Боледуване на децата ни-тема 70

• 40 502
  • 838
  •   1
Отговори
# 540
  • shumen
Самантиниа,не е излязъл,което автоматично ме навява на мисълта,че си развъждаме бактерия пак.Утре ще видим дали е същата или друга като излезе и  педи ще реши след него каза как ще продължим лечението.

# 541
Може и ентеро вирус да е, от време на време си полягва,че му е лошо.Може и температура да вдигне,37,1 беше отдеве.

# 542
Момичета, децата ви растат ли на височина? Имам чувството че с това непрестанно боледуване, малката не мърда на височина - 97 см на 3 г и 9 месеца. Беше 94 см на 3г. Виж на килограми расте - цели 2 кг за 9 месеца. А родителите са високи.

# 543
  • Пловдив
Момичета, децата ви растат ли на височина? Имам чувството че с това непрестанно боледуване, малката не мърда на височина - 97 см на 3 г и 9 месеца. Беше 94 см на 3г. Виж на килограми расте - цели 2 кг за 9 месеца. А родителите са високи.
Моята е на 3 години точно и е 97 см ама на кг няма и 13 финна мацка.За една година 7 см и 2 кг.

# 544
Нашето расте. На 3.5 г. е 104 мисля, ама той върви по едър. На килограми не е мърдал скоро, седми си около 14. И пак е болен, с температура. Каката на 10 г. скоро ще стигне 37 номер обувки, ботушите й са толкова и са й добре. Висока 142 вече поне, а ние не сме високи, аз 166, мъжът 175.

# 545
Ние сме високи също.
Сега е между 98-104 на дрехи като 98 са й къси,а 104 дълги ...😵‍💫
Тя се и роди висока и добре на кг даже доста за момиче.
Скоро не съм я теглила.

# 546
  • shumen
Лайт,ужас.Колко дни изкара на училище?За растежа моя расте и на височина и на килограми.На 10 години е 142 см ,32 кг,но и ние сме високи.
 Бръм,и Вие ли отново болни.Моя и той носи маратонки и обувки номер 37-38 на 10 години.
Моя и той яко подсмърча,гърлото го боли и започна и да кашля докато през деня бяха прокашляния.За сега все още Т няма,но и гърления секрет не е излязъл,което ме навява на мисълта,че ще има бактерия и сигурно без АБ няма да се разминем.За сега е само на Орофар за гърлото и Африн за хремата и аз му включих и Витамин С.

# 547
И моя върви така на 3г и 6 м между 100 и 102 е слагам му размер 104 вече ,баща му е към 2 метра аз съм 1.60 ..14кг седи пък яде с двата карборатора но не спира все търчи,скача,много енергия ...

# 548
3 дни изкара на училище.Легна още в 20 ч ,а иначе не може го накараш да си легне, значи не се чувства добре.
Моя е на 13 г.152 см,30 кг.

# 549
  • shumen
Likeawind,и моя на килограми не качва много и има много енергия.
Лайт,и моя легна в 9 още и беше видимо изморен и изтощен,а Т няма.Поне две седмици изкара на училище,но ме е яд,че съм отпуска и си правех планове как ще почивам,а то ето пак по лекари ще се ходи.Днес и една позната ми се обажда и ме пита искам ли да запишем екскурзия за май месец,но не смея нищо да планирам вече с тоя скапан имунитет на детето.

# 550
Уф, като чета колко кг са ви децата, моята направо си върви дебеличка. На 4++ е, 19кг., около 104-105см. би трябвало да е. От много ядящите е, но и тъпкането с противоалергични помага да се оформя така качествено...имам още месец и половина да и давам Рупафин и Ефира и после се надявам поне до септември да си почине от тях.
Обрива и почти изчезна, каквото и да беше това, надявам се да не се повтаря повече. В сряда ще пускам контролна урина и ще се надявам да се е изчистила бактерията.

# 551
  • Пловдив
Цитат на:  link=topic=1521632.msg46075787#msg46075787 date=1677530963
Уф, като чета колко кг са ви децата, моята направо си върви дебеличка. На 4++ е, 19кг., около 104-105см. би трябвало да е. От много ядящите е, но и тъпкането с противоалергични помага да се оформя така качествено...имам още месец и половина да и давам Рупафин и Ефира и после се надявам поне до септември да си почине от тях.
Обрива и почти изчезна, каквото и да беше това, надявам се да не се повтаря повече. В сряда ще пускам контролна урина и ще се надявам да се е изчистила бактерията.
Applegarden обрива в какво се състоеше,като пъпки или обрив.
Аз съм с хронична уртикария и понякога се налага да пия антихистамини продължително време и  за съжаление доста ми се отразява на кг

# 552
  • shumen
Applegarden,Сряда не е ли още рано да пускаш контролна урина?След пит АБ не трябва ли и тук да минат поне 7 дни.
Ние сега след бактерията в гърлото изчакахме да минат 15 дни и тогава пуснахме контролен.

# 553
На мен пък двете ми деца са коренно различни. Каката е 5 години и 5 месеца 17кг,бебка на 1 годинка и няма месеца 10.7 кг. Каката беше толкова на 2 години. И на височина каката и най-дребна в тяхната група. Аз 167 и мъжа ми 175.

Бебка е с някакъв обрив точно по корема. Не съм давала нова храна, не съм сменила препарати, лекуваме се още с ериус, мукоплян лека нощ и моксифлоксан в носа. Прилича ми на притопляне, по спомени от каката и освен това спи по корем. На вас на какво ви прилича? Капките и сропа за кашлица са от четвъртък, едва ли е алергия към тях след 5 дни. и много интерисно по ръчичките, по гърба и там където памперса покрива отпред корема няма нищо.

За детенцето с разтройството, каката беше с брутално разтройство декември. Над 12 пъти на ден, на всяка глъдка вода акаше милата. Давах ентерол, смекта. Диета, електролит, айрян със сол, вода, чай със захар. Много бавно мина.

# 554
  • Пловдив
Applegarden,Сряда не е ли още рано да пускаш контролна урина?След пит АБ не трябва ли и тук да минат поне 7 дни.
Ние сега след бактерията в гърлото изчакахме да минат 15 дни и тогава пуснахме контролен.
Дани правя си ама те май минаха, на малката последния път нефролога искаше 10 дни след АБ да и  пускам стерилна урина.

Общи условия

Активация на акаунт