Щастлив съвместен живот

• 10 012
  • 205
  •   1
Отговори
# 90
Няма как да има тръпка след 30 години, стига не вземахте за глупаци. По-нагоре писаха обективни жени, че да се говори за тръпки след 2-3 Тата година е смешно.

# 91
За мен тръпка има и на 70. Не ме топли само уважение и стабилност. Тръпката се поддържа. Иначе химията или я има, или не. Тя си е там и на 70. Никога няма да забравя пламъкът в очите на дядо ми, когато гледаше баба ми.
//
Крещящите хиксигрецизети, има, има, никой не ти е виновен, че при теб няма.

# 92
Защо да се говори за тръпка след 2-3 г е смешно? Аз не виждам нищо смешно. След 50 г не знам, защото хормоните оказват влияние, менопауза, промяна, не съм го изпитала и не мога да кажа. Ама на по 30-40 да няма тръпка, какво е? Навик ли?

# 93
  • София
Е, всеки има право да вярва в каквото реши.
Жалко, че хората масово спират да я поддържат и се пускат по течението, забравяйки да я подхранват.
Шерилин, говоря не за възраст, а за години връзка.

# 94
  • на село
Чак пък тръпка след 70, или пеперуди в корема...
Тогава чувствата са други, сега знам, че ще има, които ще кажат и след 20 г. като видя моята половинка
и започва да ми тупка.
 Е аз не съм от тях, отдавна това треперене и пърхане го няма, това са си първите трепети и вълнения за мен, така усещах. Сега просто ни е хубаво заедно, допълваме се, подкрепяме се, спорим за нещо и така си минава живота.
И секс правим, да не мислите, че сме мухлясали вече Smile

# 95
Защо да се говори за тръпка след 2-3 г е смешно? Аз не виждам нищо смешно. След 50 г не знам, защото хормоните оказват влияние, менопауза, промяна, не съм го изпитала и не мога да кажа. Ама на по 30-40 да няма тръпка, какво е? Навик ли?

Ами няма. Това, което е в първите срещи, първите месеци заедно, изчезва доказано до 2рата година. Ще ме извинявяте, ама като сте правили секс 1000 пъти примерно, няма как тръпката да е като в началото.
Има една приказка, че зад всяка красива жена стои мъж на който му е писнало да прави секс с нея - и е много вярна.
Това не значи, че оттам нататък връзката е лоша, тогава има вече повече уважение, нападнали сте си , спокойно ви е заедно и тн. Ама тази първоначална тръпка доказано трае 1-2 години. И няма нищо срамно да си признаете, че я няма вече.

# 96
О, моля те. Киселееш.

# 97
Ох, опазил господ мъжа ми да вярва в тия клишета!

Разликата за мен е единствено в заетостта. На 20 бях студентка и имах цялото време на света. Дали ще скатая от някоя лекция, за да се видим за едно бързо, дали вечерта ще пием бира до 2-3 нощес или ще правим друго, имахме време за всичко! Дори за губене.

Сега съм на 30, мм на 38 и нямаме толкова свободно време. Затова сме развити на повече фронтове, нормално е с времето ангажиментите да се увеличават.

Няма как да си кажа, “днес няма да ходя на работа и ще си спретнем секс маратон”, но на 20 си казвах “днес изпускам лекции и оставам у тях целия ден…”.

И това не значи, че няма пеперуди и тръпки.

Аз много мразя да не си спя при мъжа. Не обичам да оставам дори у баба ми или майка ми ако съм без него. С него - навсякъде. Иначе хем ми липсва, хем не мога да спя.

# 98
  • София
Няма срамно и да я има. Защото много хора пък се срамуват да бъдат страстни, защото уж били стари.
Сексът може да не е като в началото, но при запазване на тръпката става по-хубав, защото опознаваш достатъчно себе си и партньора си.
Това, че някой губи тръпката, не значи да приема себе си за правило.
Надали без тръпка щяхме на 30-тата година от връзката ни да си родим 5-то дете. Wink
А отношенията са като маята за хляба. Живата мая се храни ежедневно, за да продължава хлябът да набухва.
Шери, раздяла повече от 2-3 дни нас ни разболява, буквално. И аз не мога да спя, когато не ме гушка.

# 99
  • София
Дааа. За съжаление, съм го виждала в десетки семейства. Една година гаджета, втората се женят, третата е бременна и чао чао секс.
Някакви грозни стари схващания и отношения.

# 100
Хубаво е да чуя, че има и други такива двойки, Fever! Аз осъзнах, че няма нужда да си го причинявам.

От 2020 март месец сме хоум офис. Работим в хола и двамата. Постоянно. Ходим на фитнес заедно от известно време. Аз само мога да се радвам, че пандемията ни даде тази възможност.

Тази седмица бях в офиса в понеделник, а мм се възползва да навести техните, защото почиваше този ден, а и мен ме няма вкъщи. Да, ама аз свърших по-рано и се прибрах първа. Идва той вечерта сигурно към 7. Вече бях поръчала храна, беше дошла доставката и го чаках като малко дете на вратата. Адски ми беше домъчняло. И всеки бърза да разкаже неговите истории от деня.

# 101
  • Somewhere beyond the moon and stars
Както във връзката, така и в секса, трябва да има разнообразие, изненади, положителни усещания. Натрупва се опит и техника.
На хората не им омръзва, когато нещо е хубаво, напротив - опитват се да повторят ситуацията, за да се повтори усещането.

Много силните тръпки отначало все са ми били саморазрушителни; с умереност по-добре ми се случват нещата.

# 102
Изобщо не ви вярвам. Айде Босилка млади гаджета, това онова. Но тези с 30-годишните връзки и тръпката, моля ви се.

# 103
  • София
Аз не държа някой да ми вярва. Има тема и пиша по нея.
То и аз не вярвам, че на някои тръпката изчезва след 2 г. и после си живеят като брат и сестра, но явно има такива двойки.
Всеки със съдбата си.

# 104
  • тук-там
Изобщо не ви вярвам. Айде Босилка млади гаджета, това онова. Но тези с 30-годишните връзки и тръпката, моля ви се.

На когото и да се молиш файда йок. За теб. Аз пък съчувствам на тези, живеещи без тръпка.
На 70-75-80 - да се кротнеш и да се отдадеш на навика и удобството.
Но на 40-45-50 да седиш във връзка, само защото е удобна и сте се "напаснали" - звучи супер депресиращо.
Че за остатъка от живота ти още 2 пъти може да се влюбиш... и да си живееш с "тръпката".

Не свиквайте с удобствата на дългата връзка, променяйте се непрекъснато. Така и тръпката ще живее...

А, че има такива с 30 и повече годишна тръпка - да, има, колкото и да не ви се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт