Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 102
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Sofia
Някой може ли да ми сравни, като вкус тази майонеза с класическата на Хелманс. (Като състав са почти идентични).
Скрит текст:
На мен Хелманса ми е по сладка.

Идея за готвене - Ризото с гъби с кладницата и кафява печурка.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 20:40 от Morena

# 1 351
Кои пилешки хапки полуфабрикат са хубави в Лидл? До сега не съм взимала и не искам да попадна на тип "смляна паста с панировка", а на месо с панировка. Благодаря.

# 1 352
Някой може ли да ми сравни, като вкус тази майонеза с класическата на Хелманс. (Като състав са почти идентични).
Скрит текст:
Тази на Лидл като че ли има като цяло малко по-слабо изразен вкус, поне за мен. Не по-слабо сладка, ами и останалото по-слабо се усеща, там горчица или знам ли с какво още е овкусено. Пак е вкусна, де, просто поне за мен е малко по-неутрален вкусът. И двете ми сладнят, трудно ми е да преценя коя повече.
За мен са прилични и двете, а тази в тубичката ми е и по-удобна че в редките случаи когато купя майонеза, се случва да се подмята по повече време. Предпочитам да е в такъв вид, а не в отворен буркан и да бъркам в него дълго време, колкото и иначе да предпочитам стъкло пред пластмаса. Лидълската всъщност я има и в буркан същата, но май само единия вид, тази с по-малко мазнина е май само в туби. Ако знам че ще я употребя бързо, бих взела от бурканите.

# 1 353
  • София
Напоследък много рядко влизам в Лидл. Подарявам купони, като и седмичните са налични.
Скрит текст:

# 1 354
Кои пилешки хапки полуфабрикат са хубави в Лидл? До сега не съм взимала и не искам да попадна на тип "смляна паста с панировка", а на месо с панировка. Благодаря.
Имаше едни от американската седмица, с пакетче сос в кутията, които са от месо.
И аз много мразя формованите.

# 1 355
  • На изток от Ада
Аз направих 11 лв за купон + , от колелото меденка за 1ст

# 1 356
В ХХЛ седмиците пускат опаковки панирани пилешки късчета по 600-700 грама (единият вид е и с някакво сирене или кашкавал вътре, но аз купувам от чистите). Има и в редовния асортимент подобни в по-малки опаковки. Също има и някакви с добавен сос, не съм ги пробвала, но май и те са с филе отвътре.
И аз нямах лента Купон+ миналия месец, сега са ме "оценили" за 300 лева, които едва ли ще похарча в Лидъл, защото и в други магазини стъпвам все пак.😃

# 1 357
Рязко смених филиала. В кварталния се оказа са решили въпроса с маменето на клиентите като са докарали нямаква машинка за маркиране на промоционалните стоки с етикети дето цените не се четат. Явно е специализирана акция в някой магазини.

# 1 358
Напоследък лентата ми е много практична за следене на разходите в Л., действа отрезвяващо😁
От приборите, тези за салата удобни ли са?
Тези дето са като вилица-лъжица ли? Въпрос на навик. За мен щипка е най-практична, но тези са по-елегантни за боравене.

# 1 359
  • shumen
У дома повече се харесва Хелманса.
Утре ще отскочя да видя поночките и ако евентуално има ще взема за училище.

# 1 360
  • Стара Загора
НОВАТА БРОШУРА

При нас този път много рано бяха пуснали по пощенските кутии новите каталози.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 00:25 от ❇Sisi_91❇

# 1 361
О уау... 750 лв ми е лентата. 8лв е финалната награда. Високо мнение имат за мен лидълци, но все повече ги бойкотирам. Предните 2 месеца нямах ленти.

# 1 362
Преди 2 седмици направих рекламация на бързонагряващ чайник на който се беше прецакала лампичката. Изпратиха ми в замяна с куриерр нов ... но са далтонисти или не са им останали сини и са ми сурнали преливащо жълто зелен. Никак не ми отива на синята микровълнова със стъклена врата - тотален дисонанс. Точно си мислех че ще ходя да се заяждам, мъжът ми вика - "Остави. Старият се повреди за 8 месеца, а този му давам горе долу толкова, т.е. най-вероятно ще е за смяна пак в рамките на следващата половин година и сега докато чакаш да ти го сменят си губиш времето " Прав е. Зелен да бъде  за няколко месеца!

# 1 363
Оооо игра с шоколадите на fin carre ще има. Супер Heart Eyes

# 1 364
И аз върнах червен развален блендер. Наистина бързо ми изпратиха нов с куриер, но жълт...

Общи условия

Активация на акаунт