UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 20 763
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 75
Харесвам бижута от злато с по-изчистен дизайн. Отделно понякога за определени тоалети мога да използвам бижута от различни материали.

# 76
Харесвам и нося само сребърни бижута. Предпочитам по-масивни модели с малки камъчета за допълнителен блясък.

# 77
  • София
По-често нося сребро. Харесвам най-вече да нося колиета и гривни, избирам ги по дизайн, да има камъчета например или нещо запомнящо се.

# 78
  • Пазарджик
Харесвам  златни бижута в изчистен, елегантен стил .

# 79
  • Елхово
Нося злато, обичам пръстени, гривни и колиета!

# 80
Нося сребърни бижута. През годините съм носила и злато, но в бял вариант, че нещо не мога да си харесам бижута в жълт. Предпочитам изчистени модели.

# 81
  • София
Предпочитам сребро, но понякога, според настроението, слагам и едри, цветни бижута.

# 82
  • Сф
И аз нося предимно сребро, но много обичам и перли.

# 83
  • Русе
Обичам да нося бижута Green HeartЗлато,сребро или комбинирани.Хресвам и бижута с естествени камъни. Съчетавам всяко бижу със съответната дреха.

# 84
Винаги съм предпочитала сребро. Ако е гривна, нещо семпло като самата гривничка(плетиво) и с някакво дребно детайлче/висулка.

# 85
  • София
Предпочитам златни бижута.Но от време на време слагам и цветни...

# 86
Обичам и злато и сребро да нося. И двете си си ги харесвам.

# 87
Обичам да нося по-семпли и изчистени като модел бижута без много елементи по тях. Най-често нося пръстени и гривни. Като материал най-често нося сребро. Но   имам и златни накити, но ги нося по- рядко.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 10:53 от Dresly

# 88
Нося единствено злато и от години,само изчистени модели,нищо натрапващо и крещящо,не е моят стил.

# 89
  • Пловдив
Предпочитам злато, а наспоследък и перли

Общи условия

Активация на акаунт