Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 087
  • 778
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
Как съм пропуснала подобна тема... Срам!
Ще ви чета от първа страница, но само на настоящата 22ра тема.
За да не съм само гост пускам моят анти списък :
- чайовете на биосет. Нито един досега не се е харесал в нас.
- месо от Кауфланд. Когато и каквото да сме купували, все не се е изяждало.
- шоколад и бонбони милбона. Слагам цялата марка под общ знаменател, тъй като шоколада им е бъкан с палма и вкуса е синтетичен.

# 241
  • Mediterraneo
Милбона не са ли млечните продукти на Лидл? И шоколади ли имат?

# 242
  • Велико Търново
Милбона не са ли млечните продукти на Лидл? И шоколади ли имат?
Да, грешката е моя. Явно лидл ми е в подсъзнанието. марката, която имах предвид е мелбон.

# 243
  • Sofia
Ръчен кашкавал”Здравец”

Взимала съм и друг път/когато е на промоция/,харесваше ни...,но този път е много миризлив 😷 и реших да го ползвам за печене в/у филийки...,не се топи,не се разтяга,стана като печено парче пластмаса 🤨

# 244
Не можах да намеря снимка ,но кашкавал от Лидл - 350 гр.
Това чудо не стана за принцеси и миришеше много лошо като се запече.

# 245
Без снимка, но това, което няма да си купя е стрийт фууд с месо /каквото и да било/. Когато хапвам навън винаги е безмесно/иначе съм месарка, но само вкъщи и от определени места закупено/.
Също така не бих си купила ягоди преди май месец и домати преди юли. И то САМО от пазар.

# 246
  • София
Аз имам познат, който готви и продава месо на барбекю (не скара); според мен малко хора си подбират и приготвят месото като него. Но и цените му не са ниски. 
Темата обаче не се казва "Как да (не) ядем", а какво конкретно не бихме купили отново Wink

# 247
малката лисичка, това да не е онзи на Милбона с надпис Kashkaval, който стои като гума?

# 248
малката лисичка, това да не е онзи на Милбона с надпис Kashkaval, който стои като гума?
Не помня точно,че изхвърлихме опаковката,понеже местя в кутия ,но беше на 5 лв и стотинки - 350 гр.

# 249
Отдавна беше и аз изхвърлих кашкавал Милбона на кръгла питка. Горчив, стипчив и
миризлив. После ми го похвалиха в някаква друга разфасовка, но не съм опитвала.

Да, май и на гума приличаше, но това малко ми се губи. Нищо общо с кашкавал.

# 250
Ето този кръглият е много боклучав, за 1 година му вдигнаха цената с над 50%.

# 251
На нас ни харесваше преди (за цената си и поне беше с постоянно качество), но не сме го купували отдавна, сигурно от почти година и може и да са го променили на вкус оттогава...Беше 3 лв/300 грама, сега е 4,95 лв...

# 252
Кокосова вода. През последните два месеца съм купила две различни марки - нито една не ми хареса!
 За сравнение последно преди 10 години съм купувала и вкусът беше коренно различен от този тази година - нежен, леко сладък и кокосов. Точно днес купих за последен ( втори) път кокосова вода на Солевита от Лидъл. Вкусът ѝ беше идентичен с този от другата марка, закупена от магазин за био храни - блудкав, никакъв...
Червена точка за Солевита - всъщност няма да спра да купувам техните сокове, защото е една от малкото марки с високо плодово съдържание и вкусът на соковете винаги ми е харесвал.
 Но кокосова вода - никога повече, освен ако е от самият кокос! Странно ми е също така, как две коренно различни марки ( другата не си я спомням като име, но не е популярна у нас - корейска или китайска беше, нямам наистина спомен) имат продукт с един и същ вкус... Различен от този, преди десет години - кокосова вода от неизвестна марка....
Но повече няма кокосова вода да купувам!

# 253
Дали са качествени млечните продукти - сирене и кашкавал в магазина на Василева при Руски паметник? Днес им хвърлих едно око. Доста е соц магазина, цените ми се сториха ниски. Имаше хора в магазина, не ми се чакаше за 200 грама за тест. Някакво сирене Василева имаше, не съм го срещала по веригите.

# 254
  • sofia
Аз съм пила кокосова вода директно от ореха - ми блудкава е и нищо особено на вкус. Явно купените са били близо до оригинала без допълнително овкусяване.

Общи условия

Активация на акаунт