UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 20 727
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 945
Обожавам бижута, нося ги с огромно удоволствие.Харесвам и злато и сребро.Харесва ми  да има и камъни в бижутата. Подбирам ги  според настроението, повода, дрехите. Предпочитам гривни и пръстени, по- рядко колиета.

# 946
Харесвам злато за накити. Но за пръстени и кулиета предпочитам да са със скъпоценни камъни инкрустирани

# 947
Обичам злато,много харесвам гривни и пръстени ?

# 948
Харесвам златни бижута, които са елегантни, уникални и модерни!

# 949
Харесвам повече среброто, но също купувам и бяло злато. Нося предимно гривни, пръстени, но слагам и обеци.

# 950
Харесвам бяло и най-вече розово злато, по-нетрадиционно е. Харесвам семплите форми. Нося малко, но стилни бижута, най-често гривна и обеци, понякога и колие.

# 951
Обожавам обеци! Най-много се впечатлявам от сребърни обеци с инкрустирани камъни, разкриващи красотата на модела ☺

# 952
Предпочтам бяло, розово злато или сребро. Харесвам бижута с акцент, нещо, което да не е масово и да прави впечатление.

# 953
  • offshore & overseas
Бижутата подбирам според повода и според тоалета.
Все пак имам и общи предпочитания. Предпочитаният от мен метал е златото, като напоследък харесвам червеникавия оттенък (с повече мед). Имам няколко деликатни златни бижута, които свалям само в изключителни случаи: пръстен, халка, верижка с висулка и обици с рубинчета.
Освен златото обичам да нося кожа и минерали (като ахат, нефрит, амазонит, яспис, лабрадорит и др.). Имам няколко кожени wrap гривни с различни минерали, които са ми любими, защото са едновременно атрактивни със своите цветове и елегантни.
Наскоро открих и бижутата на Swarovski и съм голям фен на техните кристали. Подариха ми тяхно колие и започнах да го нося вместо златното.
Определени по-строги тоалети обичам да съчетавам с масивни и ярки бижута, най-вече колиета и гривни, при обиците съм една идея по-консервативна.
Мечтая си за авторски бижута.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 14:42 от Мяуче

# 954
Предпочитам да нося злато, но имам и други. Трябва да ме грабнат от първия поглед.
Искам да имам повече, да бъдат подходящи за всеки един тоалет.

# 955
  • Sofia
Харесвам по-масивни бижута. Според мен правилното такова може да стои нежно и в същия момент красиво да подчертае женствеността ми. Нося главно сребърни или такива от бяло злато. Разбира се, винаги съобразявам с тоалета и повода.

# 956
Харесвам както жълто, така и бяло злато - зависи от повода, за който трябва да се подбират бижута. Като всекидневно леко бижу използвам жълто злато, но семпло и нежно.

# 957
  • русе
Нося и злато и сребро, според настроението ми. Предпочитам по екстравагантни бижута, да носят индивидуалност.

# 958
Харесвам, както злато, така и сребро и кожа.
Мн обичам гривни и то ги нося по няколко. Да видим вашата каква ще бъде Simple Smile

# 959
Всъщност обичам и злато,и сребро.Нося обици и гривна.Харесвам бижута с послание-особено гривни.Затова материалът им за мен е важен до  толкова,какво изразяват.Та дори и дървена да е.

Общи условия

Активация на акаунт