Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 123
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
Шоколад Рошен Лакми с бадеми. Два пъти хващам гранясал. Минавам на тоя с лешници, ако и той не става, аерото да се готви.

# 211
  • софия
Знам, че е за водно съдържание, идеята ми беше, че от сигурно 30 вида серене в тази класация, само 3-4 бяха долу-горе ок.
Добротица изначално имаха само един фирмен магазин и докато не се разрастнаха, продуктите им бяха топ. Сега качеството малко отстъпва.
Нямам лоши попадения напоследък, тъй като купувам основно изпробвани неща. 

# 212
  • София
Нещо са го развалили. И друг път съм купувала, ама сега една кашеста концистенция. Не беше като преди.

# 213
Повече не бих се излъгала да купя балсам за устни Хималая с аромат на "ягода". Няма такава отврат - има вкус на някакви горчиви билки, никакъв намек за ягода, трудно се нанася и въобще не се размазва по устните.

# 214
  • София
Ядки от тези магазини: прекалено солени до безвкусност. Става въпрос за влошено качество, за пореден път се убеждавам, че най-лесно е да загубиш клиент.
https://mralmond.bg/

# 215
Знам, че е за водно съдържание, идеята ми беше, че от сигурно 30 вида серене в тази класация, само 3-4 бяха долу-горе ок.
Добротица изначално имаха само един фирмен магазин и докато не се разрастнаха, продуктите им бяха топ. Сега качеството малко отстъпва.
И как пропуснахте най-доброто сирене в класацията- LB, но за сметка на това включихте Добротица, които дори не бяха сред отличените? Да не говорим, че Маджаров и Лакрима бяха включени с най-скъпите си сирена и дори и така не успяха да излязат преди LB като показатели. Като правите някакво внушение, поне цитирайте коректно резултатите, че така стана като вица за "компютрите и компотите".

# 216
  • София
Скрит текст:
И как пропуснахте най-доброто сирене в класацията- LB, но за сметка на това включихте Добротица, които дори не бяха сред отличените? Да не говорим, че Маджаров и Лакрима бяха включени с най-скъпите си сирена и дори и така не успяха да излязат преди LB като показатели. Като правите някакво внушение, поне цитирайте коректно резултатите, че така стана като вица за "компютрите и компотите".
Ние изобщо не харесахме LB, за сметка на това Добротица купуваме редовно. Не се влияя от класация, до вкус е.

p.s. Да дам отзив за кашкавала "Кеффа", не е лош, но на нас ни идва солен.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 09:54 от missence

# 217
  • софия

Разбирам, че сте много добре информирана, но няма нужда от подобни нападки. Писах по спомен, като продукти на LB никога не съм купувала и нямам мнение за тях. Най-добро е за вас, за мен другите изброени са добри.

# 218
Повече няма да купя ей тази детска паста за зъби на Colgate:

Води се магическа - първоначално е прозрачна, а след разпенване става синя. Цяяялата мивка и тя става синя, а синът ми си е изцапал пижамата и даже не се пере. Хвърлих я.

# 219
  • София
Повече няма да купя ей тази детска паста за зъби на Colgate:
Скрит текст:
Води се магическа - първоначално е прозрачна, а след разпенване става синя. Цяяялата мивка и тя става синя, а синът ми си е изцапал пижамата и даже не се пере. Хвърлих я.
Ауууу, този мач го играхме и у нас! Цялата санитария стана синя.

# 220
Според мен няма сирене, на което всички партиди да са еднакви. Често купувам Елби, защото имат фирмено магазинче близо до нас. В повечето случаи е хубаво. Веднъж купих същото сирене на промоция от Фантастико - беше много по-лошо. Може би по- лошите партиди ги пускат в такива акции.

# 221
  • Бургас
Повече няма да купя Жълтуша с каймак 4% родопско кисело мляко по домашна рецепта. Закупих го от Кауфланд за 2лв. По-скоро беше 2% супер блудкаво и въобще не усетих никаква разлика във вкуса в сравнение с най-обикновеното мляко, което може да се сетите

# 222
Тази суха смес за палачинки:

Това нещо имаше нужда от 20+ минути, за да спре да бъде лепкаво и прозрачно. Като не стават палачинки с минерална вода, защо тогава пише, че става?! И баба знае да прави палачинки с 2 яйца и 500 мл мляко...🤪 Ако не бяха свършили яйцата и млякото, очевидно нямаше да си правя експерименти точно с това пликче (приятели споделиха какви уникални палачинки ставали, бях взела пакетчето от любопитство и го бях забравила в един шкаф)...

# 223
Даже само с вода не са ми ставали толкова странни. С вода са тънички.

# 224
Аз дори не знаех, че има смес за палачинки.

Общи условия

Активация на акаунт