Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 50 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Почнах Фауда - много е добър.

# 91
  • София
Малко ми докривя като разбрах, че сериалът не е отразен от по-големите награди, а в Rotten Tomatoes е с едва 57% средна оценка от критиците...

Този жалък сайт изобщо не трябва да се споменава. Това е една изгнила клоака на най-продажната мърша по света. И тези ако са критици, то аз съм летящо магаренце. Сайта отдавна служи само за подигравки по всички сериозни форуми и групи и никой не го приема сериозно. 🙂
Има си конкретна причина този сериал да не обере всички награди и тя е ясна за всички, но живеем в лицемерен свят и най-удобно е да пееш в общия хор...

# 92
Почнах Фауда - много е добър.
А така, сериалчето има тема Simple Smile https://www.bg-mamma.com/?topic=1408542
Ти първи сезон ли започна или четвърти?

# 93
  • София
The offer само в платения филми123 ли го има?

# 94
Аз го свалих от международните торенти, а субтитри има в Явка.нет.

# 95
  • Разпиляна във въображението
Къде мога да намеря The Three-Body Problem и дали има субтитри?

# 96
Аз го дръпнах от ArenaBG.

# 97
Къде мога да намеря The Three-Body Problem и дали има субтитри?
Аз го гледам в Ю туб, с английски субтитри. Преди бях качила линк към плейлиста. Пускат по 2-3 епизода на седмица, на този канал, т.е. все още не може да се изгледа целият сезон.

# 98
Първи. Доколкото четох критиките към сериала са, че представя евреите като добрите, а палестинците като лошите. А аз лично очаквам сериал, в който да няма лоши и добри. Поне в този конфликт аз лично смятам, че така трябва да се представи - без лоши и добри.

# 99
Възобнових отново абонамента си за HBO-то и съм на вълна The Last of Us: Последните оцелели. Страхотен е!

# 100
  • София
От излезлите през 2022:
1. Monster: The Jeffrey Dahmer Story - абсолютен фаворит
2. The Sandman - гледах го с кеф, но защото съм фенка на комиксите, не че толкова ми хареса филмовата интерпретация
3. The Chestnut Man - приятна скандинавска кримка

От приключилите през 2022, определено Ozark беше най-добрият за мен, въпреки че последният сезон не беше топ.

Нищо ново не ми грабва вниманието напоследък, почнах да гледам Туин Пийкс и American Horror Story, евентуално и Better Call Saul. Тази седмица чакам новия сезон на You.

# 101
Имам един страничен въпрос.
Напоследък много плеъри не могат да се синхронизират с телевизора. Малко съм боса в тези неща, но до скоро синхронизирах телефон, таблет с телевизора, а сега забелязвам, че на много плеъри няма бутончето за изпращане към телевизора или ако има не се получава Flushed
Дано разбрахте какво питам  Laughing

Благодаря на всички, които споделят мнения за сериали. Много е полезно.

# 102
  • София
The Chestnut Man е от 2021г, тогава зае второ място в нашата класация.

# 103
  • София
The Chestnut Man е от 2021г, тогава зае второ място в нашата класация.
Благодаря за корекцията Simple Smile

Заменям с From Scratch на трето място. Доста приятно ме изненада, добре изпълнена класическа любовно-драматична история.

# 104
 Не успях да намеря Pam & Tommy в Зелка. Аз ли нещо бъркам или са го свалили?

Общи условия

Активация на акаунт