Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 197
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
На Рафи течният шоколад наистина беше топ преди години. Миналото лято носталгично реших да купя - толкова сладък, че не усетих никакъв вкус.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 22:59 от Дидичка

# 676
Мишенце, това се водело гурме готвене, ама аз за да си хапна като хората ще ми трябват 3 порции. И то при цена /която подочух от мъжете/ 15-17лв .. ми не, мерси..

# 677
  • София
Мишенце, това се водело гурме готвене, ама аз за да си хапна като хората ще ми трябват 3 порции. И то при цена /която подочух от мъжете/ 15-17лв .. ми не, мерси..
Е. струва си човек да се поглези, ама мъжете ми не останаха очаровани, че не можаха да се нахранят, а принципно салата + основно им е напълно достатъчно. Нищо, гурме ресторантите са за да получи човек наслада от храната, а не да се наяде (така се твърди поне в кулинарните формати). Smiley

# 678
Пържени картофи и паея...страшно гурме, няма що. Правят се яко, това е.

# 679
  • София
Не, в Angelo's залагат на италиснаката кухня и определено ми харесаха ястията. Не се оплаквам, споделям, че ми направиха впечатление малките порции.
Скрит текст:
Реално от ресторантите на Токев, Ангелов, Севда (Мастершеф) и т.н. също не си тръгнахме преяли, по-скоро доволни от опитаното. В такива ресторанти оценяваш всяка хапка, защото е феерия от вкусове. Виж, при Манчев си хапнахме доволно, даже преядохме.
Хубаво е човек да си осигурява и такива кулинарни преживявания, няма лошо.

# 680
Вече не смея да кажа, ще харесвам сладоледите на Афредо, че не съм яла отдавна, дано не са ги развалили.

# 681
  • Plovdiv
Скрит текст:
Не, в Angelo's залагат на италиснаката кухня и определено ми харесаха ястията. Не се оплаквам, споделям, че ми направиха впечатление малките порции.
Скрит текст:
Реално от ресторантите на Токев, Ангелов, Севда (Мастершеф) и т.н. също не си тръгнахме преяли, по-скоро доволни от опитаното. В такива ресторанти оценяваш всяка хапка, защото е феерия от вкусове. Виж, при Манчев си хапнахме доволно, даже преядохме.
Доволни ли сте от заведението на Манчев? Децата са му големи фенове и и скат да ги водим в София на ресторанта му. Та планирам зоологическа градина + ресторанта.

# 682
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Доволни ли сте от заведението на Манчев? Децата са му големи фенове и и скат да ги водим в София на ресторанта му. Та планирам зоологическа градина + ресторанта.
Да, посетихме този на Солунска.

# 683
  • Sofia
Да, много често  посещаваме "Кактуса" на Солунска....когато можем и на обяд с обедно меню.
Вкусно и уютно като обстановка.

# 684
  • Plovdiv
Благодаря ви, момичета Simple Smile

# 685
Вчера реших да си взема един течен шоколад на Рафи, че нали казвате, че станал много сладък. Ама тамЪн ми дойде на мен Grinning Дали защото не бях яла от миналата година, или защото аз винаги си го комбинирам с една топка с вкус на пъпеш - не знам, но беше много вкусен Grinning

# 686
  • Plovdiv
Вчера реших да си взема един течен шоколад на Рафи, че нали казвате, че станал много сладък. Ама тамЪн ми дойде на мен Grinning Дали защото не бях яла от миналата година, или защото аз винаги си го комбинирам с една топка с вкус на пъпеш - не знам, но беше много вкусен Grinning
Същата комбинация ям и аз от Рафи:)

# 687
  • София
На мен направо ми лепнат устата от него, но аз по принцип не обичам прекалено сладък сладолед.

# 688
  • София /Абсурдистан
Паста за зъби с масло от чаено дърво /уж/ от Зоя-та. Няма друго толкова гадно нещо.

# 689
  • София
Паста за зъби с масло от чаено дърво /уж/ от Зоя-та. Няма друго толкова гадно нещо.

Като знам колко неприятно мирише чаеното дърво, не бих го вкусила никога Head Band

Общи условия

Активация на акаунт