Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 116
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
Вече не знам какво се случва с киселото мляко Добротица, купувам го от доста години.
Преди няколко дни взех 3,6%, но ужасно киселее. Помислих нещо от съхранението
или с транспорта да се случило, обаче днес в същия магазин всички млека на марката с понадути
капачки. Намерих едно от 2% по-сносно, но не съм го опитала.
Ако това продължава не знам към кое да се насоча.
Бяха ми споменали за Верея Чудно, че приличало на Добротица.
Вършец, от Аванти. Поне за момента се яде

# 706

Да предупредя за месото в Т-маркет - два случая, в два магазина в различни градове продават развалено свинско.

Не само свинското им е така, от този Тмаркет съм се отказала да пазаря каквато и да е храна, ако ще и вафли да е.
Случай от преди два дни, децата затропаха за пилешки хапки,  отивам и взимам от пилешкото им филе, не от витрината, ами които са в тарелка и са размразени,  взимам на Градус, гледам датата: 22.05. Викам си Охоо идеално!! Прибирам се, махам найлона и ме лъхва миризма на развалено вкиснато месо, отвратително ви казвам. Както си беше с тарелката отиде в коша.
Същото ми се случи с една кайма, само че от витрината им, половин кг миришеше на вкиснато още като ми я подадоха. Попитах ги Прясна ли е и защо така мирише. А жената ми отговори: Ами така си мирише смляното месо - на кръв!! Каква кръв бе братче,  бях пред припадък. Този магазин се подиграва с клиентите си.

# 707
  • София
От Кауфланд щанда-нарязани луканка и луканков салам. На такава гадост не съм попадала отпреди две години когато мъжът ми пак беше купил от там, ама пуста къса памет...
И най-долнопробните марки в кварталния магазин може да не са вкусни, но стават за ядене. Тези от Кауфланд даже и за това не стават.

# 708
  • Сф
Литовска, не руска. А и това няма значение, едва ли в Прибалтика си позволят подобни гнусотии с местния пазар.

# 709
Разочарована съм от този Лореал Ревиталифт със салицилова киселина.
Маже се по кожата, после трудно се отмива. Никакъв ексфолиращ ефект не се наблюдава после.

# 710
От Кауфланд нищо насипно не купувам. Едни и същи хора с едни и същи ръкавици продават сурово месо и нарязани колбаси.
И аз не съм доволна от пиле Градус. Преди седмица купих цяло пиле от Фантастико. Пекох го около час. Като го сервирах и нарязах, отвътре беше червено, като недопечено. Както беше нарязано на порции го сложих обратно да се допече. Въпреки дългото печене червенееше на места и по костите имаше червено.

# 711
А и с едни и същи "инструменти" докосват суровото месо и нарязаните колбаси, както и често ги слагат на везната едно след друго...

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 15:38 от dolce miele

# 712
  • до най-прекрасния мъж
Вече втори път попадам на брашно с червеи, купено от Кауфланд. Купих два пакета по 5 кг на Топаз мел. Първият беше чудесен, вторият е червив. Уточнявам, че ползвам хлебопекарна и 5 кг брашно ми стигат за 8 дни. Тоест, не е престояло вкъщи дълго време. СГ 11.2023, но за съжаление не пазя касовата бележка, за да го върна.

# 713
  • In transit
blue.angel, ако ползваш Кауфланд приложение, има дигитални бележки в него.
Аз също не купувам брашно от Кауфланд. Няколко пъти вземах на екосем и винаги е с едни миниатюрни буболечки в пакетите.

# 714
Преди ми харесваше Кауфланд, вече спрях да го посещавам. Уж голям магазин, не ми харесва месото, не купувам нарязани колбаси, имат беден избор на пакетирани. Преди зеленчуците им бяха хубави, сега и там е запуснато. Ходих само веднъж в последно време, като нямаше места на паркинга на Фантастико.

# 715
  • София
И аз правя хляб и брашно купувам само най-евтиното - бързо се купува и няма време да развъди живот в себе си. От веригите - тяхното марково. На Билла е Clever. Всичките са тип 650, не 500. Купувам и такова с много фибри, но него задължително го пресявам. Омръзнали са ми разни неизвестни марки, като споменатото Топаз с развит кръжок по плетки вътре. От София мел бялото също съм доволна.

# 716
  • София /Абсурдистан
Аз брашно купувам от Лидл тяхната марка Родна стряха и от италианския магазин. Нямам забележки, добри са.

# 717
  • до най-прекрасния мъж
Топаз мел е голяма мелница, даже според техния сайт е най-голямата в БГ. Изобщо не е неизвестна марка с някоя малка мелничка в някое никому неизвестно село. Затова спокойно купих големи пакети, ползвала съм ги и преди. И съм сигурна, че проблемът не е в производителя, а в начина на съхранение в склада на К. За втори път ми се случва подобно нещо именно с брашно, купено от там.
Родна стряха е на София мел. Харесвам го и го купувам редовно, но и то поскъпна много.

# 718
Няма да купя никога повече мъжки чорапи на тази марка , след пране са за боклука- за нищо не стават!

# 719
Кауфланд без Хартиена бележка (поне преди няколко месеца) не искаха да ни сменят стока Smiling Imp
Подчертама Сменят, не да я връщам и да си искам парите.

Общи условия

Активация на акаунт