Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 849
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Матов руж използвам този на Радиант

От хайлайтърите най-много ми харесва този на Катрис в цвят 030

И този на Mon reve 05, обмислям и другите цветове да си взема

# 196
  • В полите на Пирин планина
И аз имам хайлайтър на Wet n' wild, но не знам кой номер точно. Simple Smile
Хубав е. Сигурно е обсъжданият. Повече ми харесва Mary - Lou Manizer на The balm. Имам и някакъв на Революшън, но той е мнооого бляскав.
Имам само един руж - Hot mamma на The balm. Слагам много пестеливо, че лесно се става на червенобуза матрьошка.
Не контурирам, освен каквото сложа на скулите. Нямам бронзъри.

# 197
  • на последния етаж
Честит празник!
Искам да си купя стик хайлайтър, но не знам какъв - този на Дъглас не е наличен, този на Шанел също... Моля за препоръки, момичета.

# 198
Сега да видим дали ще дойдат тук новите от пролетната колекция на Шанел. Техните са уникални, мокри и леки.

# 199
  • София
Хубав е. Сигурно е обсъжданият. Повече ми харесва Mary - Lou Manizer на The balm. Имам и някакъв на Революшън, но той е мнооого бляскав.
Преди години и аз много го харесвах Мерито! Докато не открих Беката! Първо Опал, после и Ванила Кварц. Дано не бъркам имената, не ми се търси в момента. Тогава и размених Мерито с някоя съфорумка тук. Придобивах и разменях хайлатъри с годините. Арт Деко, Mac, дъ Балм..... Единствено не помня да съм имала хайлатър на Диор и Шанел. Thinking

Честит празник!
Искам да си купя стик хайлайтър, но не знам какъв - този на Дъглас не е наличен, този на Шанел също... Моля за препоръки, момичета.
Този хайлатър стик на Шанел търсих и аз много интензивно, но е спрян от години. Също така спряха и хубавите стикове на Герлен. Наскоро една дама ги продаваше в OLX.
Lancome, ако не бъркам, предлагат такъв стик също. Можеш да погледнеш. От дрогерийните не съм гледала, признавам.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 10:04 от kopche

# 200
  • В полите на Пирин планина
Не ми се трупа, защото точно хайлайтърите се харчат много бавно...
Сега ползвам няколко пъти една, единична сянка на Bourjois, която е леко блестяща и прасковена на цвят. На кулите е като блед руж с лек блясък. Бързо и лесно за сутришен грим, но на някой по-контрастен типаж сигурно няма да се забелязва.

# 201
  • Варна
kopche, имам я тройната палитра на Есенс с хайлайтърите и ми харесва на мен.

Това ми беше идеята, но очната линия не стана. Другото е почти същото. Блестящите сенки в средата на подвижния клепач обаче не се виждат.

https://www.instagram.com/reel/ConQ0cWgOZq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 12:45 от AnMary

# 202
Scalestone, прекрасна си!
Нямам време да пиша, по-късно ще се допиша и покажа, но влизам само да ти пиша да не си купуваш дерморолер. Ще си прецакаш кожата, има голям шанс, а няма общо като ефект с микронийдлинг при дерматолог- не си заслужава рискът.

# 203
  • София
Scalestone-гримът ти е разкошен и червилото също. От 2 дена гледам веждите ти и нещо не е наред с тях. Дясната със сигурност трябва да се скъси 2 мм. Те са ти плътни и тъмни, но в началото им към нослето. рехави и нещо се губи така в израза ти. Може би им трябва малко цвят. Извинявам се за изказаното мнение, ако съм те засегнала, но това виждам.

# 204
  • Варна
NiaV, мерси, че каза. Аз микронийдлинг съм си правила 2 пъти, но ще питам едната ми козметичка дали в новия й салон се предлага услугата и при нея ще отида.

Благодаря и за комплимента! 💗

stefina, те не са ми еднакви и тук даже съм го писала, лявата в началото космите й са нагоре, но нямам нерви да ги рисувам всеки ден. Иначе това ми е естествената форма, махам само по 4-5 косъма, нищо никога не съм им правила. Отделно, че и лицето ми като на повечето хора, ако не всички, не е симетрично.

# 205
Преди години и аз много го харесвах Мерито! Докато не открих Беката! Първо Опал, после и Ванила Кварц. Дано не бъркам имената, не ми се търси в момента. Тогава и размених Мерито с някоя съфорумка тук. Придобивах и разменях хайлатъри с годините. Арт Деко, Mac, дъ Балм..... Единствено не помня да съм имала хайлатър на Диор и Шанел. Thinking

Честит празник!
Този хайлатър стик на Шанел търсих и аз много интензивно, но е спрян от години. Също така спряха и хубавите стикове на Герлен. Наскоро една дама ги продаваше в OLX.
Lancome, ако не бъркам, предлагат такъв стик също. Можеш да погледнеш. От дрогерийните не съм гледала, признавам.

Ако става въпрос за Sculpting на Chanel - пуснат е пак ексклузивно, но може в Бг  да го няма. Аз си го поръчах миналата година от Германия. Хубав е.

# 206
За стик хайлайтър, може да се погледне и Fenty Beauty Match Stix в цвят Starstruck
или мини стика на Milk Makeup

# 207
Здравейте!
Не знам колко е по темата, но..
Как реагирате/се справяте с хора, които невъзпитано и нетактично коментират грима ви?!
Не бих казала, че се маскиран до неузнаваемост с грим, а днес една колежка ми вика - "Мъжът ти познава ли те като си махнеш грима".. Бях вцепенена.
Получавала съм и преди такива коментари - защо лицето ти е бледо, защо си с очна линия през деня, много ти е ярко червилото и т.н. Да не говорим за съветите, че гримът е вреден и да не се "мацам"

Просто толкова невъзпитани хора. Виждам жени с потресаващи гримове, но абсолютно никога няма да си позволя да направя коментар.

# 208
Тотална простащина, липса на такт, възпитание .🤷🏻♀
Обикновено не обръщам внимание, какво да обясняваш на глупави хора!!

# 209
Подкрепям ДХЗ, абсолютна простащина и липса на елементарно възпитание. Аз бих им отговорила така,че повече да не си позволяват подобни коментари. Малко на принципа -"На зло куче, зъл прът".

Общи условия

Активация на акаунт