🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 056
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Sunglasses

Не може да не го Обичаш и гордееш с това същество и забравиш . Невъзможно е дори да искаш . Хипнотизира те , приковавава те . Ето това е тайната на успеха . Само прочете какво е споделил как избира геройте си като чете сценарии .

okuduğu işler arasından nasıl seçim yaptığını anlatıyor: “Kendime, benimle uzaktan yakından alakası olmayan, keşfederken, onu canlandırırken heyecandan elimi terletecek, kalp çarpıntıları yaptıracak karakterler seçmeye gayret ediyorum.”
ELLEMAN

„Опитвам се да избирам герои, които нямат нищо общо с мен, които ще карат ръцете ми да се изпотяват и сърцето ми да бие, докато го изследвам и описвам.“ ЕЛЛЕ МАН

колко е различен . Всеки път се изумявам. Scream

https://twitter.com/CAGATAY_FANNO1/status/1653668321626292225
най сложната и емоционална сцена

Кой е бил на сета по време на снимките - продуцента  Онур Гювентам с режисьора

репетират

Агапи му

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 16:10 от femmi2

# 661

Честит празник на всички! Весел и усмихнат ден Heart Eyes

Çağatay Ulusoy, Elle Man Mayıs 2023

Въпреки, че тази снимка се сподели много пъти през последните дни, аз я пускам още веднъж с идеята да обърна внимание на детайли от снимката. Може би не на всеки се харесват пачурлъците, но на мен точно на този стил ми напомня облеклото на Чаатай в тази фотосесия. Съчетанието на цветовете, оставените дупки и бримки, панталоните му също са в този стил и цялостната визия са един вид демонстарция на стил на живот далеч от популярното консуматорско общество. Предвид философията му на ЛЖ, интровертността, трагедията случила се в Турция преди 3 месеца и цялостната икономическа ситуация в страната, само Чаатай може да избере да се покаже по този начин. Според мен, с това показва, че лъскавите списания, социални мрежи, събития и демонстарция на лукс нямат място в реалния живот. Също така ако проследим тениската с Че Гевара и пачурлъка в снимките ясно се забелява линията която се прокрадва, а именно живот по-близо до естествения свят и спрведливост за всички.

Скрит текст:

И накрая споделям нови колажи на двамата любимци. Не знам кой го прави, но са абсолютно нови и много красиви.

# 662

Oх, това е от любимите ми кадри и снимки от първи епизод  и с бялата ризка потен.🤍  Партито по случай успеха на ревюто . Небрежно рошав и елегантен . Устните му аааах Yum
Латините са яко на чИрешата поезия се лее .
Срам не срам и аз искам да ме целува така в тишината
когато си помисля, че ме целуваш, светът млъква в тишината си...
Сред урагани от безгранична страст
Живея и умирам, за да ти дам любов!!❤️

За стайла  и свързването с природата има нещо такова. Показва ни начина му на живот.
Не случайно е снимана с такава идея . Между другото обича да се носи и така в реала. На мен ми хареса пуловерчето и джинсите . Също така и в синята гама. За тениската на Че Гевара според мен е случайност и не е било с цел . Дори и той се изненада, като го питаха затова и се усмихна ''Обичам хора, които следват пътя си в който вярват'' .
Има предположения, че с лика на Че Гевара ни е запознал с образа си в Кубра. Лидер ще е и религиозен.

колажите са невероятни. Каквото и да направят и изиграят и с кого тия двамата ще си останат легенда форевър покорили сърцата на милиони хора по света . Надеждата умира последна. Иншалаах да доживеем и това чудо отново заедно. Ще чупят рекорди и ще е феноменално . Продуцента няма да съжалява. Само да ги навият най вече Хазалка от нея зависи. Тя се влияе от клюки и сега има семейство.
Ако Карджъ е режисьора още  по - добре. В нещо страстно и лудо и леко комедийно. Може пак да е свързано с мода що пък не, тя ще му е вдъхновението. Green Heart само си представете как се гледат без думи. Очите играят спира ти дъха. Докосва я и устните им се сливат. Прошепва и тихо и я понася на ръце. Екрана ще се пръсне. ХазЧа го могат.🤎🤎🤎🔥💚💚😭

колежката от Шивача
📸💫 Berrak Tyuzyunatach на корицата на майския брой на списание Harpers Bazar

------------------------------
Наздраве с красавеца ! Champagne

преди и сега . Който говори че остарява не знам нерде гледа ? Чертите на лицето са същите .
Когато остарее ще е като виното . Класно и отлежало от най доброто . Wine Glass

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 17:41 от femmi2

# 663
Привет , момичета...
нося Ви едно мнение , което ме накара да се разсмея ...

Има хора които не разбират,че това е нечие решение, концепция....
Е, с костюм греховно сладък сме си го виждали, по бански, с риза...без риза...всякак... аз също не съм впечатлена , но това е....

Феми,
Истината е въ виното....с годините отлежава и става все по ароматно.....

Идея нямам дали със Хазалка ще ги съберат отново, но знам, че тази химия между тях .....ще бъде и в следващия проект (ако има такъв)
Нищо , че е ниска за него, нищо,  че ....каквато и глупост да са написали....за мен тя е в основата за неговия успех....попадна на правилната партньорка....и все пак ...тя е учителката за целуването пред камерата...

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 22:13 от nanni_123

# 664
Ох ще са  задава от смях Joy стайла и на мен не ми харесва на някой снимки ,но това е концепция на списанието.  
Какво разбираме от мода ? Това пуловерче с дупките е изработено в Италия. На Чачи му отива небрежното.

Нани , Hug не знам дали знаеш , наш' то зверче произвежда вино и  купи си земя. Помага в гроздобера.
Показа елексира на НГ в ИГ само чаша с поздрав. Няма марка и бутилка и само преглъщаме и колажи правим.
Някой ден дали ще опитаме от елексира ? Не го прави за печалба, а  за удоволствие.
Пресата пише, че и още неща ще произвежда.

За Хазалка тя го е учила на целувки пред камера в началото, когато е неопитен. Лично го е споделял и не е измислица.
Да признаеш такова нещо трябва да държиш на колежката и да е специална за теб.
Той си го умее има огън в него и сега той ще те учи на целуване и други неща..
Така е ако не беше Хазал нямаше да е същото. Чачи ,като е научил с коя ще си партнира е възкликнал онова сладко и талантливо момиче от ЗП.  
При него няма фалш и затова още повече му се възхищавам.
Това, което е споделил как избира героите си четейки сценарии се е загнездило в ума ми. Уникален човек! На вас направили ви впечатление ?
Ние си го знаехме че никога не приема ей така роля и не прави компромиси. Отказвал е и връщал сценарий и пренаписани.   
Така направи и с тези преди Шивача.
За химията на ХазЧа съм убедена на милиард процента, че не е изчезнала и ще е още по силна ако ги съберат отново.
Екрана ще се пръска.. само като ги погледнеш на колажи си личи.
За визията им не се притеснявам всякак са хубави и харизматични.
Като огнено рижаво Хазалчето е като фатална красавица.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 00:28 от femmi2

# 665
Феми, не нямах идея за виното....
Четох за бизнес в САЩ с нещо си....(чай ...мисля)
Оооо, за целуването го помня лично от него казано в интервю Simple Smile)))

# 666
Привет!
Нямам идея кой е стилиста,но цялата визия на Чачо много ми харесва!
Точно така си го представям и в живота-небрежно елегантен,леко загадъчен и много секси.
А този поглед изпод вежди ми е много любим! Мистър Харизма!
Heart

# 667
Привет!
Нямам идея кой е стилиста,но цялата визия на Чачо много ми харесва!
Точно така си го представям и в живота-небрежно елегантен,леко загадъчен и много секси.
А този поглед изпод вежди ми е много любим! Мистър Харизма!
Heart

Точно такъв си е в реала и затова е такава фотосесията. Живот сред природата и неглиже облечен.
И на мен ми е чок любим тоя поглед изпод вежди.
Стилиста трябва да е личната му Илкнур Шереф - Илка. По принцип си ползват техен екип и не съм сигурна дали Илка се е намесила. В Шивача нямам забележки елегантен всичко е перфе. В Ичерде е като излят. По принцип в сериалите е готино облечен. Тя е стилист на Енгин Акюрек и Алп Навруз.

Нани , има бизнес с чай Текина с аркадаш в Америка. Сега и виното. Печели много от актьорство нека вложи средства.
Всеки цент го е заслужил с труд и постоянство и талант. Не сме му чели договора  казват, че Гювентам на Чаатай най много плаща, като хонорар.  
Попаднах на мнение, което ме умили.  След като  са изгледали Шивача хвалят играта на всички и споделят че ако в Турция има Леонардо Ди Каприо това е Чаатай Улусой. 🌟

Едже Сукан са я издебнали навън и тоя път е говорила с репортерите. Отрекла е измислиците. Ашк Йок! Само стари приятели, както заяви и той на презентацията.  

Мръъъън да пуснат нещо от сета на Кубра, като в съня ми. Аркадаша Мустафа Мерт Коч има РД мисля че съвпада с изборите им в Турция. Миналата год. имаше фото тогава и двамата бяха с гаджетата сега Йок. Свободни птици.
За аркадаша съжалявам ,но за зверчето се радвам и благодаря че се отървахме и той и ние. Шега ,но се замислям, че използвала шамански похвати за да го омае.

Нани 🌺 за целуването го сподели пред публиката в Измир.  Тогава е облечен с бяла ризка уауууу и капитана присъства и продуцента Аксой.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 15:37 от femmi2

# 668
Ох, обожавам го на тази снимка

Умът диктува,  не сърцето Simple Smile))
Дали?
Все още май не се е влюбвал истински....
Или говорим за кариерата?....

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 15:25 от nanni_123

# 669

И на мен ми харесва тук . Слънчице усмихнато !

Изказа е променен . Усеща се зрялост.
Кога е бил емоционален не го е показвал публично.
Мисля ,че говори общо не само за кариерата.  
Това, че не се е влюбвал истински го приказвам отдавна. Винаги съм твърдяла, че е умен и не е загубен. Някой хора се точеха и за бившата но си пролича кой колко го познава.  Може да се тълкува и така : това е усещане за свобода, прилив на енергия и чувства, след като една ненужна жена си отиде.Това с Дуда беше удобство и за двамата, но свърши.
Когато е влюбен си личи пламъка и поведението. Ще го усетя от раз ко се случи . Която му спечели сърцето ще е щастливка  удря джакпота . Само да е симпатична не щем да е мис или известна и  държи достойно ни стига и го обича не да го използва.  

Толкова е неустоим леко рошавичък и с лека брадичка. 🔥

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1654836929957969920

💋💋😯🤯🤎

Емка , резна страхотни гифки и ще си ги запазя в архива .
 Нямат химия с колежката ,но историята не е любовна така че не е нужно да фърчат флуиди. Как се оцелява след такава целувка ?! Асфалта се тресе направо.❤️‍🔥 Умрях и се изпотих.
Ти човек ли си Бог ли си какво си?
Колежката и трябват уроци по целуване пред камера , то с такъв звяр се е притеснила и свила устни . За сефте главна роля . Ще я научим на тънкости. Как и завиждам неблагородно.
Аз ко съм ще го захапя по устните , плам  темперамент , така ще го погледна огнено и после следва продължение..

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 16:50 от femmi2

# 670
Всичко много хубаво , отзиви , коментари , но аз да задам един може би тъпичък въпрос - Някой от нашите добри преводачи ще се заеме ли с превода или да го почвам на английски ? Ако има запознати по този въпрос , нека отговори и моля не ме нападайте , все пак предупредих , че въпросър е леко неуместен  Simple Smile

# 671
Здравейте , на тоя  въпрос с бг превод  няма отговор засега. Всичко зависи от желанието и свободното време на преводачите.  
Ако има бг превод веднага ще сложим такъв в темата.
Сложното са реденето на субовете не езика.
Ако можех и сама щях да наредя но..

така се отслабва с тичане . Спортно елегантен е трепач!
В Турция го уважават, но ми се ще да избяга от там да промени средата.
С  правилните хора до време е за проект извън Турция . Винаги постига целите си стига да пожелае. Нищо няма да го спре !

Ново от Дудето - усмихната и щастлива . Не се спря да доказва на себе си и другите, че и без Казанова се усмихва и живота продължава.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 19:30 от femmi2

# 672
Кака пак се опитва да манипулира Grinning

Какво е сега пак това лозе?
Много ми харесва тридесет годишния Чачо!

Феми,права си,че липсва химия между него и колежката. Сега на гифчетата се вижда много добре.
Направо не я разбираме,нали!:wink:

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 19:47 от nezito

# 673

Нези , тая е манипулаторка от класа , виж  умното ни  зверче как пали,  като и види физиономията Joy
Дуда ще му гледа гърба и не само тя.
Не му трябват нека се наслаждава и да граби с шепи. Така и ние ще сме спокойни.  
Тази е жалка и смешна. Не разбра ли че връщане назад Йок! Нерви се като я питат за него ,сега поля и лозя..
Абсурд да му е отишла на гости.
Ох, не знам не мисля, че са се разделили приятелски. Едва ли ще разберем някога. Има нещо гнило там.

За химията не е нужно след като историята не е любовна, но се усеща неопитност особено при целувката. Той я гледа  очите му изгарят, емоции.. Не се случва това с всяка колежка.  Сцената с червената рокля нямаше флуиди.
С кака Беррак има екшън и страст. Авантюра в реала.  
С Аслъхан Малбора в Кубра ще е различно. Още от клипчето се усети енергия и флуиди.
Дано не грешим.
Хубава и нежна е повече ми харесва от колежката в Шивача.

палиш , палиш всичко в мен:fire:

латините  го обожават .
От фенски профил

♛Queen ♡🐻

Acabe #Terzi 😭😭ahora que hago sin el talento de Çağa? Además que nos han dejado con demasiadas incógnitas!!

Solo puedo decir que muy buena la serie y que Çağatay una vez más demostró porque es el mejor 😍👑. ÇağatayUlusoy

Завърших #Terzi 😭😭 сега какво да правя без таланта на  Чага?  Освен това те ни оставиха твърде много неизвестни!
Мога само да кажа, че сериалът е много добър и че Чаатай за пореден път показа защо е най-добрият 😍👑.

тоз пич ще се радвам да снима на платформа  и ще го гледаме

Sunglasses

-----------------------------------
 Продължаваме с успеха напред

NETFLIX НАМЕРИ НОВО ДОБРЕ ПОДГОТОВЕНО ШОУ. 🪡
Турското шоу Terzi
 се представя силно, като в момента оглавява неанглийските телевизионни класации.
💪 № 4 в света с 2166 точки.
Вижте повече: https://---shoretner923-flixpatrol-terzi

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 23:37 от femmi2

# 674
Кака ни държи в напрежение!
Но поне се отървахме от лелята!:wink:
На колежката от "Терзи " съвсем първа роля ли и е?
Има някакво особено излъчване и чар,но не е неговата партньорка.
Дано да е заради ролята. Може нещата да изглеждат по друг начин в следващите сезони.
Нещо чува ли се за втори сезон? Усещам,че пак ще ни измъчат...
Добре,че поне материал ни подсигури Netflix и го видяхме най-накрая.
Аз не мога да спра да разглеждам снимките!
Не разбирам тези,които казват,че не прилича на нищо!

И естествено тази седмица е много напред в класацията на IMDB Heart

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 12:15 от nezito

Общи условия

Активация на акаунт