Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 179
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 065
За сметаната от 30% казаха, че имали проблем с доставката.

# 1 066
Късния следобед на Искърско шосе имаше от плодовата извара 1+1, имаше си етикет за промоцията и си взех. Заредихме още протеинови сладоледи, долнище за половинката, пене 1+1 и още от набелязаните "промоции". Уви, не бяхме като на рекламата с 19 лв., но пак съм доволна.

От новата брошура ще ходя за някои хранителни от брошурата, както и за тигана за палачинки.

# 1 067
  • Sofia
Като ви чета за машинката за пуканки...
толкова да ми е лесно с тенждерата на котлона... нито са загорели, нитото са люспести,  нито ги гоня и да им търся чалъми...  
Аз днес пропуснах Лидл, утре мисля да се разходя до там.

Идеи за готвене - Сандвич с пилешко и Хрупкави палачинкови рула с яйце, картоф и риба тон...

Скрит текст:
Пилешко, салата Колсло - зеле, лук шалот и ябълка;  пържен лук и краставица - на филийките - майонеза и бургер сос с чили сладко;  соленките са от баба/мама

рулата са лилав картоф;  кис. мляко с Хариса и сливово чътни;  за душата - печен кадаиф

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 23:37 от Morena

# 1 068
За машината за пуканки - за да не хвърчат навсякъде, ние си направихме "щит" от хартия за печене.

А как точно го закрепвате за самата машинка?

# 1 069
Аз се нареждам за трика как в тенджера незагорели и на веднъж много? Първите ми стават, но следващите загарят малко покрай мазнината - и тя си сменя мириса и цвета. На 7 от 9 степени ги правя, на по-ниската 6 не искат много да пукат...

# 1 070
Тамън реших да опразня фризера и долапите, а лидълци почнаха да редят все любими седмици Rolling Eyes Ще ходя като в музей 😁 А и заминиса на пролет и се размечтах за някоя нова блузка.
Като ви чета за машинката за пуканки...
толкова да ми е лесно с тенждерата на котлона... нито са загорели, нитото са люспести,  нито ги гоня и да им търся чалъми... 
Може ли да споделиш експертно мнение:  силен котлон или на средно, с олио или без, и слагат ли се в загрята тенджера или на студен котлон? (Аз ги прегарям в тенджера ¯\_(ツ)_/¯ )

# 1 071
  • Sofia
Ей тук писах как ги правя пуканките - https://bg-mam.ma/p/1511927/45944427

# 1 072
Днес при имаше сметана 200мл в кутия, 30% масленост, 1,99лв. Имаше 36 или 35%беше?, 500мл, 5,99лв. Имаше и тази на Милбона, 20%, 200мл.,1.79лв.
Мисля, че не греша милилитрите (малка кутийка), стоят до бакпулвера, маята, над кафявата захар и пудрата захар.

Онзи ден си купих бяло грозде без семки на 50% от клошарския сектор за ПиЗ. Днес пак огледах този сектор, както и другия, но бяха почти празни.

# 1 073
Недоумявам как цената на тостера 3 в 1 от другата седмица е цели 64,99 лв...Преди беше около 35, после около 40-45 лв...И сега "неусетно" вече е 65 лв...🥴

# 1 074
  • София
На Сточна гара от понеделник до днес в липса са мъжките чорапи 2 бр и свещите за РД  от купоните. Днес обаче сомът беше намален на 13.99 кг.
Чорапи и аз не намерих, но по-скоро мъжки размер от тях. До 41- ми номер имаше бройки.

# 1 075
  • Sofia
Недоумявам как цената на тостера 3 в 1 от другата седмица е цели 64,99 лв... Преди беше около 35, после около 40-45 лв...И сега "неусетно" вече е 65 лв...🥴
Дано не се купува.

Вчера погледнах... и при нас беше празно кашончето на 30%та сметана.

# 1 076
Здравейте, пиша, за да ви помоля за мнение относно тази тротинетка. Ако някой я има може ли да ми каже гумите завиват с кормилото или чрез навеждане ? Ще съм ви много благодарна. Такава чрез навеждане си имаме и вече 2 години малката не се научи да я управлява. Търся такава, на която гумите да се въртят с кормилото.  

# 1 077
Морена, а това във формичката какво е?

# 1 078
  • София
На Сточна гара от понеделник до днес в липса са мъжките чорапи 2 бр и свещите за РД  от купоните. Днес обаче сомът беше намален на 13.99 кг.
Днес сомът беше намален с 50% от редовната цена 19,99 - на 9,99 лв. и със срок до 01.03.(филиал бул."Черни връх" 173)
Вчера мъжки чорапи 1+1 имаше цели кутии в двата размера и в 3 цвята(филиал бул."Черни връх" 47).
Не бяха на регалите при дрехите, а близо до касите, на най-горен ред, при хартията за печене, фолиото, торбички и др.
Не е ясно дали са добри, произведени са в Полша. Веднъж купихме едни по 7 бр. в опаковка, които се обуват еднократно(шевът при пръстите се къса моментално, дори без да се носят в обувка), но май бяха китайски.

# 1 079
Здравейте, пиша, за да ви помоля за мнение относно тази тротинетка. Ако някой я има може ли да ми каже гумите завиват с кормилото или чрез навеждане ? Ще съм ви много благодарна. Такава чрез навеждане си имаме и вече 2 години малката не се научи да я управлява. Търся такава, на която гумите да се въртят с кормилото.  

Здравейте  , нашата е без светещи гуми но от лидл пак . С навеждане завива , малката се научи чак сега на 4 год .   да завива с нея . Имаме и декатлонска която е от този тип който търсите ( с завиващо кормило ) но толкова пъти е падала с нея и други дечица на парка също , че последно когато падна я хвърлих в гаража и не искам да я видя повече .  Явно е до дете и навик

Общи условия

Активация на акаунт