🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 590
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Емка , любимите ми лаленца и любимеца какво по красиво нежно  и успокояващо нещо от това. Flowers Tulip

Кога ще пуснат премиерата на "Шивачът" бог знае.
Това е световен въпрос.Joy не е за смях. Какво ли не преживяхме.
Направо е отчайващо и изнервящо не се оказваме и търпението ни ще се възнагради. Не се съмнявам, че ще ни плени с новата си роля и проект. Качество ,режисура, история ,каст.

Казанова го държа изкъсо.  Подготвя се за новата роля.  Бившата се забавлява. Ще изскочи заека казвам ви. Да я щракнат в репортаж и потвърди раздялата на годината. Не е пиар! Чаго това с ЛЖ клюки и изневери ,яхти  няма да позволи заради проектите си. Не е такъв човек.  
В шоубизнеса всичко има и е възможно,но не всеки е готов на това. Не е лесно да четеш за себе си да те преследват.
Гордея се че успя да запази себе си като човек и да говорят за работата му и качествата му като актьор. Няма как да не си показва носа навън и стои затворен дълго.
 Папараците дебнат в Истанбул на познати места клубове ,молове. Чаго живее в затворен комплекс. Предпочита да е сред природата и риболов  вместо по моловете.

Сега ври и кипи при при една личност с ЛЖ. Отдавна само с това я свързват.  
Акиф колкото и да не го харесват  каквото е написал се оказа истина още преди да се потвърди. Фамилия Сабанджъ е влиятелна.

Това, което щях да пиша за Дуда е че са я видели на концерт на турски певец заедно с колега да танцуват лице в лице. При Чаго пишеха такива неща с онзи вампир така и нямаше доказателство.
С колегата са работили заедно в Ичерде. Още тогава си мислехме и искахме да е с него вместо със златната рибка. Уур е симпатяга. Обикаля света и е талантлив. Знае чужди езици. Последно е в каста на Ел Турко с Джан Яман. Много е добър в екшън режисурата и бойните сцени.
Имат допирни точки с колежката. Може и да са само приятели и да им е приятно в компания.

Нези , оправи ли се с акаунта на мениджъра, разгледа ли го?

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 04:26 от femmi2

# 166
Привет,момичета!
Следя ви!

Феми,да,разгледах и двата профила. Ще ги следя,но като гледам и там нищо ново...
Ако ми дойде музата, може и да напиша по едно съобщение,но дали някой ще го прочете е друг въпрос. Честно казано,се съмнявам. Confused

# 167
Здравейте! Дъждовно и студено е  любимците ще ни стоплят и усмихнат.  Two Hearts
Нези , може и да се чете от екипа му  да няма реакция ,което е погрешно ама..
Есра Генчая, е в екипа, полза никаква. По добре да я няма. Нищо не върши. Това феновете отдавана го казваме и забелязваме. Само кинти взима.
Може да му драснеш изречение на инглиш той го знае и питаш кога ще има фотосесия и пуснат Терзи.
Много ни липсва и го Обичаме.♥️ Поздрави от България!

Нетфликс още не са пуснали видео за премиерите през април. Знае само за турския филм Ах,Белинда.
Бяха затихнали в официалния профил заради трагедията.
Сега са отново активни.
За Терзи мълчанието е прекалено. Военна тайна.🤕 Световната страница за актьори на IMD като цъкнеш на проектите му пишат Терзи е в пост продукция  не е готова още. Това не е вярно. Заснеха всичко през мин. лято и от тогава мина време.  Всичко е монтирано и направено. Режисьора Джем Карджъ снима нов проект със същия продуцент. Не може да не е готово и да се е погрижил.
Както и още хора от екипа. Също така има имена на чужденци в каста, които сега разбирам.
Има мъж ,който работи в компанията на Пейами, като мениджър.
Силно се надявам да се насладим и на кавалера тази година. Нали се радвахме, че ще е годината на любимеца силна ,а то какво ... Още нищо не сме видяли на екран. Disappointed Relieved за светски събития да не говорим.
Благотворително ми е надеждата ,че ще му видим очите. 🤎

Гуруто Бирсен още не е казала коя ще е втората  главната у Кубра ко не са изменили сценария.  
От нерде ще изскочи заека с бившата? Журналисти и блогъри не са ли били на тоя концерт да снимат репортаж.
Мислех, че ще има.
Като не е с Чаатай не е интересна и не я преследват, като преди. Не че е издавала нещо за отношенията им поне я снимаха.
И да е имало криза е казвала, че всичко е точнУ. Ще си намерят точните хора понякога изисква повече време. Любимеца сингъл му е спокойно и добре и на мен също. Това не значи ,че няма да го следя и пазя.    
Не се страхува да бъде сам със себе си. Бирсен подпали фитила със статия за връзка между омъжена колежка и режисьор. Сега се гадае коя е ?
Имаше предложения за Бенсу Сорал нали имаха проблеми в брака с Хакан Баш сега са щастливи и ги разрешиха. Не се отнася за нея.

Интуицията ми шепне нещо да видим дали ще познае за инфо за проектите.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 14:47 от femmi2

# 168
Привет! Времето е ужасно,новини -йок...
Положението е трагично!
На Дуйгу и е пролетно,това е стори от днес,но е на фона на една доста тъжна мелодия.

Сигурно Чачи и липсва!

# 169
Трагично е  няма да се отказваме. В Туитър също не се отказват и публикуват от архива. На нашата улица ще е изгрее слънце и ще се почерпим, когато пуснат премиерата.
Заслужаваме много заради желязното търпение и Любов.
Като се усмихне със секси тръпчинките и с хипнотизиращия поглед лесно ще му простим. Какъв манипулатор е. На това никоя няма да устои.  Еротик изпълненията са висш пилотаж.
За това най много нямам търпение.❤️‍🔥

Дудето е на пролетна вълна и преди дни беше качила такава снимка  беше слънчево.
Може заради времето да и е такова настроението. Липсва или не ще го преживее. Дали се чуват по тела приятелски ?
Ако го притеснява да си сменя номера.
Ако мога да се телепортирам в къщата..
Нези ,в сторито не пише ли от нерде е фотото и живее ?
Сменила си е профилната снимка.

Хубаво е да се следят и братя Тайлан заради Кубра. Може и да качват по нещо ко им разрешат от НФ.
Като ги проучвах останах с впечатление че са общителни.

Какво ви е мнението трябваше ли Корай да се ожени за тирбушонова въпреки, че не я обича . Заради аман морала това най го мразя и не разбирам при турците.   МехметЯ Сандокан с ножа тича да коли Корай, че е обезчестил момичето.  Да се смееш ли да плачеш ли.
Чепиков с какви очи му казва на онзи от 10 ап. да не се доближава до дъщеря му. Не можело да има приятелство между тях. Не стига, че я сгодиха за психопата насила. 😠
Сега МехметЯ видя целувката и се сбиха. Малко му беше. Емко трябваше да отведе любимата си и да не поглежда назад.
Да се маха от тях.
Фера е слаба. Обича семейството си ще живее, както тя избере. Не е виновна за класовите различия.
Емир много повече се бореше за любовта им. Не слуша никой и сам се труди.
Добре им каза на Айсун и Юнал вие не забелязахте липсата ми когато берях душа в онази къща сега ли се загрижихте за мен, защото сме заедно с Ферия.
Вие ли ще ме спасявате ? Няма нужда.
Тази вечеря при Корай беше забавна  нервите ми не издържат на тия епизоди и сменям канала на някой кадри. Корай пие по баровете и спи в колата . Ханде страда. Сега наистина се влюби в Корай, но е късно.
Каза и "Ще има да патиш от мен селянко".  

Трябваше Фера да каже на братовчедка си за русата и какво изживяха не да мълчи. Можеше да се предотврати.
Сценарии ,пълнят се епизоди.  Пълнежа с майката и брата на капитана е излишен.
Айсун разбра, че бившият и спи със Санем. Как я затапи майката на Лара.
Нали  е бивш съпруг какво ви засяга и интересува?

Като мърморя няма кой да ме слуша  ще си кажа , щото ме е яд ,като не снима реклами. Милиони се печелят от това и така често си виждаш любимеца.
Чачи е различен характер и не иска да му използват лицето. Изкарва си достатъчно от актьорство от скъпо платените актьори млади е. Има си и бизнес. Но ми се иска да блести и в реклама за дрехи или нещо друго.
Колегите му го надминават в това.
Мечтаем си срещи с публиката. Никога няма да откаже снимка. Подаръците си пази.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 08:58 от femmi2

# 170
Нищо не пише ,Феми. Само пролетни гледки пуска  Дуйгу  и меланхолична музика. Явно страда.
Разбирам я!
Аз нямам Туитър, следя само Инстаграм. Но ти ще кажеш,ако в Туитър се появи нещо.
Ох, с тая абсурдна сватба наистина се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли.
И като си помислиш, че в Турция все още има хора,които живеят така и изповядват този морал.
То и в самия филм се прокарва  това внушение чрез Ферия- всички са влюбени в нея,защото е морална,а другите,"неморалните" никой не ги иска.
Хайде малко цвят в днешния сив ден.

Лека нощ!:moon:

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 22:47 от nezito

# 171

Здравейте усмивки и кафенце

Колко е красииив и харизматик . С очила още повече . ТОП Съвършен ! Sunglasses

Забравен , друг път.... Сърца се леят и търпеливо ще дочакаме всичко и ще е на върха !

Невероятните ХазЧаг форевър ! Two Hearts

ЛейКан

https://www.vbox7.com/play:1ae532d697
за раздвижване .  Любимката ми от сръбкините. Красавица ! .Heart Обожавам гласът й. Живот и здраве тази година сме в Сърбия .

Хубав цвят за настроение.  Фотошопа е сполучлив.
От периода на Йешилчам  не е снимал фотосесия и не сме го гледали на екран. Времето си тече. Не е за вярване как издържаме..
Има проекти заснети не е виновен че се туткат  от НФ.
Фенка в Туитър беше писала по памет цитирам. Никога повече не ми причинявай това да липсваш на екран дълго.

Човек слуша музика според настроението или просто така.
И когато бяха заедно е слушала такива песни.
Може и да не е сама да слуша музика в компания.
И аз я разбирам.
По принцип е тъжно когато се разделяш с някого.
Казанова и разби сърцето и мечтите.
Продължавам да мисля че не е било толкоз тежко и двамата са имали нужда от свобода.
Журналистите не се интересуват от нея, като личност и актриса. Доби популярност заради връзката им.

За морала за жалост е така не само в сериалите. Ако си религиозен още повече. Няма и равенство. Мъжете могат да имат харем не е грешно ,а жените се ленчуват.
Шербета предизвика обществото и тюрк сема със сцена с насилствен брак и мъжа бута жената  през прозореца.
Зрителите се разплакаха виждайки реалността.
Този епизод вдигна рейта. В Шербета участва Баръш Калъч.  Неустоимият капитан от ОС.

Нези , визията му в Терзи в сезон 1 не ти ли прилича на Яманската ?
На мен ми харесва с по разчупена прическа и къдрици.
Баклава, като покаже и тяло❤️‍🔥
Това е стар тийзър, когато плануваха да го излъчат по тв 8 на Аджун .  Нави за обществената тв  не се разбраха с финансите  и Нетфликс удари рамо .  Аджун е неприятен тип .
тук ми се подкосиха капачките . Поглед , ръце , очи , прическа.  Пресъздаде перфе емоцията .  
https://twitter.com/TamunaTamo9/status/1477033587891388425

По -добре ,че е на платформа дори да чакаме много. Има си предимства и негативи.
Атв надмина и турския Фокс Joy😮 атв резна дизи още на 2 - ри епизод.
Ще си намерят нов проект актьорите, но е неприятно. Фокса ще спират военния.
Засега имат късмет с Казвам се Фара.
Ябълката на Аксой изкара 6 сезона с интриги и клюки и нови герой.

"Кралицата" стартира другата седмица. Желая успех на Селинката и Борджу Озберк.
Не откриват топлата вода с историята, но дано е написана добре.

Ново - не се притеснявайте за бившата добре е . На ресторант е и се усмихва доволно . Чачи работи неуморно .  Ще си харчи парите без повече да издържа пиявицата .
След малко ще сложа с превод коментари от рускините

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 14:23 от femmi2

# 172
Нези , визията му в Терзи в сезон 1 не ти ли прилича на Яманската ?
На мен ми харесва с по разчупена прическа и къдрици.
Баклава, като покаже и тяло❤️‍🔥

Да,прилича,само брадичката липсва при Яман.
Аз нямам проблем с визията му.  Слаб, дебел, с коса, без коса, с брада и без брада.  Харесвам го всякак!
Но най-любим ми е с късата коса като Сарп и с леко начупена къса  коса .

# 173
И на мен не ми пречи визията му . Щом го изгледах в ХЖ там изнесе моноспектакъл изобщо не се сетих за брадата му.  

Сарп е любима визия на много от феновете му . Там е умопомрачителен!:kiss:
Като фиданка тънък.  Илка го облича чок елегантно.

https://twitter.com/GracielaPighin/status/1634984978076553216
резнах гифче ,  ако може докрай от линка .
Емка:hibiscus: ще  помогне. На Сарп не може да устои Heart Eyes

старо фото сега публикувано . Хазалчето с колегата и Фико зад кадър на Пера Палас

ето го Уур от Ичерде този оградения с кръгчето . Не е невъзможно да се загаджат и да са се забавлявали.
Колегата обикаля света , има таланти . Тя е теларка и той също.
Някой още мислят че йок раздяла.
Ако бяха заедно  нямаше да мълчат ,особено ако на ашкъма му кипне.  
Дуда да плаща да я разнасят с рога и изоставената годеница . Тя и такава не е била.
Ще си намери кой да и сбъдне мечтите.
На фотото изглежда добре . Като не се зъби е хубава и леко нагримирана  

не знам кой снима не е този, който си мислят!

Затова искам репортаж с някой от двамата  да ги разпитат . Живеят си живота отделно и това е. Няма смисъл да се връщат назад.
Тази връзка отдавна се е изчерпала и няма чувства ,трепети само уважение. Чаго е моногамен ,но нищо човешко не му е чуждо.
Ще използвам цитат от любима песен и текст
Трябва ми любов не милостиня. Изневерите ти прощавах. Аз съм твоя , ти си мой как лицемерно звучи, когато знам истината.

Скрит текст:
Не верю (по Станиславскому ). Дуйга пляшет с этим парнем не впервой, еще во времена Внутри было видео, где они вдвоем лихо отплясывают. Пыталась найти это видео, но не смогла . Так, что ждем еще новостей, пока не верю в расстование Чаги с ней, а там как знать, наш как всегда в засаде.

Цитат
Скрит текст:
Не вярвам (според Станиславски). Duyga танцува с този човек не за първи път, още по времето на Inside имаше видео, в което двамата танцуват прочуто заедно. Опитах се да намеря това видео, но не можах. И така, чакаме още новини, докато повярвам в раздялата на Чага с нея, а след това кой знае, нашите както винаги са в засада.

Цитат
Елена Караваева
Това, че Дуйгу танцува, ходи по всички концерти и музеи, това е факт, сама или с неговите приятели, беше с Мустафа не толкова отдавна. Не вярвам Чага и Дуйга да са се разделили и няма никакво значение дали любимата му танцува или вади домати. Всичко е обвито в мистерия и мрак, добре, както обикновено.

Кой бил в Турция италияснският секс символ и звезда на Нетфликс - Микеле Мороне. Рекламно лице на Долче и Габана . Той снима и в България проект и посещаваше чалготеките .

Италианският актьор Микеле Мороне продължава да се наслаждава на красотите на Турция. Изглежда, че звездата много е харесала страната, тъй като отново посети Истанбул. Този път Микеле пристигна в Истанбул с приятелката си.

Коя му е приятелката не съм проучвала . Разведен е отдавна с деца .

най новото произведение . Уникални фенове и уникални любимци !

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 23:04 от femmi2

# 174
Здравейте, дами!

Късно е за кафе, та минавам направо към аператива. Наздраве, за всички нас и красивите ни любимци.
     Феми, тъкмо се замислих какво да пусна в темата и ти ми даде идея с чудесното клипче. Знаеш, че си обичам Сарп и веднага ще направя гифки.
     Чета ви редовно и ми е приятно, че с Нези, Дени, Цеце и Софи споделяте доста снимки и информация, когато има. Аз разчитам на вас и стискам палци Чачо по-скоро да се появи поне с "Терзи".

# 175
Еми,:hugs:
Изглежда Сарп е любимец на всички! Heart
Аз си признавам,че от време на време си пускам по някоя серия от сериала.  Нищо,че всичко вече съм гледала,даже по няколко пъти. Ама,като няма нищо ново...
Феми,относно Дуйгу,не бих се учудила,ако и на това се е съгласила. Да се прави на изоставена.  Тя на какво ли не се е съгласявала. Никаква публичност,(почти),никакви снимки заедно. Как за петгодишна връзка,в нейния профил няма нито една тяхна снимка? Незнам, странна ми изглежда цялата тая работа .
Thinking
Мечтая си някой ден да го срещна,ей така небрежно застанал някъде Wink

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 22:56 от nezito

# 176
Какво печели ,като се  прави на изоставена с рога без рога да се вдига шум и съчувстват на горката. Негодника я изостави преди сватбата. Само те си знаят истината и дали изобщо са имали такива планове. Както обикновено  остава само да гадаем. Ако някой от тях  реши да внесе яснота по въпроса. Обича внимание ласкае се това не ми се вярва да го направи. Чаатай няма да позволи и мениджъра му.
Това Не е пиар заради проектите му. С много неща се е  съобразявала заради връзката им.
Той е особен характер ,интроверт.
Всяка, която  го иска в живота си и влюби трябва да е наясно с правилата. Никога не я фана за ръка пред хората. Не е задължително това при турците е много важно и се обсъжда. Някой хора не обичат такива неща.  Аз ако съм ще го хфана здраво за ръка и няма да го пусна. И няма да се дърпа и ще ми се довери. Ама съм по красива от бившата да се знае. Нежно миньонче.😋    
Трябва му някоя темпераментна нежна  ,умна влезнала му под кожата и тогава ще видим различен любимец.
При Хазалка му личеше и ревнуваше и не можеше да скрие това в очите си 🤎
Тогава беше млад и зИлен ,неопитен.  Историята помни, че не винаги е бил такъв скучен.
Промени се рязко след Ичерде.
Отшелничество сред природата. Има си близки хора и това е.
Говори си с рибите и радва. Да им завиди човек. Риба да бях!
Пресата и преди е писала клюки и разделяла и е имало реакция. Не знам дали да угоди на възлюбената и защити направо се шашардисах, когато журналисти ги снимаха и разпитваха пред заведение.
Чаго запази спокойствие но си личеше по гласа и очите че не му е в стила, но издържа.
Това беше по времето на Йешилчам и ковида.
Беше с маска , Дуда се прикри с шал.
Тогава Дуда запецна на входа и я подхвана леко.
Рязала съм гиф едва ли ще го намеря. Не ми се търси честно казано ,но е забавен кадър. Ела, тука няма да се дърпаш не стига че заради теб се излагам JoyJoyFlushed
Тогава казаха раздяла йок. Да не се пишат такива неща ,близките им се разстройвали.
Не помня  може пак да са били писали за изневери.
Липсва ми двора на Чачи. Отдавна не сме го виждали. Ако не друго бившата споделяше пейзажи.
Разчитаме на аркадашите лятото да споделят фото от ваканцията на яхтата.

Ще има ново само още търпение. Старите да си припомняме и гледаме няма лошо.
Класиката и красотата не омръзват. Гласът му и таланта са истинска наслада за душата и сетивата. ♥️
Април ще ни зарадват. Тогава е моят РД. Ако съвпадне тогава вселената си знае работата. Ще кажат кога ще е премиерата и ще пуснат фотосесия. Може и в края на март да разберем.
Мрънкам и за гала вечер, както си трябва и винаги са правили бляскави гали за тяхната звезда. Сега заради преживяното може и да няма. Днес пак е имало трус лек в Анкара и Малатия.

Мечтата ти е красива. Хайде да си помечтаем заедно да го срещнем някъде застанал небрежно. Когато силно желаеш нещо и вярваш се сбъдва. 🍀
Нези , ако не реално поне да го сънуваме.
При мен се е случвало и даже кошмар се е сбъдвал с пиявицата на яхтата.
Така се е скрил и в сънищата не се появява вече.
Това не е когато искаш. Случва се просто така.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 10:38 от femmi2

# 177

Добро утро!
Феми,разсмя ме! Hug
Да ,гледала съм го този репортаж.
Колкото и да е особен,за пет години нито веднъж да не покаже близост с нея си е странно. А и тя да е ок с това.
Въпреки че,сигурно на всичко е съгласна, само да е с него.  Може пък да го обича...
Както и да е,ние също го обичаме и продължаваме да чакаме е да си мечтаем.
Хубав уикенд ви желая!
Blush
Редактирам:
Стори от тази сутрин от Енгин,каквото и да означава.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 10:27 от nezito

# 178
Хубав и слънчев уикенд.
Не пречи пак да сервирам кафенцето в компанията на турският Бонд Sunglasses

Който е в Истанбул ще се наслади на парковете и цъфналите лалета. Кога ли ще сбъднем и тази мечта. Flowers Tulip

Горещи страсти са най опасни .  Горещи летни спомени ! Nature Fire

Нези , какъв е този крак ранен, който е сложил Гинчо в сторито си ?
На Чачи крачето ли е? Не ми прилича на него . Написал е имена на фотото.   Казах ви  пада си по гатанките.

Heart Eyes
Ашкъма не е от случайните партньори . Човек  го обиква от раз и оставя рана и следа в сърцето. Вероятно и Дуйгу се е влюбила.  За него е сложно да се разгадае . Каквото е изпитвал е било в началото и  с годините е отлетяло. Продължавам да твърдя  , че  беше удобна връзка и уважение.  
https://www.vbox7.com/play:49b290d9  
горещо

секси капитана в реклама . Чок харизматик . Като класното отлежало вино. И тази небрежно красива усмивка Sleeping

Сарп за всички в темата . Походка , харизма в изобилие .  Ще му захапя сладките устниии . KissТакива мисли предизвиква..
Ох искам гифчетаааа . Али Ав страхотно режисира . Марк Антъни страхотно приляга, като фон .
https://twitter.com/AliAv24/status/1637040061555326979

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 15:16 от femmi2

# 179
Сарп за всички в темата. Походка, харизма в изобилие.  Ще му захапя сладките устниии. Kiss Такива мисли предизвиква..
Ох искам гифчетаааа . Али Ав страхотно режисира . Марк Антъни страхотно приляга, като фон .
https://twitter.com/AliAv24/status/1637040061555326979
    Фемиии, намери слабото ми място... Но за Сарп не мога да откажа, пък и кафенцето, което си сервирала ме изкушава.
     Благодаря и заповядай:

Общи условия

Активация на акаунт