Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 297
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
Аз бях купила такъв сладолед преди години, още ми стои кофичката, и тогава беше отвратителен.

# 76
Другото, което никога повече няма да купя е капсули за съдомиялна "Финиш Куантум". Подлъгах се по по-високата цена и пълна греда. Една на всеки 3 таблетки не ми се разтваря, а не ги пускам на къса програма.
И при мен някои таблетки не се разтварят. Няма да ги повторя.

# 77
  • София
Няма да купя повече сладолед ''Колизеум'' от Кауфланд.Безвкусен е.
Аууу, аз го бях пуснала в една от темите. Отврат.

Миналото лято изкарахме на тази марка. Няма скреж, не е много сладък, има единични сладоледи, кофи, каквото искаш, и разнообразие от вкусове.
Скрит текст:

# 78

Миналото лято изкарахме на тази марка. Няма скреж, не е много сладък, има единични сладоледи, кофи, каквото искаш, и разнообразие от вкусове.
Скрит текст:

От къде се купува?

# 79
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
От къде се купува?
Купувах ги от кварталния магазин. Предимно по по-малките магазини съм ги виждала.

# 80

Включвам се и аз с негативно мнение за сладолед Colosseo, след като миналото лято купих две от големите кръгли кутии по 1000гр/2000мл. Не знам дали за същия става дума, моят е този:

Бяха на някаква промоция и за разнообразие взех един с ягода и един pistacchio. И двата бяха меко казано отвратителни и със съмнителна лигаво-дъвкообразна консистенция. Опитахме да ги ядем, но в крайна сметка се наложи да ги хвърлим.

Действах смело, защото преди съм взимала ванилия или шоколад и не бяха лоши, ама сега вече и от тях не смея да взимам. Подозирам, че може би като цяло са ги развалили с някоя модерна химия, та няма да купя отново. Тях едва ли ще ги стресна, но поне да предупредя и предпазя и други от евентуално разочарование. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 81
Много гадна, рядка и с някакъв химически вкус.

# 82
Бях купила Пломбир от нашият квартален магазин, но не ми хареса изобщо. Имах чувството, че ям пакетче масло.

# 83
Бях купила Пломбир от нашият квартален магазин, но не ми хареса изобщо. Имах чувството, че ям пакетче масло.
Пломбирът на Белая бяроза е много различен. На пазара има много сладоледи, кръстени пломбир. Но на мен друг, освен този на Белая бяроза, не ми е харесал. Даже някои са ми откровено гадни.

# 84
  • София
Ако не е бил на Белая бяроза, твърде възможно. А може и да е до вкус.

# 85
"ОТ НАШЕ СЕЛО" - кашкавал, сирене - много фалшиви. Кашкавалът като го запечеш става на кора, сиренето тебеширено... пълни сигурно със сухо мляко и бог знае какво...

# 86

Наистина, нямам спомен за марката, възможно е да е друга. Най-много ми харесват сладоледите Нирвана, но не си ги позволявам много често.

# 87
Айрян Нашенско, отврат.

# 88
Котешки консерви Smilla! Пълни с чужди тела, нещо като частици от сиви гумени маркучи има в храната... И на уличните не бих дала от тази храна пълна с гумени парчетии.

# 89
  • София
Скрит текст:
Наистина, нямам спомен за марката, възможно е да е друга. Най-много ми харесват сладоледите Нирвана, но не си ги позволявам много често.
Децата ги харесват, но за мен са твърде сладки и гледам да не ги купувам.

Общи условия

Активация на акаунт