Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 117
  • 778
  •   1
Отговори
# 225
Даже само с вода не са ми ставали толкова странни. С вода са тънички.
Е, тази "палачинка" е с вода. Сложих 500 мл минерална вода и 2 с.л. олио- както пише на пакетчето...🙂 Втората я направих още по-тънка и пак изглеждаше почти като тази. Разликата беше, че дори в супер незалепващият ми тиган не можах да я обърна без да се разкъса и се нагъна и напласти.😅 Вече купих яйца и мляко и ще подобрявам сместа.🙃
Сам Нийл, бях купувала сместа за палачинки, преди да се науча да правя страхотни палачинки с кисело мляко.😄 Понеже приятели ги хвалеха, а и уж има точна рецепта какво да се добави.😂

# 226
А аз в 99% от случаите, в които правя палачинки (честичко е), ги правя с вода Simple Smile Отново с 2 яйца, но вода и брашно слагам на око. Ами, чудесни стават Simple Smile

# 227
Аз ги правя с равни количества вода и прясно мляко и около 50-100мл. олио в сместа, стават супер, тънки, еластични и нежни, но и само с вода са ми ставали много добре. Моя татко ги правеше с кисело мляко, но неговите бяха нещо средно между катми и палачинки. Чудни.
За да не е спам не бих повторила покупката на кълцано свинско месо в було от Лидл:

Основно жили и хрущяли, аз лично месо не усетих. Джастев каза, че в неговата порция усетил едно две парченца месце, но и той доволно си похрупа хрущялчета.

# 228
А аз в 99% от случаите, в които правя палачинки (честичко е), ги правя с вода Simple Smile Отново с 2 яйца, но вода и брашно слагам на око. Ами, чудесни стават Simple Smile
И аз често ги правя само с вода, ама този път нямах и яйца (нали уточних).🙂 Затова реших да се възползвам от втория вариант за приготвяне- само с минерална вода и 2 с.л. олио. Ами, не им струва рецептата, само объркват хората😅 С малко останало яйце от панировка (т.е. по-малко от 1 яйце) и още брашно магически станаха доста прилични палачинки...😃
Джаста, това месо в було ми изглежда подозрително по принцип (заради булото)...🙂

# 229
Никога не съм купувала хубаво месо от Лидл. Особено пък кайма - само веднъж купих и съжалих. Месото не им е силната страна - обработват го с нещо и винаги има една особена миризма. Пише, че изветрява за няколко минути, но според мен се усеща и в сготвеното месо. Единствено ми харесват пресните пилешки дробчета.

# 230
  • София

Не се харесаха продуктите на марката у нас нещо.

# 231
Не знам дали го "похвалих" това кафе, но категорично няма да повторя отново. Няма такава гадост, дори млякото и сиропът не могат да заличат противния му вкус:

# 232
  • до най-прекрасния мъж
Съвместими кафе капсули за Долче Густо на Rema Caffe. Взех една кутия от кварталния магазин да ги пробваме като нещо ново, което виждам за първи път. Не съм пила по-лошо кафе от капсула. На вкус и аромат е като долнопробно кафе, смляно преди 10 години. То даже не мирише на кафе, чиста чорба. Да не говорим, че капсулата тече отвсякъде и прави локва под машината. Ще ги изпием, колкото да не ги хвърлим, но повече няма да посегна към тях. А цената не е никак ниска 8.90 за 16 бр

# 233
Нямаше да напиша поста си, но съм възмутена от отговора на фирмата производител.
Изпекох тази лазаня според указанията, но бях обвинена, че печката ми не работи. Според инструкцията се изпича за 60 мин., но на мен ми отне точно два часа. За вкуса няма да коментирам, замина директно в кофата.
Лазаня Болонеза от ЕТ " Силва Трайкова", не препоръчвам.

# 234
Имам абсолютно същия нещастен опит с този продукт, преди около година.

# 235
  • Сф
Е как два часа? Аз съм взимала корите за лазаня на Силва, нямам проблем. Даже не съм ги варила предварително даже. Странно.
Дочитам. Значи лазанята не става...

# 236
В тази лазаня има много течност. Изливам първо нея, после изпичам.

# 237
  • sofia
Аз лазаня или пица, полуфабрикат, която да става за ядене още не съм открила.....чат-пат правя проби, като има нещо на промоция.... последно едни малки кутийки лазаня от лидл с купон, взех два вида...и двата отврат вкус и консистенция.

# 238
  • Сф
Да, лазанята на Лидл е откровено гадна. Аз много обичам лазаня по принцип , но това тяхното ми докарва киселини само.

# 239
Един ден обядвахме с приятелка в пицарията на Джиков, пак в тоя район, но не ми хареса пицата, изключително глетава беше. Частта, която не изядох и си взех, препечена на другия ден беше по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт