Трапезата отрупана е с какво ли не, а за ФЕВРУАРЧЕТО ще има само млекце и пюре

• 10 728
  • 324
  •   1
Отговори
# 15
Ей,страхотни снимки! Предполагам сте си изкарали супер  Laughing

# 16
Здравейте милички  Hug
Първо много благодарности на Игси, сипер гостоприемство, изненади, страшно парти, страхотни мами и бебоци   bouquet изкарахме си страхотно   bouquet
Сега качвам малко снимки /че те мойте са само 130 Simple Smile / после ако успея ще прочета и какво сте писали, че то нова темичка, както винаги Супер Дидунче  Peace

П.С сори,че не съм описала снимките, но са многооо и когато мога ще ги опиша, ето и от мене Simple Smile

http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1789076

# 17
  • София
Добро утро на всички

Ей, много беше хубав вчерашния празник. Игси благодарим ти за гостоприемството, подаръците и празничната атмосфера, която беше създала за мамите и бебоците.   bouquet
Весели празници ви желая, момичета.People Santa

# 18
Страхотни снимки. Личи си, че сте си изкарали добре  Wink
Ако не се включа - Весели празници   bouquet

# 19
Да ни е честита новата темичка!

Видях само няколко снимки. После ще ги разгледам всичките. Страхотни сте.
Личи си, че е било много хубаво.
Днес ще стане и нашия календар, ще го снимам да го видите. Той е от готовите с няколко листа и отдолу се слага снимка. Взехме от тях, защото другите не станаха много хубави. Календара и рамка със снимка, ще е нашия коледен подарък за близките.

Пожелавам ви весели празници.

# 20
Мамчета, при мен има забравени следните вещи:
- книжка "На двора" (на Марти на Скъпата)
- календари 2бр. (на Рая и Мишо на Бобче)
- бебешка синя  шапка с ушички; не знам на кого е; забравена си стои при мен от предната ни среща на 5.12
- играчка пееща, светеща - на Коко на Олимпия - също стои тук от 5.12
 Жожоба също беше забравила, но с нея се разбрахме вече.

Понеже няма да влизам на 24. и 25 декември затова още от сега ви пожелавам МНОГО ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА КОЛЕДА!

Ако някой иска още календари, на 27-ми ще ходя пак да зареждам стока и мога да купя още.

# 21
Весели празници и от нас newsm51

# 22
Привет,мами!
Много хубава коледна темичка!!! Hug Hug Hug
Ама,защо е толкова пусто днес тук?ААА,може би всички мами се занимават с приготвянето на празничната трапеза за Бъдни вечер.  chef
Мами,сами ли ще си правите питката(аз винаги си я меся),или ще купувате от магазините?
А приготвихте ли тамян?...за да изгоните всичко лошо от дома ,което е било през тази година?
Ние ще си приготвяме празничната трапеза за обяд,вместо за вечерта,понеже нашия тати е на работа до късно и много ще ни липсва.. Cry Cry CryТака,че утре пак ще съм на линия за да отправя моите пожелания към всички вас. Heart Eyes
А  за купона....видях снимките-страхотно сте си прекарали,личи си.От всяка снимка лъха  коледното настроение и на мамите и на бебоците Wink

# 23
  • Букурещ
Здравейте и от нас. Включвам се за малко. Днес цял ден имаме гости, утре ние ще ходим в свекърва ми.

Игси, една шапка на Филип липсва. Не мога да се сетя кога за последно съм я виждала, но на първото събиране със сигурност беше с нея. Ако шапката, която е при вас е тази, да знаеш, че е наша.  Grinning

# 24
  • Букурещ
Ако утре не успея да се включа- весело посрещане на Коледа на всички!

# 25
еееххх,момичета,гледах снимките от партито,ама толкова изолирана се чувствам.Лятото като идвате по морето трябва да направим и една в Бургас  Cry .
Уххх,така благородно ви завиждам...... Crazy
Обаче сте страхотни и сладки всички .И много младички  Mr. Green , то не ,че аз съм стара ,ама да ви направя един комплимонт  Mr. Green.
Ние днес пазаруваме цял ден,направо ме хвана нервата .Ами то лудница навсякъде.И всеки лети с някаква идея.....Абе празник  Rolling Eyes
Много щастие ви пожелавам на Коледа и Бъдни вечер,много здраве и любов ,много сбъднати мечти!
Аз даже и стихотворение написах ,хвана ме Коледната муза.....
Хайде ,чао засега от нас ..
целувки  Hug

# 26
  • варна
ние днес проходихме newsm68.пожелавам  весели празници на всички . ще пиша за прощапулника  Joy

# 27
ЧЕСТИТИ КРАЧЕНЦА НА ЗОРНИЧКА-ХУБАВИЧКА!!! newsm68

# 28
Ееей,пак страхотна среща!Браво!Нещо не мога да се спра пред компа тези дни,ама обяснимо е-празници.На голяяма патерица искам да честитя рождените дни на Игси и Дони!Игси,продължавай все така да радваш малки и големи и като награда да получаваш хиляди усмивки!Дони,ти пък бъди все така лъчезарна и мила,желая ти щастие с беба и мъжо!Целувки и на двете!А и на всички останали празнуващи-10-месечковци,продохили и озъбили се Simple Smile На болничките-скорошно оздравяване и весело посрещане на дядо Коледа Simple Smile
Ходихме на консултация-8400,72..много дива девойка имам..не знам какво да я правя вече..не се спира(ама то като гледам и другите бебоци са така де Wink ) иначе е голяма танцьорка-само един звук от песен да чуе и започва да се друса,че и ръцете маха насам натам..за ходене още ни е рано май-ходи като се държи за една ръчичка,но я е страх да се пусне още..подаръците вече ги понакупихме...на нея взехме комплект надуваеми столчета и масичка,магнитна дъска за писане,рокля,една топка от тези с фигурките за пускане вътре..и още някои дребошлъци..ами..май това е новото от нас...целувки на всички и весело изкарване на бъдни вечер Simple Smile (ние сме на гости  Mr. Green )

# 29
  • София
Привет и от мен  Grinning

И ние довечера сме на гости,постните сърмички и баничка на мама не мож да ги пропуснем  Mr. Green Laughing

Мериа,шапката я видях при Игси ,но не е същата,онази е зимна и имаше и светло синьо по нея.

Честито на ходещите Александър на Жужу и Зорничка на Дина  smile3501

Весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт