Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 802
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
Не знам на мен ли са ми писнали техните модели, но нищо не ми е уау. Да не кажа, че някой неща са ми и грознички. А и с тези късите неща и цветовете ми прилича повече на лятна колекция😃

# 316
Мии няма нищо за поръчване . И тениските са много скъпи , мислех да поръчам поне тениска

# 317
Аз нищо не си харесах… Голям кич този път. Тренчовете изглеждат добре, но нямам нужда от такъв.

# 318
Ами аз поръчах блейзъра с пайетите и в последствие сега ми излязоха панталонките, пуснах и тях. Ръфълс роклята, която поръчах…. Не знам дали ще я оставя, оглеждах я до сега, хем ми харесва, хем не. Гащеризона ще остане и той за сега. Тия кроп топове с перата hit the dancefloor и полата с кроп топа wild dreams… освен ако не пробия в чалга средите да ходя на “участия” с тях, няма да има къде да ги сложа 😂 Нищо ново като модел, като идея. Иначе се чудя на falling for u комплекта…

# 319
  • София
Очаквах повече.
Замениха голямото кръгло лого с ново голямо лого, изтупаха от пепелта Deal Maker ризата в нов цвят, включиха и артикули от зимната и новогодишна колекция, но с нови цветове. С  85% от дрехите не мога да се появя на работа. Някои определено са само за участие в някое заведение. Жълт, лайм и черен блейзър имам.
А панталонът с изрязани дънкови панталонки уби всичко в мен.

# 320
Идеален е ако получиш роля в някой уестърн филм 😂 Само пищов й липсва

# 321
Много неща се изчерпаха .

# 322
  • София
Не са чак толкова много - двете рокли (черната спортна и ръфълс), черният панталон с ластик надпис и още 2-3 неща.

Нищо от това, което исках. Нито има ежедневни рокли, нито елегантни цветни панталони и ризи, нито кожено яке.

# 323
Аз съм разочарована, нищо не ми хареса. Явно остарявам и ми се искаше и на мен нещо по-елегантно. Още се чудя дали да взема блейзъра в екрю, но той не е от сега. Неоновия е красив, но не му ли мина модата на този цвят, аз го носех преди доста години… Тениските са с леко подновено лого, а панталоните с тази висока талия и ластик накрая не бих поръчала, като знам моя как го нося разкопчан…Лично аз очаквах повече, ще следя конкуренцията …

# 324
Само вижте това:

И след това вижте това:

Повече нямам какво да кажа...

# 325
Авин са Топ, Алеса какво да правили не знам. Явно няма кой да се занимава да мисли модели кройки и да търси платове. Ами да обявят конкурс.То не стига че няма размери, ами със всяка колекция все по зле..

# 326
  • София
Теди, не знам дали има смисъл да коментираме повече. Снимките са достатъчно красноречиви.

# 327
Поръчах розовия вариант на полата.
Харесах и рокличката, но ми се видя скъпа, както и бежовите дънки…

Тази колекция щеше да ми свърши доста работа, ако работех като стриптизьорка в нощен клуб. Нюд гащеризона просто кърти.
Но, добре, че не е силна, че да спестя някой лев (за другите снимки, които сте качили Wink)

# 328
  • Пловдив
Дори депозита, който имам при тях, няма да успея да изхарча. Харесах единствено един Топ с изкусително изрязване, но като знам, че съм го купувала за 40 и няколко лева, а сега е 70 и няколко и размислих. Все пак това е една блузка.... И аз се чувствам крайно изостанала от модата - от доста време насам почти нищо в Алеса не ми харесва. Ще продължа да чакам да преиздадат червения блейзър, за да си оползотворя депозита.

# 329
Определено доста ексцентрична колекция...но всеки с вкуса си.На мен ми много ми харесаха този тренч и дънките. Спира ме цената, ако ми пуснат един код с - 30% ще ги грабна веднага 😄

Общи условия

Активация на акаунт