Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 863
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Опаковката е голямо перо, но на мен ми прави удоволствие да използвам продукт в красива, качествена опаковка. Дизайнът, ако е измислен да грабва окото и да не се троши при първото отваряне добавя допълнително лукс към продукта. Не говоря само за скъпи продукти.

# 226
Интересна тема сте захванали.
Винаги правя комплимент, когато нещо ми хареса. Приятно ми е, когато на мен ми направят такъв за грима, замислих се, че май не съм получавала негативни коментари. Явно дамите около мен са достатъчно възпитани, а повечето не носят никакъв грим.

Удоволствие си е красивата опаковка, но аз се радвам на всичките си придобивки. Повлияна от темата и Лъвицата поръчах някои неща и днес пристигнаха, точно за празника. Обсъжданите ФДТ и хайлайт на Wet n wild и палитра на BH cosmetics. Утре ще ги изпробвам.
Последният грим, който е показала Агент, мнооого ми хареса и мисля точно него да опитам утре. Малко ще го променя, ще пропусна черната очна линия само.

# 227
  • някъде под слънцето...
Nia , стискам палци Heart
Бързо възстановяване
Най веселият анти комплимент получих, когато бях на 45.Една мила колежка ми каза, че ако продължаеам да се гримирам така  , когато стана на 40 ще бъда сбръчкана и съсухрена.
Изпадна в шок, когато и оbясних , че няма как да стана на 40  , защото вече  съм на 45  Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 21:31 от sl

# 228
Здравейте момичета.
Не съм писала в темата до сега, но ви чета редовно. Харесва ми да се гримирам, но го правя абсолютно аматьорски. Скоро си взех 3 нови червила на MAC - серията love me lipstick, цвят french silk, give me fever и shamelessly vain. Като последното е цвят убиец, за вечерно носене, но и тогава нямам смелост Simple Smile).
Тъй като утре имам повод, рожден ден на дъщеря ми, съм избрала риза в цвят лайм. Някой би ли споделил варианти как бих могла да го съчетая с цвят на очите? Благодаря.

# 229
  • София
Като споменахме отново MAC, гримьорка ме беше гримирала със страхотен фондьотен, обаче не питах за номер и вид, но със сигурност беше MAC. Мноого ме е яд, искам същият! Миналата година взех един по препоръка на консултант на летището в Истанбул, ноо нищо общо, много по-тежък и тъмен, а я предупредих, че идвам от Малдивите и искам по-светъл дори от тогавашния ми тен, той беше 2 тона по-тъмен. После като изсветлях пък съвсем. Тези дни ще направя втори опит. Някой, ако има съвети за техните фондьотени, да споделя.

Искам да си взема и стик контур/бронзър, досега само пресовани ползвах, но след здравословни проблеми кожата ми е зле и не мога да я оправя, та ми, се иска да махна прахообразните. Някакви препоръки за стик от среден клас или дрогериен?

Wild_bunny, щом е на дъщеря ти, бих заложила на сенки с тъмен външен ъгъл и цветен център и в сгъвката, нюд червило, но в цвят, не да се слива напълно. Нещо по-свежо.

# 230
Wild_bunny, една идея от мен, която много ми хареса

или нещо в кафявата гама - мат, си представям.

# 231
За лайм грима

Класически грим отгоре и лайм сенки/молив на долния клепач

Вместо бяло с Черна очна линия

Без изгъзиците отгоре

# 232
Wild_Bunnie, ето малко идеи:

# 233
Любима комбинация е лайм, с бронзови/нюд (топъл) очи и контрастно ярко червило. Доста освежава. За мен лайм блузка и лайм грим не е печеливша комбинация.

# 234
Страхотни сте, много хубави визии. Ще пробвам нещо подобно, имам някои зелени сенки. Благодаря на всички за споделеното!

# 235
Wild_Bunnie ето ме с такива цветове, аз противно на NiaV, обожавам съчетание на грим с цвета на дрехата

А днес така

Тази сутрин -рапсодия в синьо.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 17:57 от Lioness77

# 236
  • Варна
NiaV, душа, стискам палци всичко да е наред!

Със закъснение честит празник! Бъдете здрави и все така красиви!

Относно коментарите за грим на фона на тези за кг. ми, всичко бледнее, та не е имало такива. Отделно съм чувала от сегашни колежки, че роклите/полите ми били къси (не е вярно), но им отговарям, че са ми дълги краците, а не роклите къси! Отделно и в чинията ми се е гледало къде го побирам това количество, а и то не е много, но нали няма как да съм малко кг. пък да ям....

Коментарите за деца по принцип към нераждали даже няма да ги подхващам!

Та изобщо, ама изобщо не трябва да се впечаява някоя от хорските приказки. В такива ситуации се опитвам (стига да стопля на секундата какво да кажа, че често се случва да чуя такава грандиозна тъпотия, че дори дъхът ми да спре!) да отговоря по възможно най-добрия начин, че да млъкне индивидът.

# 237
Lioness, всичко много ти отива,.каквито и сенки да сложиш.
Не мога да се пречупя да слагам сенки през деня. Трябва да променя мисленето си.

# 238
Лъвице, ти си изключение от правилото и си супер свежа с каквото съм те виждала до сега.
Благодаря на всички за пожеланията, операцията се отмени поради кофти показатели. Папкам желязо като желирани бонбони и чакам да се оправя, та да се приключи. Прекрасни сте, ще се обявя като свърши всьо. Ако не, Агент, Пат за теб, Наташка за Петрова 😁.

# 239
Лъвичке, радвам се ,че те виждам отново.
И да разкараш тази цигара, разваля цялата красота Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт