Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 126
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Не спирам да се чудя каква е ползата от паста зъби, която е всичко друго, но не и паста за зъби. Веднъж си бях взела една хомеопатична - постоянно ходех с усещането, че зъбите ми не са добре измити. То, когато не се запени и не замирише на ментол, за какво ми е.

# 691
  • Пловдив
Ох, с раждането на първото дете и заради кърменето, взех, да купувам паста без мента и така бременност-кърмене-бременност-кърмене - 5 години Joy Свикнахме на паста без мента и от 2010 не съм купувала такава с. Даже и като отидем при нашите, ми е кофти като си мия зъбите с ментовата паста Joy

# 692
  • София /Абсурдистан
Пастата с чаено дърво на Анжелика е супер, но има проблем с вноса вече година време и малко трудно се намира, а аз си свърших запасите. С нея изчезват всякакви възпаления на венците и устата. Но вече не я намирам.  Затова и купих от Зоя два вида, но и двете им пасти са супер гадни.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:47 от The Iron Lady

# 693
Колкото пъти съм купувала хомеопатична паста за зъби, съм имала проблеми с венците. Непрекъснато ме щипеха и боляха. Като махнах пастата ми минаха. И така от няколко хомеопатични пасти - и скъпи, и евтини.

# 694
Ох, с раждането на първото дете и заради кърменето, взех, да купувам паста без мента и така бременност-кърмене-бременност-кърмене - 5 години Joy Свикнахме на паста без мента и от 2010 не съм купувала такава с. Даже и като отидем при нашите, ми е кофти като си мия зъбите с ментовата паста Joy
А какъв е проблема с ментата в пастата за зъби?

# 695
  • Пловдив
Ментата намаля кърмата, а когато буквално се бориш за всяка капчица, правиш, каквото е необходимо Simple Smile

# 696
Ментата не чисти, най--важното за почистването е четката и правилното боравене с нея.

Да предупредя за месото в Т-маркет - два случая, в два магазина в различни градове продават развалено свинско.

Аз си купих в петък, две от общо пет пържоли бяха развалени, миришеха и имаха вид на развалено. Трите бяха на ръба. Магазинът е в Младост 2, до РУМ. Занесох им го и веднага ми върнаха парите без дори да отворят плика, със сигурност са знаели. В събота подадох и сигнал до БАБХ.

Мислех, че е инцидентно, но същият случай преди няколко дни в техен магазин в друг град - приятелка на леля ми купува месо, подават й го в завързан плик, вкъщи го отваря и се усеща, че е развалено. Върнали са й парите веднага, без въобще да коментират.

# 697
Прясно мляко Саяна 3%, отвратителна миризма, скоро не бях попаднала на толкова гадно нещо, взимала съм преди, не е имало проблем, сега директно в кофата

# 698
Вече не знам какво се случва с киселото мляко Добротица, купувам го от доста години.
Преди няколко дни взех 3,6%, но ужасно киселее. Помислих нещо от съхранението
или с транспорта да се случило, обаче днес в същия магазин всички млека на марката с понадути
капачки. Намерих едно от 2% по-сносно, но не съм го опитала.
Ако това продължава не знам към кое да се насоча.
Бяха ми споменали за Верея Чудно, че приличало на Добротица.

# 699
  • Бургас
Като каза "прясно мляко", та се сетих колко много обичам да пия студено прясно мляко. Но обичам само и единствено това на Президент. Рядко си купувам, понеже е скъпо. И последния път, когато купих, беше си в срок на годност, беше много вкусно, както винаги, но на дъното имаше някакви неща като трохи, като парчета каймак, заради които не смея пак да си купя мляко. Купувам Мегле, но за готвене, не мога да го пия.
Случвало ли ви се е да има такива бели неща в млякото и какво ще да е това?

# 700
Аз харесвам на Олимпус млякото, но и то е скъпо, Президент по- хубаво ли е?
Тези парчета са пресечен каймак може би. Не е отровно, но може и до диария да доведе, зависи колко здрав стомах..
Саяна е отвратително, аз не помня да е било качествено и вкусно някога..
Балкан също е гадно, рядко и не прави добра пяна за кафето.

# 701
  • Бургас
На Олимпус млякото съм го подушвала и съм готвила с него. На Президент няма нищо общо - имам чувството, че това е истинското мляко. От Метро и от Кауфланд го купувам. Ако пиете мляко в къщи, пробвай го да се изкефите на хубаво мляко.
Относно парчетата - един единствен път ми се е случвало, но ми стана гадно, макар че и аз помислих, че е пресечен каймак, т.е. нищо страшно.

# 702
  • София
Като каза "прясно мляко", та се сетих колко много обичам да пия студено прясно мляко. Но обичам само и единствено това на Президент. Рядко си купувам, понеже е скъпо. И последния път, когато купих, беше си в срок на годност, беше много вкусно, както винаги, но на дъното имаше някакви неща като трохи, като парчета каймак, заради които не смея пак да си купя мляко. Купувам Мегле, но за готвене, не мога да го пия.
Случвало ли ви се е да има такива бели неща в млякото и какво ще да е това?
Редовно купувам прясно мляко Президент и Elle & Vire (писала съм в другата тема преди дни), не съм имала проблем досега.

# 703
  • Бургас
Да, помня, че Президент беше показано наскоро там. Второто (Elle & Vire) не съм го виждала. В коя верига магазини го продават и също ли е толкова хубаво?

# 704
  • София
Да, помня, че Президент беше показано наскоро там. Второто (Elle & Vire) не съм го виждала. В коя верига магазини го продават и също ли е толкова хубаво?
Аз го вземам от Хит, но май и във Фантастико го има. Да, и то е много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт