🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 547
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Феми,от по-известните,които и аз следвам тези са го харесали,плюс Енгин бей.

Има иначе много харесвания и коментират.
Той е качил само корицата. Снощи по едно време беше качил стори с фотосесията,но след това изчезна.  Той ли я изтри,не разбрах...

# 601
Новите колежки са лайкнали красавеца.
Аслъхан Малбора и Ахсенчето. За Хазар Ерч. не се учудвам ,тя винаги го подкрепя:heart_eyes
НФ - Турция са лайкнали.
Хазалка ме разочарова този път като не удари рамо. Винаги го е правила. Не се съмнявам че е видяла всичко в мрежите. И съм почти сигурна, че ще изгледа Шивача. Обзалагам се.

За сторито не съм наясно  знам че видеа не стоят дълго в стори и изчезват по принцип.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 14:02 от femmi2

# 602
Здравейте,
Да, Чачо си премахна сторито, но в туитър го има клипа... те по принцип май стоят 24 часа и се изтриват ...

# 603
Да,но той го премахна малко след като го качи. Не разбрах защо? Thinking
В ИГ също го има навсякъде. Качи ли се нещо ново и става като лавина. Всички го споделят.
Да,засега няма подкрепа от Хазал.

# 604

ИСТОРИЯ НА ЖИВОТА ОТ КАРС ДО ИСТАНБУЛ

ШИВАЧЪТ

Разхлабете изящната примка на любовта

Не сте увили тънката си талия, тъгата си

сега имам чифт ножици

Жъна усмивките на децата си

приказка клон от разбити мечти

Не си чул оплакването на падналите птици

бастинг игла на репетицията на раздялата

Зашивам коричките на раните си

запушена дневна циркулация във вената

ти не отвори копчето на проклетото ми сърце

Аз съм шивач на раздяла, който не може да зашие разкъсване

Изгладих яката ти надежда

не се случи любов моя

Не попитахте последното желание на стихотворението ми

Парижка модна гилотина, не ти отива    

Сега нося траурната си рокля

Нурбану КАБЛАН (от книгата Sing My Song as You Go)  

Благодаря за напомнянето, че IMDb е чудесна възможност да следиш новини, рейтиги и трейлъри за нови и стари сериали, филми и артисти! Направих го и попаднах на отзивите на критиците и коментари на фенове. Аз също споделих мой коментар за видяното.

Критиката е доста ясна и леко разочароваща за качеството на проекта, но те не гледат с очите на феновете и е разбираема не ласкавата оценка която поставят. Въпреки това, според мен рецензиите са балансирани. Като казват грешките и слабостите на проекта, така и хвалят качествата му. Споделих линк към отзивите и всеки може да ги прочете и състави свое мнение.

https://moviesr.net/p-the-tailor-netflix-series-review-an-addict … of-style-and-soap

пристрастяваща смес от стил и сапун

Tailor е направен с грижа и много внимание към детайла. Инструментите за правене на филми се използват ефективно, за да съживят историята. Само забележете последната конфронтация. Омразният герой е облечен в черно. Няколко минути по-късно двама души насочват пистолети един към друг, а добрият герой стои по средата. Моментът служи като визуално напомняне, че добрият герой чрез действията си се е хвърлил в собствения си гроб. Изненадващо е да се види колко много творчески мускули се изпъват в шоу като това, което обикновено се третира с изобилие от мелодрами и липса на въображение. Разбира се, тук има мелодрама (музиката се усилва по време на сцена с целувка) и героите се натъкват на важна информация, като подслушват други герои, което някои хора биха казали, че е мързелив начин за придвижване на сюжета напред. Но The Tailor не се извинява да използва тези преки пътища. Удоволствието идва от посоката, която поема чрез тези избори. Усмихнах се, закикотих се и постоянно бях пристрастен. Сериалът е пристрастяваща смесица от стил и сапун. Не знаех, че имам нужда от него и се радвам, че съществува за мое забавление.

Краен резултат-  [8.5/10]

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 14:24 от DeniAra

# 605
Важното е че прояви активност.
Веднага ли го е изтрил що така?!
Човек да не му се зарадва на чудото.
Не ще социалност и това е.
Що не качи фото от партито , или от конференцията.  
Това е труда му.
Толкова ли не му пука ? Ядосвам се така колкото и да го обичам и подкрепям.

Ние гледаме с фенски очи и сме пристрастени  ако има нещо, което не харесваме ще си кажем. Този проект го жадувахме и ни изтормозиха. Нормално е да сме под еуфория и хвалим. Може и да има неща в сценария, които не са тамън не са много.
За актьорските качества спор няма и безпристрастни хора са впечатлени. 
Нека има критика няма лошо, но да е градивна. Всеки има мнение и гледа с различни очи.
Ще ударим рамо и ще гласуваме в социопола за проекта. Ако трябва да оценявам айде да не е 10, но 8 с чиста съвест оценявам. Това е експеримент такъв жанр и разказване на история за НФ и мисля че добре се получи и повечето от отзивите са хубави.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 15:27 от femmi2

# 606
# 607

Юхууу , каква наслада. Тук е като Баръшко от Див мед. Нани ,ти нали си гледала филма?
Там също се справи страхотно.
На барабаните е звяр на зверовете.
Там също е класа игра шизофреник и си променяше настроенията. От страх да не нарани любимата си умря.

Кога мислите че ще пуснат продължението след като пуснаха трейлъра. Може и лятото или есента.

Емкаааа , може ли гифчета, ако имаш възможност:hibiscus:
Ако го има в ютуб моля да споделите за да го публикувам в новата тема.

# 608

Юхууу , каква наслада. Тук е като Баръшко от Див мед. Нани ,ти нали си гледала филма?
Там също се справи страхотно.
На барабаните е звяр на зверовете.
Там също е класа игра шизофреник и си променяше настроенията. От страх да не нарани любимата си умря.

Кога мислите че ще пуснат продължението след като пуснаха трейлъра. Може и лятото или есента.

Емкаааа , може ли гифчета, ако имаш възможност:hibiscus:
Ако го има в ютуб моля да споделите за да го публикувам в новата тема.

Да, Феми
Само Протектор не съм гледала, но съм изгледала клипове Simple Smile
Много ми е интересно , имате ли идея защо спря да публикува в соц.мрежи...Преди за 1 ви май, деня на детето, на майката....сега едвам някакво стори което премахна...в туитър _нищо...от години го следвам и липсата му беше осезателна след" Вътре "
Ако има нещо за което за благодарим, ние неговите фенове ...това е , че му се даде шанс след случая в който попадна след сериала Ферия....
След Емир, Яман беше чудесно завръщане....

Феми, питаше за снимката на Хазалче с мъжът и, не Чачо не я отрази, за разлика от  неговия брат Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 15:41 от nanni_123

# 609
# 610

https://www.marica.bg/svqt/osadiha-turciq-za-celuvka-na-balkona- … -na-poveritelnost

Малко любопитни новини за Беррак Тюзюнатач, която ще играе във втората част на поредицата.

Оффф, турците не прощават на Чаатай, че избира да играе на платформи и още по-малко прощават на платформите, че променят навиците им на зрители. Споделям малка част от рецензия за Terzi, в която се чете разочарованието, че епизодите не са по 150/200 минути. Аджеба, за тъпите турски зрители емоцията има дълбочина само ако се разпростира в 10 сцени и любовта между двама човека трябва да е мъчителна, трудна и направо невъзможна, ако преди това не са се гледали в 5 епизода, не са се хванали за ръце в следващите 15, на 35 не са се целунали, а в 67 са стигнали до секс....ако изобщо я докарат до там.

https://fugitives.com/the-tailor-season-1-review-2023-turkish-dr … r-series-netflix/

„Любовта“ се случва внезапно и много бързо, по същество в последните 2 епизода от сезона, без копнеж или очакване. По някакъв начин тези двама герои, които не се интересуват един от друг, са лудо влюбени и ще дадат живота си един за друг. Продължителността на вниманието ни все още не е толкова кратка!

https://entertainmentfunonline.blogspot.com/2023/05/the-tailor-2 … eries-review.html

историята не успява да развие своите герои по смислен начин, което води до сериал, който е тежък като сюжет, но му липсва необходимата дълбочина, за да завладее истински публиката. Въпреки очевидния си потенциал, на шоуто липсва значително изследване и развитие на героите, което в крайна сметка намалява цялостната му привлекателност. Също така, някои тежки теми, включени в поредицата, бяха лошо обработени и изглеждаха повърхностни, като едва бяха премълчани или дори разгледани по време на изпълнение.
Освен това в изпълненията на актьорите липсваха гамата от емоции и нюанси, които да добавят дълбочина и сложност към героите им. Те обаче свършиха адекватна работа, но не успяха да се свържат емоционално с публиката, което в крайна сметка би повдигнало сюжета.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 17:56 от DeniAra

# 611
Аз съм съгласна с турските зрители донякъде. Обичам повече кратки сериали, но с тези платформи всичко е доста консуматорско- пускат наведнъж и повечето хора го гледат за един ден. Липсва емоцията да обсъждаш серия по серия, да ти се уталожи емоцията за седмица, тогава успяваш да забележиш и повече детайлни, да ги осмислиш.
В Терзи не усетих любов между Пейями и Есвет. Привличане да, но не и любов и да, любовта става много по-бавно и трябва да преодолее определени неща, да устои на времето, за да се нарече любов, а не само привличане. Иначе турски сериали не гледам, защото са твърде драматични. Харесвам само yasak elma, защото е много забавен.
В Терзи са ми интересни повече двете семейства, както и това на Пейями. И приятелството му с Димитри.

# 612
Глупости на търкалета не успяли да се свържат емоционално с публиката с  Terzi Точно обратното. То е всичко е емоция и блестяща игра. Това ко не си талантлив няма как да играеш с очи и всичко да трепети в теб и ръце и лице.
Историята е тежка но ни въведоха в нея и сега с трейлъра, който е пожааар ще се разплита интригата.
Колко е сладък с тази визия. Греховно секси. Как да не съгрешиш. Трябва да си монахиня  и така да е и тя ще се предаде пред този Бог Аполон!
Ще има екшън ,страст .  Нямам търпение за продължението. Много ми харесаааа!
Героинята на Беррак ще е стара любов и ще кривне с нея. Искам горещи сцени не може да изпуснат това от НФ. Особено с такъв горещ звяр, който те праща в рая. 😳😳😳🍷❤️‍🔥🥵💋
Реално как се издържа това да не полудееш и хлътнеш. Аз няма да мога. Срам не срам. Искам да се телепортирам..
Ох, много му отиват ризките. Всяко копче си мечтае да се разкопчае..
Тия турци няма да му простят, че избра платформите.
За тях трябва да си седят по пейките и я има целувки, я не за друго да не говорим. Свикнали са да разтягат локумите с пълнежи. Любовта на Пеями също не я  усетих. Има привличане ,харесване. На платформите нещата са бързи и донякъде и аз съм съгласна, че любовта не се случва за два епизода. Още повече истинската.
Това е експеримент за НФ такъв жанр и начин на поднасяне. Имам хубаво усещане за рейта и успеха.

Нани , за социалките той е такъв. Преди беше по активен  след Ичерде се промени и като се загаджи. Слава богу оная я няма да му навреди. Умен е  няма да се остави на никоя, която не си заслужава. Сега му е толкова добре като птица с криле в необятното небе.
Излиза и се отпуска облича се хубаво за разлика, когато беше с нея. За нейния ужасен стайл с парцали да не говорим. Има тяло и това е. Енергията и е лоша.

Да се върна за социалните неща, че се отплеснах..
За него това е губене на време и двамата с мениджъра грешат, защото професията му е такава, че трябва да ухажва публиката си. Въпреки всичко последователите му нарастват. Феномен е. Това е заради проектите му хората го откриват, като актьор и ги завладява с качествени проекти.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 17:46 от femmi2

# 613
Малко мнения и снимки,

Ах,тези ръце ...

Жалко, липсва в соц. мрежи...но забелязвам, че ги ползва...лайква снимки,...от време на време.

# 614
Така или иначе "Terzi" не е любовна история, а психо драма за отношенията между двама възрастни мъже, семейните тайни и травмите, които носят от детството си. "Любовните" отношения са само една част от сюжетната линия. Не мисля, че който и да е от героите е готов да умре за другия и то точно от любов.

Есвет застана с оръжие срещу Димитрии, но не за да спасява Пеями, а защото иска да нарани насилника си. Иска да се отърве от него на всяка цена и стреля без да й мигне окото, че може да уцели Пеями. Това е нейното отмъщение за насилието и унижението. Пеями застана между двамата, не защото много обича Есвет, а защото не искаше приятеля му да се превърне в убиец на хора, така като уби малкото жребче в детството си. Есвет каза, че се привързва и вероятно се влюбва, Пеями също показва същите чувства, но нищо не пречи на двама млади хора да изпитват страст и физически желания без това да е облечено в любов. Пеями стана защитник на Есвет не от любов, а защото не обича насилието, страдащите хора и знае за извратените действия на приятеля си. Целувките между Пеями и Есвет бяха само израз на привличането между тях, което в реалността често се консумира и после кой от къде е. Разбира се, това са си мои възприятия за отношенията между Пеями и Есвет. Дали във втората и третата част тази сюжетна линия ще се задълбочи, промени, консумира по някакъв начин ще видим когато пуснат сезоните. От трейлъра се вижда, че започват да си играят с други лица и става едно надцакване и мерене на его, но ще видим дали съм познала.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 17:54 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт