Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 111
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 290
Каква е цената на замразените пърленки и колко броя са (май шест броя в пакет🤔)?
Ако говорим за гръцките питки
3,29 лв , май са 8 бр

# 1 291
При нас имаше и от калифорнийските цели бадеми и смлени бадеми, но на вторите не беше отбелязано, че има купон. Аз отидох за тях и си взех.

# 1 292
  • София
При нас имаше и от калифорнийските цели бадеми и смлени бадеми, но на вторите не беше отбелязано, че има купон. Аз отидох за тях и си взех.
Купонът е "Избрано за теб", нямат го всички потребители на приложението, затова не е отбелязано с етикет.

# 1 293
Пийкок, не. Питах за пърленките, които са като тези от пекарната.🙂 Новата цена на гръцките питки я видях тези дни...😉

# 1 294
Подарявам
Скрит текст:

# 1 295
Марина, каква е цената на спагетите с намалението?

# 1 296
4.47 лв вместо 5.96 лв.

# 1 297
Е как знае собственика на кокошките, че снасят яйца с 2 жълтъка, че ги продава на различни цени?
Аз съм попадала на такива яйца и не смятам, че се различават с нещо.
Яйцето се осветява с уред, наречен овоскоп. Така се вижда дали има ембрион, как е разположен жълтъка, има ли пукнатини и разни аномалии като двоен жълтък.
Едно време са опитвали да ползват свещи с тази цел, после са се появили тези уреди.
Имаше и такива, които се ползват на маса и само прекарваш яйцата през тях, но имаше и малки като фенерчета, преносими, с които се светваха яйцата.
Даже и по време на люпенето с тях могат да се проверяват яйцата и се вижда дали вътре пилето се развива или е станало запъртък.
Спомените ми са отпреди 30 години, като бях селянка, но не вярвам сега да няма подобни уреди, даже сигурно са и много по-добри.

# 1 298
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

Купоните за моцарелата, черния пипер, франзелата и сметаната са подарени.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 16:15 от Viara T

# 1 299
Подарявам

# 1 300
Какво е това феферони?

# 1 301
Лидъл са намалили цената на гофретника от 40 лв в хартиената брошура до 32 лв в онлайн брошурата (т.е. точно колкото струва и в Кауфланд)

Скрит текст:

# 1 302
Люти чушлета

# 1 303

не ги харесвам тези.
вчера посетих новия лидл, използвах и купона оттук. мерси. бадеми не видях, нещо съм се омъглила. но е бая тесен, де. на сточна ми остава фаворит.

# 1 304
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

Купоните за моцарелата и черния пипер са подарени.

Моля за мен франзела, сметана и бадемовото брашно. Благодаря предварително!

Аз подарявам седмичните купони и от "Избрано за теб" - 4-ка спагети и бисквитите с шоколадови парченца.

Общи условия

Активация на акаунт