Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 840
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Хайлайтерът на Лъвицата нашумя преди около 4-5 години, когато Wet'n'Wild пуснаха тази серия от хайлайтери (Megaglo). Точно този цвят (Precios Petals) беше абсолютен хит на интернет - похвалиха го всички - и инфлуенсъри и редови потребители, купиха го още повече. Дори аз го имам. Дори в тази тема сме ги коментирали поне 2 пъти. Много красив и универсален цвят - нито твърде студен, нито твърде топъл.

# 181
И хайлайтър имам от серията. Но кой точно не помня.
Аз съм на периоди. Понякога се харесвам само с руж, друг път слагам контур, руж, хайлайтър…

# 182
  • Варна
Честит празник!

petrova17, страхотно къде си имаш, на което ще му дойде времето за ползване!

Лъвице,  за кожата ти отново комплименти!

Ние сме на кратка почивка, а аз съм помъкнала 3 рокли, за всеки вечер иснощи си направих този грим на Наташа Денона. Скоро някой каза да пробвам с тъмен цвят във външния, аз по принцип се харесвам с такъв тип грим, та идруг път съм си правила. Мисля, че ми се получи и сега.

https://www.instagram.com/reel/Cn2W4_CDXVf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
А аз да се оплача, че имам крещяща нужда от микронидлинг, даже мисля вкъщи да си взема дерморолер и да почна да се правя. Масажи също ще почна, че от много смях, имам и увисване в областта на назолабиалните бръчки...

Моля да не ме цитирате.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 23:00 от scalestone

# 183
Scalestone благодаря, харесвам грима ти, а това с увисването на назолабиала май е само в твоята главица. Аз такова нещо не виждам.А ти си млада още, за да говориш за увисване на кожата.
Да Агент, за този хайлайтър, аз също съм се информирала от форума. Прочетох много хубави отзиви за него, купих, пробвах, хареса ми и вече само него ползвам от доста време.

# 184
^^^ Получил ти е се е и да, окото ти е много по скулптурирано с тази техника!

Петрова, чуден се е получил къта за грим и кафепитие! Пардон, с два бонбона на тази възраст ти не пиеш кафе седейки и избирайки червило Simple Smile Както вече казах "енджой" тези весели години! Моят маймун тази сутрин ми показа, че си е сложил крем на лицето :roll_eyes:

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 15:41 от Agent Provocateur

# 185
  • Варна
С инатлив близнак като много предупреждавам, че на глава не се излиза, а че ми е проблемна зона, проблемна е. Но както трейнърката на Biologique recherche за България ми каза, това е заради слабото ми лице и трябват масажи, за да се оправи положението.

Agent, скоро ще покажа и двата обещани грима!

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 21:09 от scalestone

# 186
PS Щях да пиша за хайлайтерите. Имам няколко и си ги харесвам - деля ги на деликатни/дневни и брутални/вечерни. Руж почнах да ползвам последните десетина години и оттук идва деликатния баланс на бронзър/руж/хайлайтер, защото повечето ружове са достатъчно сатенено-блестящи, че да има нужда да се подобряват и с екстра хайлайтер (стана трудно да се намери матов руж май). Но за дневен и ненатрапчив грим бронзър + хайлайтер без какъвто и да е руж е визия, която харесвам. Ако ползвам руж или бронзър + руж не слагам и хайлайт през деня или ползвам матов такъв..

Доста ползвам последните 2-3 седмици ето тази палитричка и абсолютно нямам нужда от хайлайтера след този руж (който на кожа е много по-деликатен, отколкото изглежда в пана). Първи руж ми е на Денона, радва ме.

За днес мисля да правя нещо много леко - комбинацията от зъболекар и офис не предполага много ефекти:

PS Aria, чувствай се виновна Simple Smile пусна ми мухата с този халф ред молив и го поръчах заради теб!

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 16:24 от Agent Provocateur

# 187
Scalestone, много си хубава Heart Eyes
Напоследък никак не ме врекат хайлайтъра. Взех си две палитри ружове - една на Пат и една Патрик Та, та май ружовете са новата ми любов.
Агент, Петров му преместихме офиса в съседната стая и е по бащинство човека Joy та скоро мисля да сефтосам къта Heart Eyes

# 188
Агентче, поемам вината! Казвам ти, че няма да го оставиш. Нося го с всичко, голяма любов ми е.

# 189
Руж и аз не ползвам. Изобщо не ми харесва. Контурирам се, да, но само скули; носле и чело не контурирам.
Този хайлайтър ще го купя при първа възможност. Още със следващата поръчка от Нотино. Благодаря! Тъкмо малко да сменя, че от години ползвам Мери Лу.

# 190
Много е хубав ефектът на този хайлатър на wet'n'wild, не го знех. Ще трябва и аз да го пробвам, въпреки че не ползвам редовно хайлатър - имам една минималистична колекция и си я харесвам.

Аа, исках да питам, изсушават ли устните тези течни червила на Fenty, Stunna Lip Paint?

# 191
Не, хубави са.
И аз имам този хайлайтър, трябва да го извадя, че броени пъти съм го слагала.

# 192
  • София
Аз тази седмица с сдобих и с тази тройка хайлатъри в палитра на Есенс. Още не съм  стигнала до тях.

Обожавам ружове и никога не мога да им се наситя!
Нанасям винаги пълна програма, когато се гримирам изобщо напоследък, и руж, и бронзър, и хайлайтър.
Хайлатър имам любим много на Пиер Рене (най-любимият ми!), имам и Бека и още един на Есенс. Имам стик хайлатър на Дъглас, в цвят шампанско, писала съм тук за него, колко е фантастичен, също! Имам и тази палитра на MAC

MAC Light Star-Dipped Face Compact се води тя/
при мен хайлатърите са издълбани вече...Laughing
Апропо, загледах им бронзърите на WW. Никак не са зле!

# 193
Тазе палитра на Мас е невероятна. Ползвам я и аз доста.
Ружове обожавам и не излизам никога без такъв. Купувам много и се харесвам с всякакви цветове.
Искам да похваля новите им дълготрайни матови червила. Не мърдат. Ядене, пиене, електронни тютюни, там са от сутрин до вечер. Свалят се трудно с нещо мазно. Аз ги махам с разгримиращите кърпички на Мас. За тях също само хубаво мога да кажа.

# 194
Имам и аз Precious petals, идва ми леко тъмен, но не е лош като продукт. Мери Лу обаче е в пъти над него и като цвят, и като качество.
Аз от много време не слагам хайлайтър в ежедневния си грим за работа, който правя за 10 минути. Затова пък преоткрих сенките в бурканче на Мейбълин - Colour tattoo. Супер бързо и лесно за придадане на някакъв цвят на клепачите, като правя бързия си 10-минутен грим. Бронзант също не слагам, предпочитам руж, дава цвят на лицето ми и стои по-естествено.
Когато имам време да инвестирам 20 минути в грима сутрин, слагам и сенки за очи, и бронзант. Хайлайтър обаче само за специални поводи.

Общи условия

Активация на акаунт