София - кв.Надежда, Толстой, Свобода

• 38 214
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Малко да побутна темичката. Laughing
Видях и споделям, че утре 01.06. за Деня на детето ще има празник пред магазин Еником /дългият блок успореден на Ломско/, май беше от 11ч.Ние няма да можем да отидем, но все пак е някаква идея.
И да попитам има ли дечица, които ще бъдат на есен в 38 ОДЗ - Надежда 2?Записани сме там, въпреки че още не съм потвърдила, ако има някой да обменим мисли  Wink

# 196
  • Някъде на път....
leslie, мерси за инфото за празника утре, макар че с това тъпо време.......
Дано се пооправи, че да заведем децата!  Peace

# 197
  • София , Монтана
Ето още един детски празник: http://az-deteto.com/?page=view&aid=4482

# 198
  • София
Честит празник на всички дечица!Весело и безгрижно детство!  bouquet

# 199
  • Някъде на път....
Честит Празник и от мен и Петър!
Да растат здрави и щастливи и да ни радват децата ни!  newsm67

# 200
  • София, България
Честит да им бъде празника на нашите малчугани  newsm32  ura  bigdance2 newsm18  party006 #Milti  surpriseuu newsm81 да растат здрави, щастливи и уверени в себе си хора  newsm44. И ние да имаме сили да им помогнем да намерят верния път в живота си и да сбъднат мечтите си  babydust7 !!!

# 201
# 202
Здравейте мами! Приемате ли новачки? Simple Smile Казвам се Милена от Свобода, бл.33. Моята беба се казва Лилия, родена на 22.03.2007г. и батко Веселин. Първо се разписах, после ще прочета цялата тема...обещавам Embarassed

# 203
  • Някъде на път....
mdt, добре дошла! Радваме се, че сте при нас!

# 204
  • София
Добре си дошла, mdt. Хубаво е, че се появява по някоя нова мама или че има празници за да ни се раздвижва темата. То намерила съм аз да го кажа, дето най-рядко пиша напоследък. Ама какво да се прави, почнах очни и съм по цял ден навънка. А и Иво не свикна в яслата и сега майка ми го гледа, та вечер ме чакат на вратата. Обаче много ми става драго като ме види и веднага започва да ме целува и прегръща.  Heart Eyes

# 205
Благодаря за посрещането:) ДиДn относно свикването с яслата - ако при всеки рев оставяш малкия на мама скоро няма да свикне Simple Smile В коя ясла ходите. Аз съм много доволна от яслените групи на 15 ОДЗ. Естествено доволна от пред 7 г. Simple Smile

# 206
  • София, България
мдт, пиши при кой лекар сте да могат да те добавят в статистиката

# 207
  • София
В 62-ра го бях записала, но повече няма да го пращам за момента. Остава на бабоотглеждане, защото не беше рев само като го оставяхме, а почти постоянно. Викаха ни на обяд да си го взимаме. А и единия ден ги хванах, че въобще не са му давали вода (не знаели в кое шкафче му била водата). На следващия ден нарочно обаче не им дадох памперсите и веднага намериха и шкафа, и чантата му. Както и да е, имаме подадена молба за 15-та. Като ни дойде реда да го приемат там може пак да пробваме.

# 208
радос при д-р Ася Илиева сме.
ДиДn редовен номер е да не им дават вода, за да не се напикават. Аз пък не им оставях памперси и се налагаше да го преобуват честичко, но пък съвсем не му даваха вода.

# 209
  • Някъде на път....
ДиДn редовен номер е да не им дават вода, за да не се напикават. Аз пък не им оставях памперси и се налагаше да го преобуват честичко, но пък съвсем не му даваха вода.
Олеле, какви ли още неща ни чакат....... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт