Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 861
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
В момента ми хруват толкова отговори на просташки въпроси, но просто в онзи миг бях попарена!
Но какво да се очаква от неподдържани жени освен злоба към гримираните. Simple Smile)

# 211
На мен приятелка ми каза- ти с грим и без грим все едно си различен човек
Добре, че ми е близка 😂
Иначе казвам кратко и ясно, че
обичам да се гримирам и слагам
точка на разговора.Забелязала съм, че жени, които ми завиждат, си позволяват такова държание.

# 212
Е , нормално да си сме различни с грим , иначе защо се дават такива суми ? 😀 много просташки изказвания , винаги се рядвам на жена, която е гримирана добре , на непознати правя комплименти , което сигурно е странно .😅

# 213
Моя позната, с корекция на бост, устни, лазери за пигментни петна, след като коментирахме разкрасителни процедури, които праавя,заключи, че
искала на остарява достойно.На 35 го каза, аз съм била на 42-43г
Казах ѝ , че като мине 40 да ми се обади пак

Комплименти и аз правя, много харесвам гримирани жени..

# 214
А какво ще кажете за ..
"Даа, мацай се сега докато си млада и нямаш деца, че после край..."
🤣🤣🤣
Естествено идва от жена, която никога не е слагала грим без значение 0 или 5 деца има.

# 215
Aз съм си перде , но напоследък забелязвам , че са много озлобени хората.

# 216
  • София
Моя позната, с корекция на бост, устни, лазери за пигментни петна, след като коментирахме разкрасителни процедури, които праавя,заключи, че
искала на остарява достойно.На 35 го каза, аз съм била на 42-43г
Казах ѝ , че като мине 40 да ми се обади пак

Комплименти и аз правя, много харесвам гримирани жени..

Тя, много достойно остарява...

# 217
Именно 😂

# 218
Уау, доста невъзпитано. Направо ме разби😂

Аз също много харесвам поддържани жени(не говоря за 100 вида корекции), искрено се радвам на жена с красив грим, правя комплименти и винаги бих се радвала да науча нещо ново.
Обичам да се гримирам, защото мисля че се уважавам и е част от мен да изглеждам добре и изобщо не ми пука кой какво мисли. Особено пък точно хора които никога не се поглеждат в огледалото преди да излезнат. Наистина не разбирам защо хората влагат толкова енергия и злоба в това да засегнат някой, вместо да на направят нещо за себе си и да изглеждат добре.

Аз също нямам деца, надявам се скоро да имам, но не мисля че това ще ми попречи да се приведа във вид. Това или нещо друго не би трябвало да е оправдание да занемариш себе си.

Момичета, не обръщайте внимание на негативните чувства и правете това което ви харесва! Весел празник! 🌹

# 219
Честит Празник, дами!
Като майка на две кроасанки, които често ми ровят в гримовете, свидетелствам-не винаги имам време за цялостен грим, но au naturel гледам да не ‘радвам’ често човечеството. В момента се гримирам за операция след час и половина например и не, не ми дреме какво ще си помисли операционната сестра в ляво- за себе си го правя. Бих отговорила на ‘дамата’, че по-добре неразпознаваема, отколкото в нейната (гола) кожа.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 11:15 от NiaV

# 220
Честит празник и от мен Flowers Hibiscus

Коментирали са грима ми, разбира се. Че се гримирам прекалено силно, че трябва да се гримирам еди как си и тн. Най-забавното беше, когато едно бивше гадже и майка му ми казваха как трябвало да се гримирам Grinning

Напоследък никой не е правил коментари обаче, явно защото аз самата смених стила на грим най-вече от липса на време и за офиса ходя с No-makeup makeup - разбирайте да не плаша колегите сутрин.

Коментирали са и как ходя облечена, че дрехите ми били като на бабата на еди кой си и тн. Grinning

Хората са прости и невъзпитани, груби и елементарни и от много време гледам да не обръщам внимание на каквито и да било коментари по отношение на външен вид - говорят основно за повърхностност и вътрешна пустота на човека, който ги отправя.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 15:51 от esmeralda23

# 221
Честит ни празник, момичета!

Ния, ще те мисля много днес! Наслука, прекрасна, да мине леко, бързо и успешно, а възстановяването да е песен!

Комплименти обичам да правя много - и за грим, и за обувки и за блясък в погледа. Хората винаги реагират много позитивно на коментарите ми. Негативни и унизителни за човeка срещу мен коментари не правя, всеки има право на лош ден, лош вкус или разбиране за красота, различаващо се от моето!

Пия кафе и си мисля какво да обличам и мажа  днес - за грим май ще е това:
https://youtube.com/shorts/qpSxSnDELyI?feature=share

Aria, Half Red дойде, прекрасен и самостоятелно и набързо импровизирано комбо с Velvet Teddy (него по принцип го комбинирам със Soar или Whirl). Благодаря ти много за препоръката!

Интересно видео за какво плащаме като купуваме козметика:

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 17:00 от Agent Provocateur

# 222
  • волно калдъръмче
Аз също обичам да се гримирам. Пробвам различни продукти, техники и съм открила какво ми отива и какво не. В последно време педантично подхождам към грима си. То не е основа, то не е тон, то не е контур, то не е пудра, то не са салтанати. Особено се възхищавам на момичета, които умеят да се гримират така, че гримът да стои естествено, без лицето да изглежда като измита чиния, но и без излишества и крещяща пъстрота.
Много благодаря на тези, които пишат, и ми помагат да се ориентирам при избор на четки, гримове и консумативи за ракрасяване.

# 223
Честит празник, прекрасни! Пожелавам ви да бъдете здрави, да носите грима си с удоволствие и да се чувствате чудесно спрямо вашите светоусещания!

По отношение на мнения не на място и най-вече непоисканите съвети - мога само да кажа, че никога не съм се вълнувала от подобни прояви. Интересува ме мнението на близки, които знам, че са добронамерени, а не на хора, които извяват злоба и/или някаква форма на комплекси. Хората сме твърде различни и е абсолютно некоректно да се държим така един към друг. Наскоро гледах клип на Hung Vanngo, който споделяше как не толерирал изказвания на свой колега, който сипел обиди към контурирането. Каза, че за него е важно клиентът да се чувства добре и че ако последният е привърженик на корекции или контуриране, то той като гримьор е длъжен да се съобрази и приспособи към желанията на клиента. Мисля, че подобен тип толерантност идва много на място по отворената тема.

Ния, надявам се всичко да е наред! Бързо възстановяване! ❤

# 224
И моята любима влогърка на тема гримове твърди, че скъпите и евтините грим продукти са кажи речи едно и също, ама аз не мога да се съглася. За ружовете пък въобще тъй като това е продукта, който ползвам най-редовно, от как се гримирам, има няма 30 години и повече, ами по-скъпите винаги са по-хубави. Пигменти, разнасяне, трайност.
Ясно е, че опаковките са голямо перо - дизайн и изработка, но аз на кофти скъп руж досега не съм попадала. Както и на евтин и качествен.

Общи условия

Активация на акаунт