Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 376
  • 778
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
“Краси”е всичко друго,но не и майонеза 🤮
Чудя се как чак и златен медал за качество е получила...постоянно пускат реклама по радио и тв за тоз боклук

# 496
"Какво повече не мога да си купя" Simple Smile предлагам новата тема да се казва така Simple Smile
Мда, и сложете снимка на стар лук моля ви се Wink на заглавната.
Направо си е тъжно, а не смешно.

# 497
  • Велико Търново
Да, тъжно е, просто го пиша с усмивка, защото няма как. Поне да приемем, че ще купуваме по-малък брой излишни неща.

# 498
+1 за зрелия английски чедър от "Лидл".

Aз от известно време купувам чедър вместо кашкавал. Нямам оплаквания,  за сега не съм попадала на лоша партида. Особено ми харесва един зрял английски от Лидл.
На дърти години се научих да правя сирене. Ми то няма нищо общо със сиренето от магазина. Лошото е, че скоро не сме ходили към село и нямам мляко подходящо за сирене тук. Носи ми един човек, но го разрежда с вода. Не става за сирене. Чудя се само кога ли ще ми писне и ще го разкарам.

# 499
Всички български майонези миришат на граниво олио и трябва да се овкусяват допълнително. От години не купувам. Най-много харесвам майонезата на Хелманс. Не ми е ясно обаче, защо в кварталното ни магазинче цената на голямата и малката опаковка е почти еднаква.

# 500
  • Sofia
В един квартален плод зеленчук я продават Хелманс почти за 9лв.и не е в хладилна витрина 🤔

# 501
  • Mediterraneo
Аз тук не съм виждала майонеза в хладилна витрина, има само в буркани на стелажа ( и шишета). Майонеза купувам веднъж на петилетка за някоя салата. Предпочитам Алиоли, което наистина си стои в хладилника Simple Smile

# 502
  • София
Аз спрях да купувам майонеза,  откакто си я правя.  Не я правя със сурово яйце,  а с водата на нахут/боб от буркан, която доскоро изхвърлях.  Става неразличима от яйчната. Почти нищо не хвърлям. Слагала съм и свежите листа на репичките в салатата. Все повече неща няма да купуваме и ще си пишем тук.

# 503
  • Somewhere far away
Ние купуваме само на Хелман и само когато е намалена. доволна съм, харесва ми, други майонези не признавам.

# 504
  • Пловдив
Не я правя със сурово яйце,  а с водата на нахут/боб от буркан
Може ли рецептата Innocent Вкъщи майонеза не съм купувала от десетина години, но в седмицата по 2-3 пъти правя, че ММ без нея не сяда на масата

# 505
И аз само на Хелманс, но не купувам Лайт, чувала съм, че заместват част от олиото с нишесте. Аз я ям само в салата, често правя с малка консерва риба тон, краставица или зелена салата и консерва царевица. Става за пет минути.

# 506
Майонезата Хелманс ми е отвратителна. От купешките харесвам лидълската с висок процент. Киселка и вкусна, не сладка. Иначе домашна.

# 507
  • Сф
И на мен ми е отвратителна. Взимам от Березка руска понякога.

# 508
  • софия
Майонеза си правя с прясно мляко (не мога да съм сигурна в яйцата) и отдавна не купувам. Ако, все пак, ми се прииска от магазин, купувам украинска (руска) от Била или Берьозка. Но майка ми е доживотен фен на Краси.

# 509
zvаnchе в какви пропорции са продуктите за майонезата ?

Общи условия

Активация на акаунт