Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 105
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 320
  • софия
И моята лента е за 300лв. Това са наградите. За 480лв. какви са?
Скрит текст:
Глупави
Скрит текст:

# 1 321
480 и аз и за сефте спечелих меденка за 1 стотинка, обикновено веднъж в годината печеля
Много им здраве, от профила вероятно виждат че драстично съм свила пазара.

# 1 322
Мен продължават да ме "зарибяват", имам отново лента, от скромните, за 300 лв. "Подаръците" им са толкова смешни, а се е случвало и да не са налични. Поне да бяха неща от първа необходимост.

# 1 323
Аз съм с 300 - за по-беднички 🙃 😅
😄
Аз съм баровка под прикритие в очите на Лидъл, на фона на 100-те ми лева за февруари, ми пращат лента за 480 лв. 😸

# 1 324
Моята е 180. И един едва ли ще напълня.

# 1 325
Аз имам лента, а в Лидл съм ходила 2пъти през февруари, а само веднъж съм сканирала картата и сметката ми беше около 40лв.

# 1 326
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм с 300 - за по-беднички 🙃 😅
От рулетката с Родна стряха продукти нищо не ми се пада. От скреча преди това от 10 поредни, 9 печеливши.
Моля, ако видите приборите за хранене с купон, да ми кажете има ли супени лъжици.
На първия ред втората снимка ми прилича, но не съм сигурен, този надпис "за специалитети" ме обърква. Някакси плитко - плоска ми изглежда.
Приборите са следните:
Десертна виличка (имам), чаена/десертна лъжичка (имам), малък нож, кафяна лъжичка (имам)
Лъжичка с дълга дръжка (имам подобни), нож за хранене, прибори за салата, прибори за торта (имам). Ако някой има нужда, мога да снимам реални размери и да покажа.
Купувах ги миналата година по същото време, бяха на 7 лв редовна цена.

# 1 327
Малкото ножче е специално за масло и мазане и съответно не е остро (но пък е супер удобно за целите си), а дългите лъжички са коктейлни (но са удобни и за разбъркване в блендера например). За другите не загледах какви са, имаше лъжички за кафе май (или за чай, не помня колко голяма), както и малки вилички и прибори за торта.

# 1 328
Ауу, и мен са ме уважили с лента 60,140 и 300

Майка ми твърди, че вече е получила новата хартиена брошура. А обикновено идва след електронната.

# 1 329
  • In transit
От приборите, тези за салата удобни ли са?
Имам дългите лъжички и се оказаха безценни в моята кухня. За бъркане във високи буркани са идеални, например и не само. Малките ножчета за масло са удобни и за пастети, терини и прочие.

# 1 330
  • София
Вчера бях в Лидл и съм пропуснала приборите за хранене.

# 1 331
  • София
Приборите са следните:
Десертна виличка (имам), чаена/десертна лъжичка (имам), малък нож, кафяна лъжичка (имам)
Лъжичка с дълга дръжка (имам подобни), нож за хранене, прибори за салата, прибори за торта (имам). Ако някой има нужда, мога да снимам реални размери и да покажа.
Благодаря, чак да снимаш и мериш - не.
Достатъчно ми е преценката ти дали тази лъжица е удобна за продукти с консистенция на гъсто кисело мляко примерно.

# 1 332
  • Велико Търново
Все едно живея в ресторант! Ходих за салати, краставици, домати суййт-муййт Чери, целина (не че знам какво да я правя), Ягоди, копър, магданоз, семки алесто и банани, песто... и платих почти 40лв. Дали няма да ни е по-евтино да ядем по заведенията? 40 лв за салатата на масата за 2 вечери и 2 купички с ягоди за десерт...

# 1 333
Инфо от магазина на Тодор Александров ( София) от преди час:
от приборите има само лъжички за чай/десерт и то само 4-5 кутии, всичко друго липсва.
Бадеми калифорнийски и смлени/брашно-няма, вместо тях има намалени орехи-смлени.
Долче, снимах цената на замразените пърленки-ти май питаше за тях?
Повече от три седмици не бях пазарувала в Лидл, миналият месец за първи път нямах лента, а сега са ми пуснали от тази за 300лв.
А, забравих- по стара традиция от отварянето на веригата - подаряват мартеничка на касата.
Скрит текст:

5 опаковки орехи

Не знам дали има останало здраво яйце в тези кори, но " омлета" ми се струва солен...

Пърленките

# 1 334
Skk, целината може да замести картофите в някои ястия, ако искаш да са по-ниско въглехидратни. Например телешко с по-малко картофи и допълнено с целина за заместеното количество. Или само с целина вместо с картофи. А на мен ми харесва и сурова, не сготвена, може да бъде съставка на различни салатки.

Общи условия

Активация на акаунт