UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 20 720
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 60
Обичам да нося класически бижута. Харесвам златото, но в ежедневието си нося сребро.

# 61
  • Варна
Предпочитам злато, бяло и розово.

# 62
Обичам да нося гривни.Нося само злато,като лятото обичам да е розово и с камъчета😀😀😀

# 63
Злато, основно гривни

# 64
  • Сф
Харесвам бяло злато и сребро. Обичам дизайнерски и уникални бижута. Не харесвам семпли бижута в никакъв случай.

# 65
Най са ми любими колиетата, брошките и гривните. Вече предпочитам среброто или бялото злато, а от "камъните" -  перлите, кежлибар и чешки гранат.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 10:50 от isis6

# 66
  • Там...
Обичам нежни и семпли, златни бижута Heart

# 67
  • Тук и там
Нося предимно гривни и то от естествени камъни. Голям съм им фен.

# 68
Харесвам и нося златни бижута, предпочитам изчистени, но същевременно оригинални, запомнящи се дизайни.

# 69
Предпочитам сребърни бижута, които са семпли и мога да ги нося ежедневно.

# 70
Обожавам да нося сребро, златото определено не е моето. Предпочитам сепли, изчистени модели. В ежедневието залагам на финните и ненатрапчиви бижута, а за излизане (зависи от повода) предпочитам по-раздвижени модели.

# 71
Харесвам и злато и сребро, но ако е злато предпочитам да е бяло злато, по-добре седи на кожата ми и аз се възприемам по-добре. Нося и гривни и пръстени и колиета, само обици не нося, защото просто не мога.

# 72
  • София
Харесвам бижута от злато, но понякога имам предпочитания и към среброто. Любимите ми бижута са гривни и обеци, като в ежедневието предпочитам по-изчистени и семпли модели, а при повод по-екстравагантни бижута. Hearts

# 73
  • София
Харесвам изчистени и стилни бижута.Предпочитам да нося злато,макар че имам и сребърни бижута,защото много съм ги харесала и съм ги закупила.

# 74
Харесвам и нося бижута от бяло злато.Предпочитам изчистен и семпъл дизайн.

Общи условия

Активация на акаунт