Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 360
  • 778
  •   1
Отговори
# 525
  • In transit
Влизам да споделя, че дроб сармата на Деком, внос от Гърция беше ужасна. Закупена от Кауфланд. Първо имаше едно парченце с размери 3 на 2 см бял дроб, три парчета черен дроб, 2 сърца и 2 далака. Самите дреболии бяха транжирани от човек, който се е учил да реже месо с най-тъпия нож. Ужасна работа. Единия черен дроб освен, че беше разкъсан, му беше свалена ципата и почти се разпадна. Замина в кофата. На вкус след сваряване беше ОК, но цялостно съм крайно разочарована от фирмата.

Видях, че обсъждате коломбата на Долче и Габана. Наистина е по техен дизайн опаковката в майолийски стил. Цената ѝ в чужбина е около 34-35 евро, далеч от 147лв, на който явно се продава тук.
Този тип подаръчни десерти държат цена, но не чак толкова. Grinning
https://www.dolciricorrenze.it/en/colomba-dolce-e-gabbana-fiasco … -sicilian-almonds
https://www.fiasconaro.com/collezione-dolce-gabbana-pasqua/

# 526

Лидл. НЕкъФ странен мазньоч. Невър евър.

# 527
Преди години съм купувала дзадзики от Лидл, помня, че хич не ми хареса. Явно продължава да си е зле

# 528
+ 1 за този продукт.
Още едно нещо, което отлиствам от Лидл-леща Родна стряха. Вече 2.5 часа варя и още хрупа.Disappointed

# 529
  • Бургас
Извинявай, да не си сложила червен пипер или доматки като я вариш? Че едно време така варих една леща 8 часа и още хрупаше. Бях младо булче и с доматите я варих.

# 530
О,не. Само леща. Не съм младо булче:blush:

# 531
  • Бургас
Ох, разсмя ме 😄 "Не съм младо булче" 😄
Добре, значи няма да купувам леща на "Родна стряха". Аз и боба им не харесвам - става на парченца като се свари. Но оризът им е хубав.

# 532
  • софия
Варива купувам от КАМ - до сега на калпава партида не съм попадала.  Леща ям много и става за отрицателно време, и е абсолютно чиста.

# 533
  • София
За лещата не знам, но взех бял ориз на Родна стряха и беше ужасен. И за чистене, и за готвене, и на вкус/ размер. А един огромен пакет беше...Напоследък хич не ми харесват продуктите на Родна стряха и спрях да ги купувам.

# 534
Никога не са ми харесвали, още от първия момент, в който ги пуснаха.

# 535
От родна стряха само подправки - чубрица, червен пипер и пр. Нищо друго не им става. Жалко за "гръмкото" название..

# 536
  • Sofia
А подправките родни ли са или от “градината” на някоя китайска или индийска бабка 😁 ?

# 537
А подправките родни ли са или от “градината” на някоя китайска или индийска бабка 😁 ?
Мей би.. но не ми пука, не мисля че може да ме натровят в случая..

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 09:01 от vasilesa

# 538
Торта и каквото и да било от Toni’s pastry.

# 539
  • София-в сърцата на моите деца
От Лидл никога боб. Става на люспи и все не е сварен!

Общи условия

Активация на акаунт