Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 814
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Цветът е Precious petals, Копче😊
Много хубав цвят! Ходих до ДМ днес да го видя! Heart Eyes Освен него, харесах много и ружовете им! Едни такива с блясък. На ръка стояха много приятно!

# 166
Копче, в момента в Нотино е на много добра цена,даже има и отстъпка.С доставка мисля че до МОЛ Парадайс която е 2 лв, ти излиза по-евтино от цената на която го продават в ДМ/около 13 лв мисля беше/

# 167
  • Бургас
В Нотино с код е 7.28лв а при покупка на продукти от марката над 15лв пише че доставката е безплатна.
Lioness, палитрите на BH има ли ги по физ. магазини или само онлайн?

# 168
с Дъглас ги няма на живо, казаха само онлайн.

# 169
В Нотино с код е 7.28лв а при покупка на продукти от марката над 15лв пише че доставката е безплатна.
Lioness, палитрите на BH има ли ги по физ. магазини или само онлайн?

Sunny-n, не съм виждала техни палитри във физически магазини. Само мога да кажа,че си заслужават покупката.
Между другото много благодаря за информацията за безплатната доставка на wet and wild.Веднага се възползвах, нищо,че беше 2 ч посред нощ, тогава прочетох коментара и се метнах веднага в Нотино да гледам и поръчам.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 09:58 от Lioness77

# 170
  • София
Аз си купих на BH миналия месец от DM, взех Take me to Brazil за настроение. Повечето цветове са супер, но някои бледнеят.

# 171
  • София
Честита Баба Марта, момичета! Flowers Hibiscus

Много полезно инфо давате! Отивам да поръчам от Нотино! Animal Heart Eyes Cat

Разликата с цената след отстъпка в Нотино, спрямо ДМ е х2

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 10:42 от kopche

# 172
Честита баба Марта и от мен, живи и здрави бъдете всички ♥️

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 20:11 от Lioness77

# 173
  • София
Честита Баба Марта!
Лъвице много красив грим. Червилото е супер, отива ти перлено.

# 174
Момичета, да ви похваля фон дьо тена на Wet and wild , поръчах го от Нотино, зарадвана от офертата за безплатната доставка при покупка на продукти от марката ,на стойност над 15 лв. Взех го на сляпо, предвид ниската му цена и днес реших да го пробвам вкъщи .Ами доволна съм, определено. Много добре се разнася, лек е, за покривност не мога да кажа, защото аз нямам какво да прикривам, но ми харесва как стои на лицето.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 20:55 от Lioness77

# 175
Този и аз го харесвам. Матовият обаче е твърде изсушаваш. Онзи ден успях да си подредя нещата, тъжното е, че нямам идея кога ще мога да седна да си поиграя. Но и установих, че съм натрупала страшно много нови неща, които не съм пробвала дори. Поне докато минавам да пускам пералня се наслаждавам на гледката Joy

# 176
Прекрасно кътче за създаване на женска красота, Petrova17.Пожелавам ти да намериш време и да го ползваш със здраве ♥️

# 177
И аз харесвам този фдт. Ружовете също са им много хубави.
Петрова, страхотно местенце ❤

# 178
  • София
О, да ! Ружовете са и те много добри!
Моята поръчка от Нотино тъкмо пристигна! 2 ружа и хайлайтъра на Лъвицата! Heart Eyes

# 179
Копче, честити придобивки❤️ Сподели моля мнение за хайлайтъра впоследствие, дали ти харесва.
Единственото нещо което никога не съм ползвала, това е ружа. Не знам защо, но никога не съм имала желание да имам леко румени бузи. На други жени ми харесва, но на себе си не желая да го слагам. Контуриране също не правя, едно ,че нямам това време,второ,че го смятам за излишно за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт