Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 102
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 335
  • На изток от Ада
Имам лента от 90 до 480 лв

# 1 336
Подарявам тези купони. Как ставаше номера да скриеш текст? 🤔
И 5лв купон за магазина на Мария Луиза

Скрит текст:

/
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 15:46 от zwezdi4ka14

# 1 337
За скриване на текст- от телефон трябва да се изпише “spoiler” в такива скоби “[    ]”.
За край на скриването пред думата се слага знак “/“ и отново се изписва същото в скобите.

# 1 338
  • до най-прекрасния мъж
Става за супа, манджа, кисело мляко, храня дъщеря ми на 1.2 г с такава. Удобна ми е.
Скрит текст:

# 1 339
  • София
[spoiler?] слагаш снимките тук [/spoiler?]

но без въпросителната

# 1 340
Подарявам тези купони. Как ставаше номера да скриеш текст? 🤔
И 5лв купон за магазина на Мария Луиза

Скрит текст:

Моля за мен ако може купона за Мария Луиза.
Писах и на лични! Благодаря!

Да споделя - днес бях в магазина на Раковска. Бадеми 1+1 няма, но пък имаше от корите за баница 1+1.
Не видях и приборите, а исках да взема тези за салата. Някой виждал ли ги е на други филиали в София?

Доста съм разочарована от липсата на няколко продукта от постоянния асортимент, заради които предимно ходя в Лидл -  малка консерва царевица 3 броя, червен кидни боб и салатената майонеза на Kania.

Само в София ли липсват по рафтовете или на мен така ми се струва?

# 1 341
Подарявам:

Скрит текст:

# 1 342
във връзка с ресторанта - сметай само краставиците килото е 7лв дори и в лидл, а в кварталните ми е 8. има едни наполовина дълги краставици в лидл - само те са 6лв. а черитата са над 10лв кг май, освен едни турски на към 5лв сякаш. много ме дразни това повишаване на цените, наистина. (не в лидл, а по принцип)

# 1 343
Дени, благодаря! Май ще си купувам пърленките на бройка при тази им цена...Хем да не заемат много място във фризера.😃

# 1 344
Краставиците днес в Лидл бяха 5,69, а в ПроМаркет 3,69 лв.

# 1 345
  • София
Нямам възможност да обикалям всички магазини, за да дебна ниска цена на даден продукт. Да, има брошури, от които можеш да сравниш цени за седмицата, но не винаги имаш възможност и време да отидеш до даден магазин.
Луди ни направиха с тези цени.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 20:29 от Amiamo

# 1 346
  • Sofia
Нямам възможност да обикалям всички магазини, за да дебна ниска цена на даден продукт.
И аз така. Само 3-5 продукта правят изключение.

# 1 347
Краставиците днес в Лидл бяха 5,69, а в ПроМаркет 3,69 лв.

Купих ги на 2.99 в промаркет на раковски.
Утре отивам до лисщдл за сок.

# 1 348
  • In transit
Доволна съм от днешния пазар. Взех си две торби с червени портокали, на промоция. Много сладки! Не са много червени, да не почне пак дебат, червени ли са червените портокали. Сорт Тароко. Взех си от сушените кайсии. Много са хубави и от сметаната с купона.

blue.angel, при нас имаше много спанак замразен, от този, за който питаше. Етикетът му не беше зачеркнат.

Имаше заредени няколко стекчета заредени от сметаната в червените опаковки (30%).

Rebel heart, лъжичките, за които питаш, са тип чаени. Малко по-големи изглеждат от стандарните чаени, но са по-малки от супена лъжица. С къси дръжки, като за малък прибор.

Някой може ли да ми сравни, като вкус тази майонеза с класическата на Хелманс. (Като състав са почти идентични).

# 1 349
  • Стара Загора
Ауу, и мен са ме уважили с лента 60,140 и 300

Майка ми твърди, че вече е получила новата хартиена брошура. А обикновено идва след електронната.

И при нас има хартиена брошура.
Чак се учудвам. Обикновено идва в петък.

Общи условия

Активация на акаунт