UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 20 672
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 960
Харесвам  злато и сребро

# 961
  • София
Обичам да нося обеци. Предпочитам сребро.

# 962
Харесвам бижута с камъни-за да са по-интересни. Избирам ги по това как изглеждат   - търся различни, такива, които привличат внимание. Нося и златни и сребърни, зависи от тоалета и повода!

# 963
Бяло злато, семпли бижута, без много камъни.

# 964
Обичам златните бижута,гривните са моята слабост

# 965
Нося златни бижута, предимно обици и колиета. Предпочитам семпли и изчистени модели.

# 966
  • някъде
Харесвам и златни, и сребърни бижута. Нося обеци и пръстен/и. Избирам ги по външен вид и цена.

# 967
Предпочитам сребро, нежни, изчистени, с леки извивки Simple Smile

# 968
Обичам да нося гривни тип UNOde50 Superlative- сребърно покритие и перли! Харесвам комбинацията!
Бижутата избирам спрямо стила на обличане и повода, поради който ги нося Hearts

# 969
Предпочитам сребро, семпли, изчистени бижута.

# 970
Харесвам златни бижута, без камъни. Избирам обикновено изделия със сложна и фина изработка. Тъй като винаги са купувани по поводи всичките са натоварени и с емоционална стойност за мен.

Разбира се, притежавам и сребърна бижутерия, както и от стомана. И при тях ме привлича основно дизайнът. Особено любим ми е един медальон от художествено обработено стъкло с мотив "дървото на живота", изработен от българска художничка. Сребро съм купувала най-вече за спомен от пътешествия. Сребърни бижута съм получавала като подарък от хора, които впоследствие се оказаха едни от важните в живота ми.

Перлени бижута съм си купувала за запазване на спомена от важни за мен събития, най-вече важни в професионален план.

Харесвам също много гривни и часовници. Пръстени не нося, с изключение на халката. Аксесоарът, без който не мога, са обиците. Притежавам... меко казано много. Обичам разнообразието от материали, дизайн и мотиви.

# 971
Харесвам златни бижута, които са елегантни и стилни

# 972
Предпочитам бяло злато, сребро.Харесвам бижута, които се забелязват, различни, уникални...

# 973
Ако трябва да избирам между злато и сребро, бих предпочела сребърните бижута. Много харесвам перлите и бижутата от стъкло мурано, както и някои по-ярки и артистични модели за лятото.🍀🍀🍀

# 974
Харесвам напоследък повече среброто.. Обичам нежни бижута Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт