🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 063
  • 723
  •   1
Отговори
# 645

Може ли да споделите за ХЖ, този филм не съм гледала..

https://www.webfen.net/zhivoti-ot-hartiya-kagittan-hayatlar-2021-bg-sub/

В свят, където децата плачат, смехът е проява на жестокост

Няма какво да споделяме, този филм трябва да се гледа. Всичко на Чаатай съм гледала, но като това няма никъде и никой друг...разтърсващо преживяване Broken Heart

# 646

Задължително трябва да го гледаш. В заглавната стр. има линк с бг превод.  
Разтърстващ и тъжен филм.💔😭 Социална драма.
Чачи пусна доста дълга брада ,ролята му е на клошар.
Героят му Али Мехмет е болен от малък бъбречна недостатъчност.
Майка му го изоставя заради баща насилник.
Той не може да преживее това липсва му майчина обич и започва да си внушава.
Малкият Емир Дорул играе Али като малък. Уникално дете и талант. Той играе и в Шивача с батко Чаатай, когото обича и сънува и мечтае отново да играе с него и мечтата му се сбъдва.
Много плаках на филма ,тежък е не е за всеки. Заема специално място в сърцето ми .  Играта му е шедьовър, както и проекта. Спечели международен успех и награди. Множество статии за филма и аплодосменти за актьорската игра . Затова не е пресилено, когато го наричаме Крал и Звяр в киното.

https://twitter.com/mainbhimusafir/status/1654096161286782978
тук говори на английски

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 17:32 от femmi2

# 647
Браво,браво ,браво! Heart Exl
Ще се пръснем от гордост!
Не,че сме изненадани,де!
Знаеме си какво може наш'то момче !

Nani,задължително гледай филма!
Това според мен е най-добрата му роля! Направо за Оскар!!!

# 648
Дени, Феми,Нези
Благодаря Ви, ще го гледам...

# 649

тук ми е найййй сексапилен , слънчевите очила още повече го правят неустоим .Sunglasses Стайла ми харесва

Още от сета

Нани , това е клипче от ХЖ.
Ако желаеш отвори го

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:13 от femmi2

# 650
Уаууууу,
Преживях го в чувал....сега това....как се играе такава роля?...
Няма съмнение всеки може да играе" паркетен лъв" Simple Smile
За това се иска освен талант и доста смелост....

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:49 от nanni_123

# 651
Има и световен отзвук .  Хубаво беше да ползват актуално фото от проекта не от Протектор . Някой може ли да намери тази голяма статия  ако знае нерде да търси .

Американска версия на HOLA! - едно от най-популярните испаноезични списания, които публикуват новини от света на знаменитостите, не остана на загуба и вече публикува голяма статия за Чаатай Улусой, обявявайки за хит сериала "Шивачът", главната звезда на който изуми зрителите по целия свят

Така е смелост се изисква такава роля . Заради този филм социалните служби в Турция започнаха да плащат осигуровки на бездомните хора  и осигурява работа .

когато те целунат и докоснат  така как се оцелява ?!:kissing_heart:

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:42 от femmi2

# 652

Американска версия на HOLA! - едно от най-популярните испаноезични списания, които публикуват новини от света на знаменитостите, не остана на загуба и вече публикува голяма статия за Чаатай Улусой, обявявайки за хит сериала "Шивачът", главната звезда на който изуми зрителите по целия свят

https://www.hola.com/us/entertainment/20230503345354/who-is-caga … tflix-the-tailor/

Netflix го направи отново със страхотно съдържание. Новият сериал The Tailor на стрийминг услугата очарова публиката по целия свят. Турският сериал проследява Пеями Докумаджъ, изигран от Чагатай Улусой, шивач, наследил семейния бизнес от покойния си дядо.
---------------------------------------------------------------------------------------

Кой е Чагатай Улусой?
Улусой е 32-годишен актьор и модел. Той е роден на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция и започва кариерата си в развлеченията като модел. По-късно се премества в актьорството, като за първи път става известен в Турция с ролята си на Емир Сарафоглу в сериала „Adını Feriha Koydum“ (Нарекох я Фериха) от 2011 до 2012 г.

Той има много успешна кариера, появявайки се в няколко други турски телевизионни сериала, като „Medcezir” (Прилив) и „İçerde” (Отвътре), „Delibal” (Лудо влюбен). Той е бил награждаван за таланта си в миналото и има две награди "Златна пеперуда" за най-добър актьор.

------------------------------------------------------------------------------------------

Това е, разказват за Чаатай, биографията му на актьор и новата му роля в Terzi.

# 653
Тази вечер, сме на парти за РД на Джем. Кой ще ходи обаче не знам, но ще разберем...

# 654

Емкааа,  може ли гифчета с целувката. Фина и нежна е.  Погледна я и камерата доближи устните им. Kiss
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1654426253212938240

# 655
Днес Шивачът е паднал от 600 на 449 точки и вече само в Турция е номер 1.
А в 9 от държавите е изпаднал от топ 10.

# 656
Паднал е но е хубаво, че се е задържал в Турция.

Имам въпрос. Изфуках се на приятеля за успеха и той не вярва в това и да ме нерви вика че е фалшива класация.
Нямало такава в НФ в официалния им канал.
От нерде се взимат тия класации кой ги пуска.  Не може да е измислена не вярвам.Искам да му докажа, че е успеха е истински.

Грасияс за гифките с целувката. После ще им обърнем спец. внимание.

За РД на Карджъ със сигурност ще присъстват Ебрушка и Бурджу Бириджик. За Истанбулският Шивач е почти невъзможно. Ако е поканен ще  го уважи по принцип се канят приятели и близки.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 23:12 от femmi2

# 657

Не знам, как трябва да остарява един мъж, но този беше великолепен на 22, невероятен е на 32, а на 42...52 и т.н. със сигурност ще бъде неустоим. Един мъж няма нужда от красота, на него му е достатъчно да излъчва сила, нежност, характер, секси чар и очите му да горят когато трябва и галят когато те гледа.
DeniAra, прочела си ми мислите! Hug
Единственото,които мааалко ми липсва в "Терзи" е усмивката му. Много е сериозен.

Но,щом ролята го изисква...
Нямам никакви забележки към Чачо-с коса,без коса,с брада,без брада, с мустаци или гладко обръснат-винаги е неустоим! Heart

Интересно ми е в това видео от сета,на кого пише? Thinking

# 658
Честит празник на всички и на имениците.

И на мен ми липсва усмивката му  Пеями е толкова вглъбен отдал се на професията ,бяга от миналото си е самотен. Няма кой да го усмихне горкото. Така шие с тия красиви ръце съсредоточен. Всичко, което прави го прави перфе и на нов инструмент се научи да свири.

За тела от сета на всички им е любопитно. Закачат се с екипа и Салих казва телефон нещо си и Чаго каза да му донесат. Явно е личният му не служебен. Пише на някого или търси нещо  и после го показва на колегата.
Не е социален,но знае как да ръчка.
Феновете почнаха да се шегуват, че писал на Дуда Joy
Скъсал е с нея с есемес. Толкоз и липсва че не можел без нея Joy то се видя кой без кого не може и върти номера нарочно. Imp сега пак си показала физиономията в ИГ колко е щастлива. Играе го иска на себе си да докаже,но е смешна.
Имаше и мнение за тела да го използва по предназначение и показва лицето.
Някой гадаят какъв тел ползва марка и т.н. модерен ли е?

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 11:48 от femmi2

# 659
Здравейте момичета,
Честит Имен Ден на всички които празнуват днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт