Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 866
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Лъвице, пълниш ми душата с тези цветове Heart
Ния, ти си машина! Довечера, ще пием по едно вино да заякнеш малко Joy

# 241
Не мога да пия, Петровче! Нищо хубаво не ми оставиха Начи 🤣. Не можело вино с хемоглобин 76 се оказва…
Сега видях и ноктите на Лъвицата, къде съм бляла не знам. И не знам рапсодия в синьо ли си, но си симфония в цвят и пролет в човек. Теб не си те представям в нюд с каквото и да било.

# 242
Сладурки, благодаря на всички ви за добрите думи. Да, аз определено съм за цвят , не само в грима, а в душата, в отношенията, в живота въобще. Просто цветовете ми носят радост.
Ния, пожелавам бързо възстановяване, момиче 💗.
Рави, няма шанс,пуша си и ми е гот.

# 243
  • Варна
Може и да съм се показвала така, но нищо.

Имам чувството, че клепачите ми се бяха подули, но поне миглите ми харесаха как са.

Лъвицата, въпреки цигарите, е с прекрасна кожа! Но генът си е казал думата при нея!

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 00:01 от scalestone

# 244
Много си красива с вързана коса.

# 245
Scalestone, не виждам подути клепачи, много си хубава с този грим.

# 246
  • Варна
Много ви благодаря за комплиментите! Може и да ми се е сторило, защото не беше минало много време от както бях станала, а аз съм "картинка" сутрин като стана 5 дни в седмицата...

# 247
На разходка днес така 🤗

Напоследък съм луднала по лилавия цвят, та чак се чудя на себе си🤣 Сега мисля една от малките палетки на bh cosmetics Sapphire , много ми харесва като съчетание на цветове.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 15:43 от Lioness77

# 248
  • Варна
Лъвице, много хубава жена си! Женственост струи от теб!

Помня, че си беше купила нови сенки на bh ли бяха? Може би преди месец, два ги коментирахте, че били супер за цената си и много пигментирани. За тях май ставаше дума?

# 249
  • София
Вчера пак минах през ДМ има цяла секция BH с много палитри и тестери, но са на по-високи цени от нормалните и то едната в makeup я гледах с поне 10 лв по-евтина.

Аз минах през Мак и си взех нов фондьотен, един тон по-тъмен, но тази зима не съм излизала отвкъщи, така че мисля, че до 2 седмици ще ми е точен. Минах и през Сефора за една Size  up, любимата ми спирала. Все още съм в търсене на стик контур. Чела съм добри отзиви за този на NYX, но го нямаше.

За гримирането, чувала съм коментари, но по-важно ми е как се чувствам аз.

# 250
Scalestone ,правилно си спомняш, купих си точно 8 палитри на bh cosmetics, обаче сега искам и тази.Абе луда работа. Колкото повече остарявам, толкова повече ми се гримира в цвят. И още повече не ми пука, как "моралистките"ще изхълцат сподавено, как на моята възраст не ми отивало 😂.
Scalestone благодаря за комплимента ❤️
Да, в ДМ цените са една идея по-високи. В мейкъп, няма разнообразие от палитри. Най-много има в Дъглас,и в момента са намалени.

# 251
Случайно попаднах на клип, който свързва типа грим, който ни отива със чертите и архетипа на лицата ни Simple Smile Все още го слушам с половин ухо и го поствам тук, ако на някой му е интересно:

# 252
Днес ми е 🍊 оранжево.
Поръчах си лилавата малка палетка на Bh cosmetics  и още една Ghost pepper, и ги чакам с нетърпение.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 20:38 от Lioness77

# 253

Това ми харесва цветно и свежо. Как ще ми стои е друг въпрос, но без проба няма как да разбера.
Не изглежда и трудно за правене.

# 254
  • Варна
Лъвице, страхотен грим и много ти отива!

Общи условия

Активация на акаунт