Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 087
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Като казахте за Гранчестър, та се сетих  за Ендевър, на мен много ми допадна. Не е за разследващ свещеник, но си го бива.

# 556
  • Вестерос
Хващала съм по фокс крайм и един друг, който е подобен на горните- оф забравих името, за един доктор като личен лекар, ама и патолог, който се върна от Азия, мислеше, че жена му и дъщеря му са умрели там. Нач. на 20 век се развиваше действието. Интересен беше.

# 557
На мен и Ендевър, и Гранчестър, и Отец Браун не ми харесаха много. Около Коледа четох и малко разкази (за отец Браун, и за Ендевър) и те също не ми харесаха.
При Ендевър не ми допадат самите случаи, а в при отец Браун - както стилът на автора, така и този на сериала (няма общо с актьорите и епохата - друго е, нещо в начина, по който са конструирани).

А Гранчестър става за убиване на време, но това не са истински криминални мистерии - винаги се извлича някаква морална поука, която често не съвпада с моя морал и ми е досадна.

# 558
Хващала съм по фокс крайм и един друг, който е подобен на горните- оф забравих името, за един доктор като личен лекар, ама и патолог, който се върна от Азия, мислеше, че жена му и дъщеря му са умрели там. Нач. на 20 век се развиваше действието. Интересен беше.
"Мистериите на доктор Блейк" - също го гледахме.
А, в предния си пост бях изредила само английски сериали и пропуснах "Броукънуд", но и той ни се харесва.

# 559
  • Вестерос
Да, същият Simple Smile

Аз харесвах Гранчестър, даже и с Уил, но не съм гледала последните сезони, мисля, че два.

Иначе аз изгледах 1883, страхотен! Просто нямам думи да опиша колко ми хареса. Сега гледам 1923.
Изгледах и The last of us, много ме зариби. Малко последната серия в нищото свърши.

Чакат свалени да гледам The winx 2 сезон, Carnival Row и Shadow and Bone вторите сезони. The nevers продължението. You последния сезон, последния и текущия на Flash, втори и последен сезон на Firefly Lane, сезоните на Dead to me, Мис Скарлет 2 и 3 сезон, The Expanse шести сезон.

От текущите през седмицата следя само The Rookie, Walker, How I met your father.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 12:00 от Tiffany А

# 560
  • Варна
Аз се сетих за един Мистериите на сестра Бонифас. Дано не бъркам името.

# 561
Изгледах Liaison с Венсан Касел и Ева Грийн. Хареса ми, добре направен сериал.
Очаквам ги тез двамата в новата френска версия на Тримата Мускетари - Касел като Атос, а Ева Грийн като Милейди.

# 562
Гледам корейският the glory в нетфликс. Много добре сниман, актьорска игра, съспенс, скорост на развитие-нямам забележки.

# 563
Сериал по Фатално привличане с Доктор Смърт в главната роля Simple Smile
Хубав филм, но ме напряга, едва ли ще гледам новата версия.

Трябва да изкарат кукувицата жертва на насилие, за да е модерно...
Никога не разбрах защо Джошуа Джаксън минава за привлекателен - още в Кръгът на Доусън ми беше грозноват.

# 564
  • София
А къде го намери за гледане? Доколкото знам е спиноф на Отец Браун и много го издирвах, но не си го намерих никъде.

# 565
Гледам The Brokenwood Mysteries. Да си призная преди съм заглеждала части от епизоди, но не беше моето. Обаче в събота го загледах и този път се случиха нещата. Интересен ми е. Главният инспектор е опасен образ с неговите костюми, кънтри и кола. Simple Smile До четвърти сезон има с бг аудио тук:
https://filmisub.com/41412-the-brokenwood-mysteries-season-1-bro … sezon-1-2014.html
Има ги и в Зелка, както и епизоди от 7-ми сезон, но има и липсващи сезони.
Иначе целите сезони, след четвърти с руски дублаж тук:
http://seasonvar.ru/serial-33266-Tajny_Broukenvuda-8-season.html
Изгледах и 6-та серия на Beyond Paradise тук:
http://seasonvar.ru/serial-35453-Smert__ne_v_rayu.html
Приятен и ненатоварващ сериал.
Sister Boniface Mysteries  го има с бг аудио в Зелка.

# 566
  • Варна
А къде го намери за гледане? Доколкото знам е спиноф на Отец Браун и много го издирвах, но не си го намерих никъде.
От зелка го теглих и е бг аудио.
Не знаех че е спиноф на Отец Браун.  Не съм го гледала, но явно трябва.

# 567
Beyond Paradise може ли да се намери на английски? Почнахме Vera, благодаря за препоръката. Страхотен е, и игра, и заснемане, всичко, обаче ме напряга.

# 568
Да, има го тук на английски език, без субтитри: https://myflixer.to/tv/beyond-paradise-93538

# 569
Почнахме Vera, благодаря за препоръката. Страхотен е, и игра, и заснемане, всичко, обаче ме напряга.

Моля Simple Smile.
След 4-ти сезон (пиша по памет) сериалът става една идея по ненапрягащ,
ако съдим по вашите критерии.

Общи условия

Активация на акаунт