Мен не ме мислете Сезон 3 ❤💚

• 20 933
  • 218
  •   1
Отговори
# 120
  • Галифрей
Съгласна съм. Ужасно е думи нямам…. Разбирам,че се опитват да образоват хората да внимават с кого си пишат в интернет,но това ли беше начина чрез едно 8 годишно момиче което нищо не разбира. 😒Знам,че е дете ама се изразних от нейното държание. Ама не разбирам,защо сега полицията ще я използва за примамка…😑
Ицето обаче е хубав без брада. Дано да се съберат със Силвието.
Ох аз имам чувството,че Яна и Мартин са сгодени от години 😂 Въобще кога ще правят подкотовка това онова? Изобщо сценаристите  забравиха за сватбата в трета глуха.

# 121
Аз искам да попитам защо петъчната серия, на сериала, с надпис "премиера" е качен в интернет в сряда вечер?
Две седмици поред си мисля, че в сряда по интернет гледам вече излъчен епизод и в петък по бТВ ще е друг, но дават епизод който съм гледала.
Неори

# 122
Защото войо пускат епизода ден по рано затова.

# 123
Аз не го гледам, но ми стана интесно. Каква тежка тема са засегнали?

# 124
Аз не го гледам, но ми стана интесно. Каква тежка тема са засегнали?
За педофилите, които примамват децата през интернет.

# 125
Много си беше на място темата. И какъв да е начина? Да, точно така стават нещата, използва се наивността на деца, които нищо не разбират.

# 126
  • София
И Яна  пак с нейното охкане и пуфтене, докато се накани да се обади в полицията...

# 127
Кой е казал,че стават по друг начин нещата.Естествено и очевадно е че така се случва ,използват крехката детска психика и тн.Поантата беше съвсем друга.Сериалът е лек,романтичен и леко комичен.Има достатъчно други сериозни сериали и док.филми за тази и други тежки теми.Поне на мен не ми беше на място,развали ми приятния вкус от филмчето.

# 128
  • София
Тоя Брезов голяма гад, бута се където не му е работа. Сякаш той ще се жени за Яна, та дава акъли

# 129
Кой е казал,че стават по друг начин нещата.Естествено и очевадно е че така се случва ,използват крехката детска психика и тн.Поантата беше съвсем друга.Сериалът е лек,романтичен и леко комичен.Има достатъчно други сериозни сериали и док.филми за тази и други тежки теми.Поне на мен не ми беше на място,развали ми приятния вкус от филмчето.

За мен сериалът още от самото начало потръгна така - аз бях в очакване на лек и романтичен, с комични ситуации сериал, но започнаха да вмъкват и сериозни моменти - имаше домашно насилие, един психопат не отвлече ли Яна, и още други подобни. Тези сцени ме държаха в напрежение точно защото не можех за себе си да определя дали драма ще гледам или нещо по-лежерно. Но им свикнах Simple Smile

# 130
Май си права,съвсем ги бях забравила тези случки. Wink

# 131
  • Галифрей
Ох толкова главоболия  и драми  с този чат с малката Мария бяха напразно 😁  Направо нелепи.  Христо направо яката се филмира, всички де и полицайката въобще си мислеха най-страшното. А то се оказа,че едно хлапе съученик си я харесал. Полицайката и психолога наптаво бяха “ ааал колко сладко” 😂
На Яна и стана неудобно. Най- сетне Яна и Мартин ще се женят 😘
Стана ми мъчно за Ася. Ся ще се чувства гадно заради целувката с Брезов. Голям пуяк.

# 132
Аз реших, че всички сте зарязали сериала, а то имало нова тема...
Много ме дразнят в последните няколко серии сценките с Любомир и бебето на Ева, доктора и влюбената Ирена и т.н. изключително наивно поднесени все едно гледам сериал от 2000г. Държанието на разследващата също беше доста неадекватно. Защо така подценяват зрителя, не ми е ясно.
Но друго идвах да пиша де..егати и химията е между Брезов и Ася! Много са им силни сцените в моите очи! Спорес мен тя се разплака не заради целувката, а от съжаление към себе си и неосъществените си любови. Един вид сега чувства нещо силно, а не може да го изживее, защото самотно очаква Антон.

А Яна.. в този сезон се облича още по-неадекватно. Не става много ясно тя къде и какво работи в момента, но как ли пък няма някой да се вее с този шарен панталон и потник с тънки презрамки в реномирана адвокатска кантора Head Band а магистраладжийския й маникюр хич няма да го коментирам.

Някой знае ли кога е последната серия?

# 133
  • Галифрей
Остават 3 епизода.
Ася е объркана и не иска да изневерява. Реакцията й беше нормална. Нейният мъж е далеч. Според мен тя ся омъжи за Антон да не е сама, знае че той я обича но тя не го обича . Може би си е мислила, че любовта ще дойде след време. Но сега се появи Брезов,който я омая.

# 134
Уникална химия имат Брезов и Ася, това трябваше да видим толкова сезони между Мартин и Яна ама нещо не спори там.

Забавен развой на ситуацията с Марийчето, ето че не завиха към драмата.

Общи условия

Активация на акаунт