🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 597
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Емкаааа , изкушавам ли те ?Stuck Out Tongue Winking Eye  Имам надежда ,че  отново ще блести в екшън като Сарп.
Злодей или йок ще снима екшън. Иншаллах !

Спешъл 112 . Пожар!🥵🥵🥵💋💘 Не е за хора със слаби сърца!  Каква тънка талия  лице , устниии само за целуване💋
Движението на пръстите му , говори за Джелял иска да му извие вратлето .
Незиии , давай уискито  че не се издържа . Като сложа и този красавец и  няма свестяване само припадане Joy

Принц Чаатай - Емир Сарафолу .Kiss

Готиното мамче  се грижи за сестричката докато нейните любими мъже са на шопинг
Цитат
📸💫Али Атай и синът му Фикрет Али бяха забелязани заедно в търговския център Istinye Park. Те дойдоха в мола по обяд и първото място, което посетиха, беше магазин за играчки. Али Атай купи всички играчки, които искаше синът му, и не му отказа нищо. След като напазарували в магазина за играчки, бащата и синът се качили на последния етаж да похапнат и вечерта излезли от мола. Хазал Кая остана вкъщи и се грижи за дъщеря си Лейла Сюрея

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 16:15 от femmi2

# 181

Наздраве,Фемиии!

# 182

Наздраве и на теб Нези ! За любовта във всичките и форми .
Емко пие от любов . Мразя да я обичам братле . Broken Heart

https://www.youtube.com/watch?v=oWDLkuZiVCQ&t=1s
това гледали си го  ? Толкова рядко гостува някъде  камо ли с колежка . Лидия Тугутлу му беше приятно и забавно  Толкова земен и истински е .

От Туитър
Липсваш ни толкова много на екран !

Затвори очи и си представи как се разхождаш по брега на морето тихо и спокойно и в далечината мъжки силует . Ти си привлечена от него , приближаваш се и виждаш Аполон ! Той ти се усмихва небрежно и те кани да изпиете по вино собствено производство. Без да му мислиш много се оставяш на   течението и приемаш поканата.
После танцувате на ето тази музика. https://www.youtube.com/watch?v=9LtaOKsbhBk
Сценарии написах . На Мариса и липсват емоции . Време е да продължим екшъна..

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 09:25 от femmi2

# 183
Феми,наистина цял сценарий си написала!
Аз съм му бая кака, така че не мечтая за Аполона Чаатай.
Виж,случайна срещна на любимо за него място,няма да откажа, ако ще и със сто ката дрехи да е облечен! Grinning
Писах на Енгин,и на личния профил,и на този на агенцията. Казах си каквото мисля,но не вярвам някой да ги прочете.  Според мен са си забранили съобщенията.
Хади бакълър!

# 184

ФЕМИ* като гледам шивача/джентълмен
си мисля че е крайно време да го видим и с нЕкоя риба* в ръцете..
Joy

# 185
Нези ,ако са забранени съобщенията в профила няма ли да изпише, че не може да се пише и да няма достъп ? Щом си писала е стигнало до мениджъра.
Стискаме палци да отговори и дори да не го направи поне да се замисли че това вреди на кариерата на Чачи.
Знае, че трябва социалност ,но с характера му не е лесно.

И аз съм му кака ,но като ме видиш няма да ми дадеш годините. Ген е това.  Срам не срам лигавя се ,радвам му се и забравям задръжки.
Името ще си забравиш пред него.
С дрехи ,без дрехи с Аполона, няма значение нерде стига да ни се усмихне късмета.

Сценария си  има предистория. Ако ти е любопитно ще те светнем нерде да прочетеш.
С приятелките си пишем история за кеф и удоволствие с любимците.
Когато ни беше скучно по време на ковида и цял свят беше затворен написахме Червена експлозия.  измислих заглавието вдъхновена от Аполона и шортите.
Мариса и Чачи само подпират стените. При тях винаги е чок саджък горещо направо да им завидиш.

Софи , 🍷 айде да го видим с някоя риба и това не ще да покаже. Нали са му любими. Рибите и акулите в реала да стоят далеч от него.
Разрешаваме флирт и после си го прибирам:joy:
Няма да им е лесно с мен имам опит:joy:

Ще се завърнем след паузата вдъхновени.
Забравих до кой епизод сме ?
Агентите операция под прикритие ли имаха ?
С Еда и фотографа ще има ли продължение...

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 00:03 от femmi2

# 186

Цитат
Ще се завърнем след паузата вдъхновени.
Забравих до кой епизод сме ?
Агентите операция под прикритие ли имаха ?
С Еда и фотографа ще има ли продължение...
ФЕМИ* аз си спомням защото писах преди много време
и..всичко изчезна от раз, много се ядосах но сега ще го напиша отново,
има интересно продължение в стил * очаквай неочакваното*
Sunglasses

# 187
Софи , сега още повече ми е любопитно на нерде ще тръгне историята.
Очаквай ,Неочакваното.
Може и тук да го напишеш. Предполагам дружките няма да имат против? Така ще върви и темата докато пуснат от новите проекти.

# 188
Добро утро! Закуска?
https://www.instagram.com/tv/CWPzdSzAnt_/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Феми,дано прочете някой! Нямам никакви очаквания.
Да,гледала съм това участие на Чачи,даже по някое време се появява и една негова почитателка. Той беше много мил с нея!
Голям сладур!
Хубава неделя ви желая!

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 10:40 от nezito

# 189
Здравейте, дами!

Добро утро! Закуска?
https://www.instagram.com/tv/CWPzdSzAnt_/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Хубава неделя ви желая!
    Да визуализирам закуската, но не забравяйте да си пуснете видеото, за да се насладите и на прекрасния глас на Сарп/Чачо.
    Нези, благодаря ти за чудесното клипче!
     Кафето от мен!

Какво е почивният ден, ако не го споделим - с любимия човек, с добър приятел, с чаша горещо кафе и душа, изпълнена с красота и надежда ...

Споделено и обичливо да ви е!

# 190
Сервирали сте закуска и кафенце в приятна компания.
 Черпя ви с това шекерче усмихнато и сладко,като бАнбон Yum

Да се отчетем за Сарп Съндай:heart_eyes: Скрил се е  като мечките  въпреки това поезия се лее.

Това е произведение на изкуството . Шедьовър ! Талантливи и креативни  фенове също , като любимците.

Нези , ти виждала ли си снимки на ЧаДу като я влачи на сватбени тържества на колеги .
Има и от сватбата на Хазалка , тогава се постара да изглежда добре . Тогава за сефте я прегърна . Каквато и да е ще си остане първата официално показана.
Ще поживеем как ще процедира след нея .
Авантюри нема да брои с коя мачка чаршафитИ  за някоя страстна нощ.
Дали сърцето му ще се влюби истински е въпрос с повишена трудност и загадка.
Която му спечели сърцето ще е истинска късметлийка ,удря джакпота. Независимо от неговите странности. Рядко говори за тези неща но какво ли трябва да притежава жена за да лудне ? Вкусът му за красота е отвратителен ,но може и да ни изненада. Не си пада по кифли. Харесва зрели кадъни. Тънката част също е важна по принцип.
 Бившата му връзка беше удобство . Разбира се това е  усещането на много от нас ,но дали е така...  Понякога само любовта не е достатъчна.

Мороне има нов албум пее страхотно .

💫 Италианският актьор Микеле Мороне е в района на бедствието в Хатай, Турция. Той пристигна там, за да помогне и подкрепи хората, пострадали от наводнението, особено децата. Актьорът донесе със себе си играчки и сладкиши, за да развесели деца, изпаднали в трудна ситуация.

Жадуваме за гала вечер и усмивки като тази и срещи с феновете .
Ако не кажат  кога пускат прословутия Шивач и продължават да ни държат в напрежение ще се гръмна .Плаче ми сеееее ! Sob

💋💋💋🥵😯🤎🤎💖🍷

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 21:36 от femmi2

# 191
Феми,щом Чачи харесва зрели кадъни, значи имаме шанс! Wink
Гледала съм снимките от сватбата на Хазал .
Дуйгу наистина и  хубава там.
Енгин бей се е активизирал. Пуска сторита

Но не си чете съобщенията...

Лека нощ!

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 21:26 от nezito

# 192
Здравейте ! 🍀
Началото на пролетта да ни е цветно и красиво и
здрави. Любимците ни също да са здрави и щастливи.

Като няма ново почваме режим мрънкане да се размърдат продуценти и платформи.
Енгин бей да не се ослушва и той да се размърда. Какво му пречи да качи фото с Чачи може и с домашния любимец.
Нашия красавец се сеща за ИГ в края на годината по традиция.  
В края на март почват снимките на Кубра ,ако няма промяна.
Още не се знае ще има ли втора главна актриса или ?
Бирсенката трябва да я съобщи вече.
Може да изчаква да е сигурна и тогава да я съобщи.
Впрочем снимките на сериала за НФ с Бюшра и Ози и Окан Якабалък са ги подновили. Маркучова нали е в нашия сериал и каст. Тя ще се появи по късно в Кубра така че ще има време и за двата проекта. Ролята и не е сложна  за да се подготвя.

Нези , Таби ки че имаме шанс. Не е задължително да сме известни и от бранша. Само да ми падне ще го социализирам за всичко си има чАлъм. Няма да забрави погледа в очите ми.💖  Не се е показвал с кифли или с кадъна по малка от него.
Само не знам как ще догодим външния вид  с голямото чЕло. Joy и мургава кожа. Имал е и ученическа любов, когато не е бил известен.
Преди Дуйгуто имаше връзка с 13 години разлика. Няма лошо в това въпроса е да не е грозно. Някой хора харесват и чичковци.
Не се показа офиц. с нея  не отрече това по интервюта. Продължи година и се разделиха. Няма лошо в това и ние имаме разлика с приятеля. Някой си падат по чичковци и е грозно. 

Вътрешният ми  глас нашепва и усеща че тази седмица ще ни зарадват с инфо.🙏
НФ ще пусне видео с премиерните заглавия за април.
Нези , ще разчитам на теб след като имаш ИГ и си в час да следиш и новите режисьори на проекта  братя Тайлан. Вероятно няма да споделят много заради поверителност все нещо ще качат.
Радвам се че ще работи с тях с богата биография и опит. Гювентам е успял да ги привлече. Чувала съм че хонорара им е солен и живеят в чужбина.

Мелиска Памук се разделила с баскетболиста. Среща ли се от януари ,но разбрали че не са един за друг. Така пише туркиш пресата.
След като не върви  всеки по пътя си.  
Фиксирала съм я за Казанова в сериал и реал едва ли ще се случи.
Опитвам се да гледам ЕГО с Мелиска нещо не ми спори. Срещам и други мнения на зрители на които също не им допада.  Алперен колегата е смешен с новата визия. Рейта се е покачил има и ново лице в каста.
Римейк е на корейски сериал.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 15:52 от femmi2

# 193
Новото стори на Дуйгу

За съжаление нищо не ни казва.
Аз ви бях питала и преди,но знаете ли кои са момичетата от bg-mamma team? Аз попаднах на тяхна тема,но изведнъж рязко са спрели да пишат. Не превеждат ли вече?
Лека вечер с един много любим мой Яман ,от един много сладък момент.

# 194
Нези ,  не отговорих преди на питането, защото не съм сигурна кои са от бг мама отбора.
Преди много време имаше у форума темата на Чачо и там много превеждаха от турски. Темата потъна и рязко спряха да пишат. Само за РД го поздравяват.
Те се бяха кръстили ятото и така надписваха.
Може Диди да ти отговори на въпроса.

Дуйгу нищо не казва в стилът и са намеците.
Гадайте сега с тези пейзажи разделени ли сме вярно ли е или йок?
Аз съм убедена на милион процента че всичко е битти и всеки си живее отделно живота свободно. Няма смисъл от още шансове. Един път си го дадоха след като се върна от Америка и там е забърсал някоя. Имаше клипче рядко се среща в мрежите сигурно е изтрито.
Чачи се забавлява и девойка го прегръща и той ухилен видимо му беше приятно.

Който познае и отговори на въпросите  печели джакпота. 🤑
Нерде е Чаатай бей и кога ще ни ощастливи с поява ?
Ще видим ли новата му визия за Кубра (ако някой го щракне навън ще го видим )
Кога ще пуснат премиерата на Терзи и докога ще ни държат в напрежение?
(Силно се надяваме да няма дълга пауза между сезоните на НФ. Като им знам практиката...)

Въпроса на века ще изпитаме ли отново това щастие и удоволствие нашите любимци да взривят отново света заедно като отбор и партньори.
Амин , Иншаллах Дай Боже.🙏 За това копнеят много фенове по света.
Романтик филм може да не е сериал.
Дръзко смело и любовно. Само да убедят Хазалка  при нея е по сложно.
Ще се завърне ли ЧУ в обществената тв ?

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 22:40 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт