Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 50 969
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
О, Fringe.... епично, един от най-любимите ми сериали за вечни времена. Поне в тази Вселена Wink

# 76
В новата платформа skyshowtime има много сериали с излезли повече сезона, отколкото са качени. Нялой знае ли дали ги качват постепенно или изобщо няма да ги качат?

И да ги качат ще е след много време, за някои се съмнявам, че ще бъдат качени. Аз исках да гледам стари сериали, които не съм гледала в миналото, но като не са качени всички сезони, после пак другаде ще трябва да ги търся. Това обезмисля за мен гледането на сериали в платформата. Разбирам да е нов сериала или сезона и да се качват със закъснение епизодите, така да. Но за приключил отдавна сериал да няма качени всички сезони и епизоди, се губи смисъла за мен да го заппчвам в платформата изобщо. Засега гледам филми основно, имам и стари за наваксване. Надявам се, че в бъдеще ще качват повече ново съдържание и цяло/завършено такова що се отнася до сериалите.

# 77
  • Вестерос
И Fringe, и Warehouse 13 са ми мега любими ❤️

# 78
Вече почвам да се замислям. Аз имам само за HBO GO регистрация. И интересно, ако човек си хареса сериали от различни платформи, накрая ще излезе, че трябва да даде 100 лв на месец за да е абониран и за Нетфликс и Дисни и не знам още там колко платформи има. Малко тъпо идва. Вие как се справяте с това?

# 79
Fringe по Хбо, нали ?
С любим актьор е, пускам го 😱
Аз имам абонамент за хбо макс и Нетфликс, около 25 лв плащам общо, или поне на такъв план съм се записала 😃

# 80
  • Вестерос
Hbo max ми е безплатно към плана на телефона ми е.
Платих си Скай.
Другите ги тегля.

# 81
  • The point of no return

В HBO MAX го няма и в замунда го няма. Къде можем да го гледаме, знаеш ли?

Този специално не знам къде го има с БГ субтитри. Ако можеш да гледаш на английски, ще ти пусна линк.

# 82
Пускай, мерси.

# 83
  • София
A Friend of the Family
https://www.imdb.com/title/tt12661338/

драма/трилър/по действителни събития ; САЩ ; продукция: Universal Content Productions ; излъчване: Peacock ; минисериал от 9 епизода х 55 мин.
Изгледах го в платената платформа, SkyShowtime
Сериалът го има преведен в торента АренаБг
Има го качен и в filmi123.club

Биографичен сериал разказващ за един от най-ужасните социопати и педофили в историята на САЩ. Имаше и документален филм на Нетфликс относно тази разтърсваща история.
Във филма няма брутални или гнусни моменти, но на чисто психологическо ниво е много труден за гледане. Аз на няколко пъти мислех да го спирам, но на инат го издържах. Твърде дълъг ми дойде обаче. Твърде много пълнеж. Спокойно можеха да разкажат всичко в 4, 5 епизода, макс 6. А не цели 9. Стори ми се цяла вечност.

Не знам дали има по-глупави и невинни хора от мормоните, но все едно гледах как един зъл вълк си прави каквото си поиска сред огромно стадо от добри агънца и няма овчар, който да го спре.
Аз наистина съм шокиран как може да има толкова наивни и глупави хора, такива пастори, такива жени с робска психика, такива родители, без думи съм без думи.

Иначе актьорската игра е феноменална. Изключително ниво на всички като ансамбъл. 10 от 10!
Специално Джейк Лейси вече винаги ще го свързвам с Б. И в Белият лотос не го харесах като герой, а тук ми се повръщаше от него и ме избиваше на агресия.

Ако искате гледайте, тази история е хубаво да се види, но не гарантирам, че ще имате сили да я завършите...
-
7

# 84
Догледах Прероден богат (корейски) и му давам оценка 7,5 от 10, заради прекалено многото приказки за акции.

Не помня, но май до сега не е качван трейлър на трети сезон на Star Trek: Picard - нито в тази тема, нито в другата?
Скрит текст:

Първи сезон го гледах внимателно, даже му писах ревю едно време. Оптитах се да бъда позитивна, но тогава краят ме разочарова.
Втори сезон го гледах откъслечно и не ми хареса. Не помня дали го довърших, май не.
В трети ще се появят много актьори от каста на Стар трек: Следващта генерация, което е хубаво да се види по принцип, но честно казано, не ми се гледа особено.

Скрит текст:
Забелязвам, че Джорди вече не носи шнола за коса на очите си.Sunglasses

# 85
  • Бургас

В HBO MAX го няма и в замунда го няма. Къде можем да го гледаме, знаеш ли?

Този специално не знам къде го има с БГ субтитри. Ако можеш да гледаш на английски, ще ти пусна линк.

В Зелка го има. Из сайтовете за субтитри някъде ги има български. Аз го гледах още миналата година с бг субтитри.

# 86
Най-накрая и аз да изгледам The Offer. Благодарности на Diavolo за предложението! Сериалът е истинско бижу и още от първите няколко епизода влезе в моя личен топ 5. Историята е по действителен случай, сюжетът предлага страхотни обрати, а играта е на много високо ниво. Направо не ми се искаше да приключвам последния епизод. Simple Smile Малко ми докривя като разбрах, че сериалът не е отразен от по-големите награди, а в Rotten Tomatoes е с едва 57% средна оценка от критиците... Може би трябваше Марлон Брандо да бъде изигран от чернокож, за да се хареса на критиците. Stuck Out Tongue Winking Eye

Давам глас за The Offer, Wednesday и Shantaram, май не съм гледала други сериали от 2022-ра.

П.П. Благодаря, че писахте къде да намеря Pam & Tommy, от известно време му се каня.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 10:44 от Yo_Ana19

# 87
Tozi Фриндж нещо като Досиетата Х ли е?

# 88
Прилича на Досиетата, но е с по-силен хорър елемент. В началото на всеки епизод се случва нещо отвратително и необяснимо.
Иначе е много хубав сериал, има си и основен сюжет, освен епизодичните.

# 89
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Над 10 нови сериала изгледах(2022), искам да номинирам сравнително оригинални, идейни и в различни жанрове, но реално почти всички които ми харесаха са по действителни събития:

1. The Offer - моят номер 1, каста е феноменално подбран, но за мен най-най-прекрасна и размазващо добра актьорска игра - Джовани Рибизи.
2. Tokyo Vice
3. WeCrashed
4. Shantaram, дано някоя тв го вземе и довършат историята.
5. Severance

Харесах и Black Bird, 1889, The Peripheral, House of the dragon, From, но те ще си получат номинациите.
Сега подхванах и The Last of Us, който с нищо не изненадва и определено скучнее. Явно феновете на играта се радват на реализацията и ще вдигат рейтинга, но иначе до болка изтъркана оцеляваща драма тоя път с гъби...За 20 години що флашбака и истории на оцелели ще вкарат, отиде 5-6 сезона...

Общи условия

Активация на акаунт