Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 285
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Уж нямало като за мен, но ето това ми препоръчаха от Мас и купих. Не ми отива сега мама го ползва.
https://www.temptalia.com/mac-smoked-almond-toast-and-butter-cor … -photos-swatches/

Моето е smoked almond…🙈🙈

# 136
Трудно ми е така без да съм я виждала, но Soar седи много красиво на по-студени кожи, Subculture ако търси по-нюд цвят и ако е много светла.

Аз Whirl почти не нося, но Half-red го спуквам.

# 137
Уфф, който пише във форума докато прави друго... Whirl имам и харесвам, но любимото и бекъпнато е Hover, a не Whirl!

Soar част от годината много си го харесвам на мен, а като хвана тен се чувствам като циганка с него. Kakто и с толкоз прехваленото Mehr. Иначе суотчнат на ръка си го харесвам винаги Simple Smile

Клоуи, това давах ли ти го :
https://theworkingline.com/best-charlotte-tilbury-lipstick-for-fair-skin/
https://www.charlottetilbury.com/us/secrets/best-lipstick-colours-fair-skin

.... значи гледай ориентировъчно Subculture, Dervish и Soar.
https://theworkingline.com/best-mac-lipstick-for-fair-skin-nude-red-pink/

(продали са ти "a medium-dark pinky-brown with warm undertones", леле Grinning)

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 22:51 от Agent Provocateur

# 138
Ще ме накарате да ходя да ги преслушам пак Мас. 😁

Не, не са ми ги предлагали. Много ви благодаря записвам си предложенията ви. 🤗 Както винаги много си полезна Агентче. 😍😍
Много интересно е че цветните си ги налучквам, там греда нямам.
 Аз ти казвам, че не са в час нещо в Мас. 😂 Резил да ми дадат и да ми отива този цвят. 🙈 Обаче преди да го купя ще потърся в интернет за каква кожа и подтон е.

# 139
Hover тук нямаме Confused

cloe, имай предвид, че всеки цвят седи различно на устни. Пигментацията на устните е различна при всеки, като не искаш да пробваш на място няма как да се гадае кое би ти отивало.

# 140
  • В полите на Пирин планина
На мен Mehr ми стои направо керемидено. Simple Smile

# 141
Mehr ми е много любимо. Май даже най-любимото ми червило на МАС.
Пишете, пишете за червила на МАС. Точно днес си поръчах от тях. Подстрекателки

# 142
  • София
Май и аз ще си взема едно Mehr. За сватбата бях при гримьор, който работи с Mac и тя ми беше препоръчала за моята кожа Patisserie и Faux като сходни. Много харесвам на Mac, единствено не ми допада, че много лесно ми се чупи гилзата.

# 143
Patisserie го спряха, да знаеш.
Много фенки на моето любимо червило Heart Eyes Давам инфо з цветове, които може да харесате също Hug
Powder Kiss Liquid More The Mehr-ier
Matte lipstick You Wouldn't  Get It

# 144
  • София
Аз си ползвам моливите-червила на Golden Rose.
Мацки, може ли помощ? Искам очна линия. Обаче очите ми са малко дълбоки и особено в ъгъла на едното има един кокал, дето винаги кривя линията.
Някакви трикове?

# 145
Уффф, написах пост като слънце и форума ми крашна Sad

Roksi, ползвай тъмни сенки и опушвай линията - така няма да личи "кривването" толкова, ако е това, което си го представям.

На мен Mehr ми стои направо керемидено. Simple Smile
Ако на мен ми стоеше керемидено щях да го нося през ден! Simple Smile)))

Пишете, пишете за червила на МАС. Точно днес си поръчах от тях. Подстрекателки
Подстрекателства насочени към самоглезене предлагам и без поискване Wink Кой ако не ние самите!?!

Hover тук нямаме Confused

cloe, имай предвид, че всеки цвят седи различно на устни. Пигментацията на устните е различна при всеки, като не искаш да пробваш на място няма как да се гадае кое би ти отивало.
^^^ Подкрепям с две ръце и 2 крака!

Hover е спрян, нали затова писах, че съм си купила 2 бр запас. Водят го карамелено кафяв, но не мен не ми стои карамелен изобщо - ужасно любим "дълбок" нюд Simple Smile

PS Като казахме, че на всеки различно стоят си бях открила една кака на Ютюб, на чиито устни моливите стоят точно както ми стоят на мен. Индийка! Simple Smile)))))))))

Tя има и клип за моливите на ШТ.

# 146
И аз това щях да напиша като ви четох днес за червила, моливи и тн- от значение е и цветът на устните. Аз например много обичам когато има различни модели, показващи даден тон. Например, на Лиса червилата винаги ми стоят като на чернокожата дама от моделите. Просто устните ми са много пигментирани и розови.

# 147
И аз по едно време бях луднала да търся моя перфектен нюд. И го открих! В най-неочакваната марка за мен - Isadora. Купих 3 наведнъж, а и бяха намалени. Обаче май не го предлагат вече този цвят...

Edit: за молив за устни става въпрос!

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 19:21 от Dewi D

# 148
Каква дискусия се е заформила на тема червила, тамън и аз търся един цвят. От известно време следя една девойка в Инстаграм, която имаш страшно червило и все не казва какво е, но аз пуснах разузнаването и разбрах какво е и какъв е цветът (bodyography 9116 smooch) за жалост на всякъде изчерпан. Търся заместител, ако имате идеи ще съм много благодарна. Гледах доста на МAC имам някакви набелязани, но преди да се пусна към магазините приемам всякакви други идеи.

Оставям един туториъл на Наташа:

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 13:42 от illlzy

# 149
  • Варна
Deep set (дълбоко поставени?) са ти очите

Божеее, в петък към края на деня не бях много на център. Хем, че и сама го знам, и пак да питам.... Чак ми направи впечатление, че само тази снимка е в профил...Joy

Общи условия

Активация на акаунт