Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 205
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
Вече се преориентирах в пазара. Млечни веднъж месечно отивам в едно село Сигмен до Карнобат/, където има мандра с магазин Супер качествени сирене, масло, кашкавал. Сиренето е 16 -19 лв.,краве, козе,бивалско. Продават и на друга фирма колбаси, прекрасен пастет. От зеленчуков магазин например ябълки, червена превъзходна,едри са на 1.20 лв Кафе, от пекарна качествено, прясно изпечено  От веригите хартия, перилни и почистващи

# 151
За кварталните магазинчета,ако ти трябва нещо по-обикновено-да става ама не и да пазаруваш изцяло от тях(това е моето виждане)

Като отидеш в Кауфланд,Лидъл,Билла, там може да си напазаруваш на много по-изгодна оферта. Има доста по-голям избор-ако в кварталното магазинче има само 1 вид сирене,в Кауфланд има 4-5 вида,и може да си избереш от кое сирене да вземеш.

На тази инфлация всеки гледа промоциите,иска да му е изгодно.

Относно "Орехите" преди си взимах много от тях,но моят приятел ме отказа тотално от тях.
Преди може да са били хубави-сега не са.

# 152
  • София
Скрит текст:
За кварталните магазинчета,ако ти трябва нещо по-обикновено-да става ама не и да пазаруваш изцяло от тях(това е моето виждане)

Като отидеш в Кауфланд,Лидъл,Билла, там може да си напазаруваш на много по-изгодна оферта. Има доста по-голям избор-ако в кварталното магазинче има само 1 вид сирене,в Кауфланд има 4-5 вида,и може да си избереш от кое сирене да вземеш.

Скрит текст:
На тази инфлация всеки гледа промоциите,иска да му е изгодно.

Относно "Орехите" преди си взимах много от тях,но моят приятел ме отказа тотално от тях.
Преди може да са били хубави-сега не са.
И нито едно не струва, поне на нас не ни харесва. Не съм пазарувала млечни от хипермаркет от не помня кога. Опитайте млечни продукти на мандри, които не продават в Кауфланд, Лидл, Билла и т.н. Балкан разлика.

# 153
За млечните продукти- ако се купят от мандри  да съгласна съм,че имат разлика в качеството.
Просто дадох за пример.

# 154
  • София
За млечните продукти- ако се купят от мандри  да съгласна съм,че имат разлика в качеството.
Просто дадох за пример.
Все повече фирмени магазинчета има, които не предлагат стоката си в големите магазини.
Скрит текст:
Днес взех напр. продукти на Кеффа, като пробваме, ще дам отзив.

# 155
И масово не стават тези малки магазинчета и мандрички. За съжаление с млечните е много трудно. С месото е по-лесно.

# 156
И масово не стават тези малки магазинчета и мандрички. За съжаление с млечните е много трудно. С месото е по-лесно.
Мога да кажа отговорно,че съм намерила след търсене и проучване.

# 157
Абе то и аз съм намерила, но ми е доста трудоемко и няма винаги. Та не бих отказала и нещо читаво наблизо.

# 158
  • Sofia

Не знам какво има,но не се изплаква от косата,седи все едно с грес съм я мазала...наложи се два пъти с шампоан да я отмия...бях без очила като я купих и изобщо не забелязах,че е на Арома 🤨

# 159
Това е боята, която безотказно ми покрива белите коси, но пуска боя дълго време, да. Инак е страхотна. За мен. Просто трябва да си приготвите тъмна хавлия за след къпане. За известно време. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
  • Sofia
Как я отмиваш?
С топла вода не се получи.
Седеше все едно мас има,ръцете ми също бяха като мазни...
А,и много щипеше като се мазах...с друга боя не ми се е случвало.

И още нещо от което не съм доволна...

...за лесно разресване,за къдрави и “непокорни” коси...,дрън дрън,пълен боклук...още по-оплетена ми става косата 😤

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 16:26 от Doli

# 161

Отвратителни !!! ужасен вкус и двата ..

# 162
Доли, отмивам я с шампоан.
Но, аз съм пример, че на българите им понасят български продукти. Инак не съм фактор. Пп Само такава боя ползвам(и да, последния път ми припари повече от обикновено). Една, за две боядисвания. Тънка коса, много, но тънка и добър колорист, демек Джастев, който смята, че една боя може да ми стигне за три пъти. Joy Пп За протокола - късо каре. Sunglasses

# 163
  • Sofia

Нещо пенесто и въздушно се получи,никакъв вкус или мирис на череши не усетих.

# 164
Аз много ги харесвам тези кремчета. А "страчатела" не е с вкус на череши, те са за декорация най-вероятно 😁

"Самата дума „стречатела“, или изказана с тръпнещо за вкуса небце „стречателлла“ означава „на парцали“. Магията се разваля още по-силно, когато към изненадващата инфомация се добави, че страчатела е и вид сирене, кръстоска между моцарела, извара и сметана, където традиционните парцалчета създават изискана текстура."

Общи условия

Активация на акаунт