Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 204
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 020
плодовата извара до коя дата беше 1+1?
днес имаше в магазина, но пишеше цена 4.99.

Ами тя си е 4.99 по брошура. Цената е тази до неделя 26.02. Индивидуално опаковани са, нямат лента жълта 1+1. Намалението е за всяка втора опаковка.

# 1 021
  • София
другит 1+1 имах червен етикет и пишеше че цената е и за два броя.
помислих че е било до вчера и не купи. сега се зачудих докога всъщност е.

# 1 022
За мен е важно да има цена на килограм, защото лесно се сравнява с аналогичен продукт на друга марка.
И да, имало е цена за кг. в брошура на Лидл, отворих една произволна онлайн от юни 2019 г., явно от няколго години вече няма.

# 1 023
  • Пловдив
И аз се дразня като не зареждат...снощи към 19ч имаше по 1 кутийка чери домати от всички видове и те смачкани. Въртях се, чаках м не...никой не мина и не видя, а стояха количките с кашоните по коридора.

# 1 024
  • Sofia
И аз се дразня като не зареждат...снощи към 19ч имаше по 1 кутийка чери домати от всички видове и те смачкани. Въртях се, чаках м не...никой не мина и не видя, а стояха количките с кашоните по коридора.
Точно.  Ама за ПиЗ да речем че разбирам, но консерви и буркани...

# 1 025
Вероятно е до физическа възможност на наличния в момента персонал (как точно са им организирани нещата служител може да каже, гадая), но например днес доста време липсваше един артикул в оферта, дупка на рафта, но понеже се позабавих в магазина в един момент видях, че бяха заредили. Малко ли са хората и затова не смогват - мога само да предположа, но е възможно обяснение.

# 1 026
Вземате направо от кашона ...

# 1 027
  • Пловдив
Вземате направо от кашона ...
кашоните бяха празни Simple Smile
Не беше час пик, нито всички каси работеха...явно си е до филиал.

# 1 028
  • In transit
Ако някой търси роте грюце, днес имаше няколко опаковки на Лидл Мир.

Днес на касата бях, като оня пич от тъпата реклама. Напълних торбата, а касиерката казва 17.24лв. Joy Да не мислите, че кой знае какво бях купила? 1.5кг банани, 1 опаковка био лимони на 50%, един безплатен сок ябълка, пражка шунка на 30% и гъби 250г. Чудно.

# 1 029
  • София
Другата седмица ще си почина от Лидл и те от мен  Simple Smile  Нищо не харесах!

# 1 030
Нали го уволниха за 1час онзи дето смъкна цените.
Обаче се оказва че има за какво да го уволнят.
В момента в който са го избрали, сключва договор с фирма, която е регистрирана предишния ден, няма пари, и за това държавата и плаща 100% авансово, да внася прясно мляко от Унгария, на завишена цена, накрая се оказва че е и некачествено. Предполага че е млякото е с произход от Украйна, а на нашите фермери има казал да си търсят реализация на млякото на друго място.
И разни коли е купувал на завишени цени и така нататък.
И когато го уволняват, обявява за намалението 30% и започва да обикаля по телевизиита да се жалва, че са го уволнили за това. Сутринта заместникът му каза, че не могат да го изгонят от кабинета му, за да се доберат до документите.
Сори за спама.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 16:15 от Lemy

# 1 031
Подарявам купони от скреч карти:
Скрит текст:

Подарен е купона за мини франзелата.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 18:23 от Viara T

# 1 032
Не помня някога да е имало в брошурата цени за килограм или за литър, когато продуктите са с фиксиран грамаж.
Имаше преди години. Много ми беше неприятно, когато махнаха цените за кг/литър...Помня, че беше покрай някакво увеличаване на цените...
Ефибуш, когато купих целината, изобщо не е имало меки участъци, а то какви кратери се отвориха отвътре, не можех да повярвам...🤪 Никога не ми се е случвало с друга целина, дори и с такава, която съхранявам вкъщи от доста време...
Мikkey, а защо не ги попита "Бананите таксувани ли са?"?😆 Абсолютно им е неадекватна рекламата, трябва всички цени в нея да са умножени по две!
В понеделник ходихме с майка ми за някои неща и за мед за нея. Нямаше. Във вторник отиде рано, предупредих я, че точно малко след отваряне също не е гаранция, че ще има зареден мед...Е, нямало мед...🤪

# 1 033
За мен е важно да има цена на килограм, защото лесно се сравнява с аналогичен продукт на друга марка.
И да, имало е цена за кг. в брошура на Лидл, отворих една произволна онлайн от юни 2019 г., явно от няколго години вече няма.
Аз винаги гледам цена за килограм

# 1 034
Някой има ли уреда за варене на ориз?
Имам малко странен въпрос - може ли да се сварят например картофи в него или други зеленчуци? А месо с ориза?
Като габарити малък ли е?
Трябва ми нещо като мултикукър, но с вместимост една порция... Дали уреда е достатъчно малък и става ли за друго освен ориз?

Общи условия

Активация на акаунт