UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 20 765
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 930
  • ...живея на последния етаж...
Много харесвам сребърни гривни и колиета, но от години нося само тъничка златна халка.

# 931
Бижутата допълват всяка дреха. Обичам повече нежни златни бижута, но  и едри, по-груби колиета стоят добре на пуловери и летни дрехи. Зависи от стила и дрехата.

# 932
  • София
Харесвам и златни и сребърни бижута съчетани с камъни, кожа. Харесвам и перли.

# 933
Нося повече сребро напоследък, но обичам и злато. Избирам нежни и изчистени линии и имам любими модели, които нося с години.

# 934
Гривната е моя любим аксесоар! Винаги съм предпочитала сребро.

# 935
  • София
Нося и сребро и злато, но една цветна композиция на Пандора бих носила с  удоволствие.

# 936
Сребро, сребро и пак сребро. Гривните ми, обаче, са най-разнородни. При тях допускам всякакви волности🙂

# 937
Обичам нежни бижута, предпочитам сребро или бяло злато.

# 938
Предпочитам сребро за своите гривни и обеци.Рядко нося колиета.

# 939
Харесвам сребро - семпли и изчистени модели, носещи творчество и индивидуалност!

# 940
  • Пловдив
Среброто е моят метал. Просто го обожавам.

# 941
  • софия
Обичам сребро и камъни 😁.

# 942
Много обичам да нося бижута, харесвам по-екстравагантни модели. Обичам и злато и сребро, нося предимно сребърни аксесоари. Обичам много и български авторски бижута.

# 943
  • София
Харесвам бижута според тоалета Grinning

# 944
  • София
Харесвам бижута, но рядко нося. Вероятно това е причината бижутата ми да са малко, основно обеци и колиета, гривни и пръстени почти нямам.В последно време забелязвам, че предпочитам цветни акценти - емайл, камъни.
Имам повече сребърни бижута, по-достъпни са.
Двете ми пораснали дъщери нямат претенции бижутата им да са от благороден метал и като сравня с моите, имат вече завидна колекция от обеци, гривни и колиета.
Брошки обаче нямаме Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт