🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 065
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Самотен е така е отдал се е на професията и не допуска всеки около него.
Да го пускат по бързо за да видим кой ще познае с усещанията си.
Втори сезон определено пали фитила Пеями и на зрителите също.
Аз си мисля че красавеца няма да стигне далеч с Есвет ,но тя ще се влюби.
Да си призная не ми се искаше да се забърква в историите на аман психоложката,  но ми хареса как са поднесли историята. Това че са на платформа също е от значение.
Прекрасно се справят всички.

# 631
# 632
# 633

"Можем да бъдем най-великият отбор, който светът някога е виждал"

„Щастието може да се намери дори в най-мрачните времена!“

Толкова са красиви, че няма начин да не ги донеса тук.
Каквото и ново да направят, изиграят или снимат тези двамата, любовта на феновете винаги ще ги свързва в едно.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 21:02 от DeniAra

# 634
Младия Емир и Пеями Heart Eyes
https://www.instagram.com/reel/Cr1CqI9P86T/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Колкото до Хазал и Чаатай, както казват турците "geçmişte olsun ".
Да,бяха прекрасна екраннa двойка,но това никога няма да се повтори.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 22:19 от nezito

# 635
Резултата на "Шивачът" за днес в Нетфликс е:
Топ 10 е в 79 държави
Номер 1 е в 18 държави (България, Доминиканска република, Гърция, Гватемала, Унгария, Йордания, Ливан, Мавриций, Мексико, Мароко, Никарагуа, Оман, Полша, Румъния, Салвадор, Сърбия, Словакия и Турция)

Още не е излязла класацията за деня, но по мои сметки е на второ място в световен мащаб с 600 точки

Редактирам се, че класацията излезе.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 01:22 от jackie.

# 636
Браво! Напълно заслужено!
Толкова се радвам за успеха му!
Прекрасен! Heart Eyes

Guzel+yetenekli=Cagatay

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 09:51 от nezito

# 637
Здравейте,
Зад кадър, ако някой има идея , да сподели ....забавно им е.
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1654425551518441475?t … 7jkWnIDOM7gw&s=19

# 638
С анг суб

# 639
Здравейте,
Зад кадър, ако някой има идея , да сподели ....забавно им е.
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1654425551518441475?t … 7jkWnIDOM7gw&s=19
Сладури , радвам се когато има такава готина атмосфера на сета . Чачи винаги се е разбирал с всички и лесно се работи с него . Душичка ! Салих и той шегаджия . Smile партньорството им е уникално . След Арас това е най доброто и с колегата от ХЖ .

Пеями мууууу , Сагапо  , Агапи му .
 Аллллах ,  О май год ! Уникален , невероятен ,потресаващ , разбиващ , убиващ и съблазнителен . И монахиня  ди си ще се предадеш и съгрешиш.

Емкааа ,  може ли гифчета с целувката . Фина и нежна е .  Погледна я и камерата доближи устните им . Kiss
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1654426253212938240

Във втория ден от шоуто турският сериал "Шивачът / Terzi" се класира на 2-ро място сред всички телевизионни сериали на Netflix в света, като попадна на върха в 79 държави. Проектът достигна първа позиция в 17 страни по света, включително Гърция, Мексико, Полша, България и Мароко. Сериалът достигна върховете в цяла Европа и Латинска Америка, дебютира в върховете на САЩ, Канада, Австралия и Индия. Изглежда, че експериментът за прехвърляне на телевизионния формат към Netflix е много успешен.

Това е . Ще се пръсна от гордост . Ашкъма няма да се възгордее , но аз ще се гордея и ще си го обичам и прехвалвам . Заслужен успех на всички. Редно е според мен от екипа да благодарят на зрителите за подкрепата и от платформата също  и актьорите . Със звяра е загубена кауза  останалите може да прояват социалност.
Продължението също ще разбива класации. И наградите ще уберем . Този сериал и роля се превръщат специални за мен. Усещам, че и за ашкъма е така.

Мерси за трейлъра в ютуб ще го запазя за новата тема .

Sunglasses

Слънчице ! Heart Eyes нека винаги да грее така и пътят му да е слънчев и отворен !

Наздраве за този Аполон ! Wine GlassДа му имам красотата и таланта на шивача !

От латините

Querido
@netflixturkiye
 esperé años por este proyecto de mi amado
@cagatayulusoyy
 y ví la temporada 1 en cuanto se estrenó, será posible que como grabaron las 3 temporadas juntas, saquen la temporada 2 pronto...
Se despide una gran fan de #ÇağatayUlusoy | #Terzi | #Netflix

превод с транслейта
скъпи
@netflixturkiye
  Чаках с години този проект на моя любим Чаатай Улусой
  и аз видях сезон 1 веднага щом го пуснаха, възможно е понеже са снимали всичките 3 сезона заедно скоро да пуснат и сезон 2

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 22:36 от femmi2

# 640
Става все по мъжествен, по истински ...
Четох, че не го харесват вече, че  не остарявал "красиво"  аз наистина не виждам как точно остарява та той е на 32 г.....всичко е роля, необходимост и изграден образ,.много е добър в превъплъщенията.....спомням си след Меджезира веднага снима Делибал, косата трябваше да расте....и не го подстригваха Ямаджим Simple Smile защо му е такава косата.... за подготовка за Баръшчо..
Та...аз не бих го върнала... много , много ме кефи...
Дано снима и за Тв, искам го всяка седмица на екран....

Феми, аз се опитах стоп кадър,

# 641

Остави ги какво плямпат.  Стар друг път..   Той е на 32 год. в разцвета и христовата възраст. Още по разхубавен , мъжествен и влудяващ . Как ще го върнем .. искам го само за мен заключвам го и няма пускане . Опасности от всякъде..  Никога не се е страхувал от промемните затова е хамелеон ! Къдричките са му толкова небрежно сладки.

красив пуловер на нашия Чаатай. Нов сезон Desquare2
Пуловер с раирана шарка, хоризонтални райета, накъсан детайл, обло деколте, паднали ръкави, готин ръкав. Произведено в Италия.

Мерси за стоп кадрите . Flowers Hibiscus

тук  не  му давам 32  Изумена съм как  го постига ! Flushed
казаха ли на колко год е героят му , не съм попадала на инфо

Още зад кадър Movie Camera

Още красота из улиците на Истанбул. Не са пестили средства  за реклама. И втори сезон яко ще го рекламират.
И преди това НФ са имали успехи  с Чаатай. ХЖ филма също е с рекорди. Протектор ,когато стъпваха на пазара им донесе късмет и успех.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:26 от femmi2

# 642

Не знам, как трябва да остарява един мъж, но този беше великолепен на 22, невероятен е на 32, а на 42...52 и т.н. със сигурност ще бъде неустоим. Един мъж няма нужда от красота, на него му е достатъчно да излъчва сила, нежност, характер, секси чар и очите му да горят когато трябва и галят когато те гледа.

# 643
Ехаааа ,   режисьора Джем Карджъ  ни зарадва. Споделено в ИГ профила му . Толкова исках да ги видя двамата .  
Ча се учи от най добрите . Сигурна съм че занапред ще снима нещо повече от късометражен филм.

Çağatay Ulusoy, Cem Karcı ve Enes Kartal, #Terzi 1. sezon set
🔗https://instagram.com/p/Cr3HBkns40C/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Няма начин да не е прочел за рейта и успеха и да се зарадва. Интересна натура е Карджъ.

От тук започна всичко началото на велиоколепна кариера

може ли да изберете между Емир и Пеями ? Чок сложно и невъзможно.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 16:48 от femmi2

# 644
За мен винаги е хубав,

Като Емир беше много млад, и по момчешки чаровен ...сега е зрял, знае какво иска само като погледне камерата и очите говорят....

https://twitter.com/mainbhimusafir/status/1654440748002017282?t= … TZPjrVno-wvw&s=19

Може ли да споделите за ХЖ, този филм не съм гледала..

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 16:53 от nanni_123

Общи условия

Активация на акаунт