Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 288
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Тук... някъде
Скрит текст:
Каква дискусия се е заформила на тема червила, тамън и аз търся един цвят. От известно време следя една девойка в Инстаграм, която имаш страшно червило и все не казва какво е, но аз пуснах разузнаването и разбрах какво е и какъв е цветът (bodyography 9116 smooch) за жалост на всякъде изчерпан. Търся заместител, ако имате идеи ще съм много благодарна. Гледах доста на МAC имам някакви набелязани, но преди да се пусна към магазините приемам всякакви други идеи.
Скрит текст:

Оставям един туториъл на Наташа:

Сякаш малко ми напомня на това на Shiseido 🤔

https://www.temptalia.com/product/shiseido-visionairy-gel-lipsti … bullet-train-202/

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 16:16 от bubanka

# 151
Deep set (дълбоко поставени?) са ти очите

Божеее, в петък към края на деня не бях много на център. Хем, че и сама го знам, и пак да питам.... Чак ми направи впечатление, че само тази снимка е в профил...Joy
Не си виновна ти, снимката не беше никак добра, на нея не личат добре и другите типове очи, но най-не илюстративен беше примерът за deep set очите

# 152
  • Варна
Figs, аз го знам това, че очите са ми хлътнали навътре, но кой да мисли преди да задава реторични въпроси... 🤣

Иначе днес съм така, обаче понеже съм се снимала много близо до прозореца и се губи от реалния цвят, та съм със светлокафеникави сенки на целия клепач и съвсем малко цвят шампанско на подвижния.

Моля да не ме цитирате.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 18:02 от scalestone

# 153
Този ти грим мн ми харесва! Отива ти!

# 154
scalestone, защо не пробваш да поставяш тъмен цвят в края на окото, смятам че много добре ще седи на твоето око.

# 155
  • Варна
Ето го реалния грим.

ARIA*, и така съм се гримирала, но в момента не намирам снимка да кача. Тези дни ще ходим на почивка и ще се покажа с такъв грим.

На сватбата на една приятелка миналото лято бях с такъв грим. Да кажа, че има обработка от фотографите на цветовете.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 18:01 от scalestone

# 156
Аз пак да напомня за онези два грима, които ми беше обещала да направиш! Grinning
Лек и деликатен грим, а ти си от високонтрастните типове, които носят съвсем естествено и повече драма и графика.

.... а, сетих се какво искам да пусна - как се въртят и повтарят трендовете! Grinning
Уейн Гос ни напомня как майките и бабите ни са носили сенки и твърди, че това е най-красивия начин Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 16:30 от Agent Provocateur

# 157
Да пусна два грима набързо в почивката.
Поръчах си вчера една палитра на Revolution - xxrevolution xxccentrix от пуста лакомия, намалена на смешна цена в Пандата. 66 цвята, ще видя колко ще е хубава.
Извинявам се ,че не съм без очила, но нямаше как.

Ето тук вече без очила, и в прегръдките на любимата писана

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 16:26 от Lioness77

# 158
  • София
Блестиш, Лъвице! Heart Eyes
Кой е хайлайтъра, който така приятно блести?

# 159
  • Варна
Лъвице, колежке, то и аз съм с цайси за компютър по 8 часа на ден, та разбираемо...

Зеленият грим е страхотен! Много ми харесваш с него!

Agent, аз помня като за целия китайски народ, ще се покажа с двата грима!

# 160
Блестиш, Лъвице! Heart Eyes
Кой е хайлайтъра, който така приятно блести?
Копче, Scalestone , благодаря ви момичета.
Хайлайтърът е този, бюджетен,но много добър.

# 161
  • София
Можеш ли да погледнеш и цветът точно на гърба на кутийката?

# 162
Цветът е Precious petals, Копче😊

# 163
Лъвицата е идеалният пример, че хубавия грим не е задължително да бъде скъпият. Колкото пъти сме я питали, включително и аз, винаги показва бюджетни продукти. Браво! Прекрасна си! Това си е майсторлък, носиш го в себе си.

# 164
Право в десятката Anastasiya.glam,и благодаря за топлите думи. Аз наистина ползвам само бюджетни продукти.Не всяка от нас може да си позволи елитни такива. Но да, когато човек има желание може да постигне търсеният от него резултат, и с по- малко вложени парични  средства.

Общи условия

Активация на акаунт