Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 807
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
Още един глас от мен за лилаво и светла мента Grinning Иначе аз от моите обувки Ask about me sneaker съм доволна, най-вече от модела, тъмното синджирче стои много готино според мен като погледнеш крака... Носени са един сезон, здрави са, но малко се отпуснаха, малко пуснаха и боя, но като цяло си ги харесвам много и си ги нося.

# 301
Имате ли представа към колко часа ще пуснат колекцията ,че сънчо идва рано при мен..Blush

# 302
9/10 сигурно. Аз я разглеждам няколко пъти , когато я пуснат , че не мога да заспя .

# 303
Аз не съм получавала нито мейл, нито смс. Друг път до това време са ме наспамили за нова колекция. Дали ще излезе толкова рано? Аз малко се съмнявам..

Поправка 😃 Току-що ми пратиха смс. И пак първите 20 подарък. Аз никога не съм се класирвала, ама може би щото не съм си и давала зора…

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 18:00 от posh95

# 304
  • Варна
Може и да пуснат няколко модела само и другите да ги точат до юни. Само реклама във фб ми излезе и на мен

# 305
Пуснаха смс. Колекция явно ще има. Ай дано да е и с някакви по-нормални срокове за доставка. Ама пак добре, явно четът все пак 😃

# 306
Имате ли представа към колко часа ще пуснат колекцията ,че сънчо идва рано при мен..Blush
Обикновенно след 22ч Имало е случаи и в 23ч зимата и 21.30 различно.

# 307
Те в началото пишеха и час.. Ама като напишат часа и се избиват за подаръка явно и се срива сайта 😁

# 308
Поне да не обявяват подарък , тъкмо и 20 те да се изненадат .

# 309
  • София
Това за подаръците е много добра идея!

Нахраних семейството и заявих в близкия час, час и половина да забравят за мен 😁
Мъжът ми каза, че е изключително въодушевен от обявяването на новата колекция и че ще изпие втора бира по случая😁

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 20:46 от Мецани

# 310
Това за подаръците е много добра идея!

Нахраних семейството и заявих в близкия час, час и половина да забравят за мен 😁
Мъжът ми каза, че е изключително въодушевен от обявяването на новата колекция и че ще изпие втора бира по случая😁

Хахахха, и аз така, всички са доволни, по диваните, даже бъкнах на мм едно суфле в еърфрайъра, че ми го е купил преди месец и още не съм го ползвала много, много. То пък взе, че стана мн вкусно, та, ако не хвана подаръка от алеса, мъжо ще компенсира 😃 Ама на моя с вечерята първо му сложих уиски, после му занесох една биричка, да го замота леко, да не го боли много ако е хубава колекцията 😂

# 311
  • София
Че ще ги боли главата, ще ги боли, особено като запристигат розовите пликове. 😁 Мъжът ми като види куриера на Спиди и го почва от вратата (на майтап разбира се).

Ауу, нещо много съм нетърпелива за тази колекция. Човек ще си каже, че гардеробът ми е празен 😁

# 312
Аз съм започнала с пролетното пазаруване, обаче не съм си купила много неща, та ако избухнат с нови и свежи неща… ще ме заболи, усещам. Както и цените вървят само нагоре… Аз се успокоявах, че пак ще я забавят и вече ще съм напазарувала и ще мина с 2-3 неща, а то какво ще стане… 😅 А утре ми идва блейзъра в екрюто, че ми хареса тук като го споделиха, та го поръчах и него 🤦🏼♀

# 313
А тези подаръци-изненада заслужават ли си? Какво подаряват обикновено?

# 314
Айде, пуснаха модели, давайте. Аз се класирах с черния блейзър, гащеризона и ръфълс роклята. Блейзъра го дава с доставка 1-2 дни?! Шооооок. Ама то и нищо друго нямаше, което да поръчам… Чакам други модели и панталонките, които са под блейзъра 👀До тук не съм впечатлена…

Май само с това ще мина от каченото до тук. Очаквах повече, честно казано.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 22:18 от posh95

Общи условия

Активация на акаунт