Мен не ме мислете Сезон 3 ❤💚

• 20 909
  • 218
  •   1
Отговори
# 105
И на мен ми е много скучно. Даже не знам на кой епизод сме от сезона, то досега не е имало какво да коментирам. Как можаха така да го снозят за финал, този сезон беше излишен май.

# 106
С почти всички сериали е така. Супер силни първи 1-2 сезона и после нещата започват да залязват. Но все пак още ми е приятно за гледане. Да свършва с фанфари и сватбено пиршество и да го запомним с добро сериалчето. Blush

# 107
Аз само ви чета, не го гледам. Единствено ме гъделичка какво става с Брезов и Ася, но заради тях не ми се губи един час. А с какъв ентусиазъм го чаках преди...

# 108
  • София
Ама то тука съвсем нищо не се случва. 🤷‍♀️

# 109
  • Галифрей
Съгласна съм, наистина Брезов е хубав образ. Играе го строго лошо момче, ясно е че е преживял неприятни неща. Иска ми се да дават малко повече свалките  е с Ася, химиията им супер. 
Те нещата ще се позадвижат. Няма да издавам. Мъчно ми стана за Христо,че Силвия го заразя.
Надявам се да се направили хубав завършек и сватба на краят. Едно към едно с оригиналният сценарии и да малка част от мен би искала още един сезон но като сетя какво се случва не по-добре не. Нека си завърши хубово.

# 110
  • София
Това с Христо и Силвия бе тъпо.
Няма ли шанс да се съберат отново (признавам си, че не гледам много внимателно)?

# 111
Силвия може да не го е зарязала окончателно. Ще размисли. Той ще я убеди, че се е променил. И бам - напудрен щастлив финал за всички. Grinning

# 112
Много скучно стана напоследък филмчето.
И аз май го гледам заради Брезов и Ася.

# 113
Ами то като започне семейният живот и битовизмите и... скука. 😁
Аз си гледам с кеф, но съм съгласна, че е време за хепи енд.

# 114
  • Галифрей
Тази версия на Яна и Мартин заслужават своят хапи енд 😘
Надявам се всички да получат щастлив край.
Хубав сериал нека си остане така.

# 115
Идвам да изразя възмущението си от Марти(ако някой още гледа с мен сериала). Е може ли този Пламен да обижда Яна директно пред него и той си мълчи. Как позволява така да се държат с жена му недоумявам. А Пламен е ужасен и изобщо не искам да мъти мозъка на Ася. Тя е много фин човек, а този е арогантен женкар.Simple Smile

# 116
  • София
Явно мъжкото приятелство е по-важно от любимата жена. 😮
Големия въпрос за $1 млн. е дали ще го направи? 😀😉

# 117
  • Галифрей
Гледам го 🍿🥤
Радвам се,че се сдобриха с Яна.  Но да трябваше да я защити. Червена точка за Мартин, не го очаквах.  Иначе в трейлъра се вижда как се кара на Пламен и явно ще се сбият.
Та беше смешно когато каза,че Алексадър трябва да отиде в Ергенът да помага на момичета 😂🤣
За съжаление Пламен ще вземе акъла на Ася, забелязох те ли как се разминаваха в кантората? Настина имат голяма химия и се прави романтичен към нея,обаче го прави само да я вкара в кревата. Не мисля,че намеренията му са сериозни.

# 118
Мислех, че грешката е в моя телевизор, понеже ми се искаше Мартин по-отявлено някак да защити Янчето, не само да му каже да млъкне и да маркира подкрепа, но вероятно смята, че тя се справя добре и сама, кой знае каква му е логиката. Close
Пламен и преди го казвах - отвратителен тип.
Къде е финото момче Тони, къде е този нагъл мазник... И Ася много ниско ще падне, ако изневери на мъжа си с тоя.
Александър в ролята на Купидон беше велик, напълни ми душата! Надмогнал предразсъдъците си и осъзнал, че с тази жена, макар и обременена, синът му е по-щастлива, добра и отговорна версия на себе си. Heartpulse И как поряза онзи нахалник, изкефи ме на макс. Страхотен!
Мартин да се вземе малко в ръце и да застане като мъж до Яна.
За първи път от много време насам сериалчето ми беше забавно, когато Яна се суетеше вкъщи с роклята и токчетата. Повече такива моменти да има пак. Blush

# 119
Добре, как може в този лек лежерен сериал да засягат такава тежка тема. Не ми хареса серията, изобщо. Ние сватба чакаме те... 😁

Общи условия

Активация на акаунт