Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 796
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Мен пък сякаш доста неща ми харесаха, но просто няма как да ги нося в момента. Но да, това с леко промененото лого е тъпотия.
Божке, на мен 250лв за сако ми се виждаха много, сега има за 350лв...
Някои неща по снимките липсват сякаш. Примерно Love Power Beauty якето. И кожено яке няма тоя път.
Аз снощи заспах 😀 по едно време чух детето да става до тоалетна и се събудих да скролвам. Само черната спортна рокля исках и тя беше изчерпана. Тая сутрин като станах, обаче, беше налична. Кроп топа и ръфълс роклята малко импулсивно ги взех.. Не знам тая рокля как ще стои на нисък човек с корем, имам известни опасения, че ще е ужас 😀
Чудя се малко на ментовия кроп топ, обаче май ще се въздържа засега. Аз началото на месеца имам и РД, да си оставя нещо и за тоя бонус

# 331
Здравейте, кода за РД сменен ли е?Миналата година ползвах този bday007, но сега не става.Харесах си спортната рокля и тениската с джобчето, но ми се щеше да ги взема поне с малко намаление Wink

# 332
  • Варна
Трябва да е активиран за да става. Ако е време да бъде активиран и не е, може да им звъннеш и да им напомниш. Иначе досега все около седмица преди рд започваха да ми излизат реклами с тоя код.

ЕДИТ: Сега се загледах какво пише "Подаръкът за рожден ден е валиден 1 месец преди и след рождената ти дата. Минимална стойност на поръчката 50лв. При наличие на активна кампания с отстъпка или друг подарък, обвързан с рождения ден, притежателите на лоялна карта могат да се възползват само от един от изброените подаръци."

Т.е вече и при мен трябва да е активен, ама не е

# 333
  • София
И при мен няма код за рождения ден още, а наближава. Ама така и като гледам, няма смисъл с тази нова колекция. Харесах сакото в зелено, но няма да си го взема, защото е като бялото и за едни дънки съм на кантар. Като цяло не е много приложима тази колекция в моето ежедневие. Но може да изкарват пак така някакви нови модели от време на време и да има нещо сполучливо.

# 334
Ако цените се бяха запазили бих си взела някои неща , но с тези цени няма как .

# 335
  • София
Кой искаше червения блейзър? В сайта има наличен 1 брой в хс размер.

# 336
Аз им звънях да питам за ръфълс роклята, понеже я поръчах в S размер, да ме ориентират как е като размер, казаха, че са я видяли момичетата от кол центъра и е доста свободна…Конкретно в бюста ме интересуваше, то надолу е ясно, че няма да има проблем. Късите панталонки пък нямали грам еластичност в колана, което ме притеснява леко, не знам защо не ги правят поне с ластични такива колани, имат някакви безумни размери за талия, дано да вляза 😥 Уж до 2 дни да са при мен блейзъра с панталонките, пък ръфълс роклята и гащеризона в черно чак към средата на април…

# 337
Кода за рожден ден нали е само за притежател на карта

# 338
# 339
Мисля, че bday007 е за тези без карти. Аз като Морано получавам 25 лева отстъпка от поръчката за рожден ден, но кода не се прилага
Кода за рожден ден нали е само за притежател на карта

# 340
  • Варна
При мен нищо няма, ни с код, ни без. Рожденичка съм на 9ти април

# 341
Колкото повече гледам колекцията , толкова повече не ми харесва , прекалено китайско ми идва .

# 342
Posh явно имаме еднакъв вкус 😁 и аз поръчах гащеризона и роклята и сега се чудя за блейзера   и панталонките ,моля те пусни  отзив ако имаш време след като ги получиш

# 343
Розовата пола и черната тениска ми харесаха след по-обстойно гледане. Поръчах ги, но полата е останала само в XS и се опасявам, че ще ми е малка.

# 344
Posh явно имаме еднакъв вкус 😁 и аз поръчах гащеризона и роклята и сега се чудя за блейзера   и панталонките ,моля те пусни  отзив ако имаш време след като ги получиш

Утре, най-късно в другиден трябва да са при мен, ще ви ги покажа ☺

Сега си взех и блейзъра в екрю, малко пак… копчетата лимбизяви ми се струват, дано не изпонападат…За тия пари е можело да обърнат малко повече внимание на детайлите….

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 17:38 от posh95

Общи условия

Активация на акаунт