Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 61 654
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Удрям едно рамо на четките на Смашбокс, наистина са хубави!

Ако бюджетът е малко по-ограничен Сигма и RT си заслужават парите също (макар, че ми се развали първата ми четка на Сигма (Ф80) и съм леко кисела, но след 5-6 години ползване и доста пранета не мога да искам чудо)

# 16
  • Бургас
Новата грим колекция на Шанел изглежда невероятно.Благодаря за темата.Blue Heart

# 17
Денси, от нашата Сефора ли е?
Харесвам на zoeva четката за фдт, sigma, smashbox. Принципно от четка до четка има океан разлика. Зависи и от фдт, който използваш.
Агента, разбирам те! Новата ми Наташа е хванала крака, предполагам “сама” се е скрила някъде, а още не съм я пробвала. С Петров направихме етаж, недостъпен за децата- неговият офис и моята стая Joy и благодаря, ама в момента не приличам на 15 годишно , почнах ретинола Joy

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 19:46 от petrova17

# 18
Не, от сайта.

# 19
Благодаря за новата тема. Hug

Напоследък най- безсрамно крада идеи от Сам Чапман, та и с по- пролетните визии ще продължавам в същия дух.
Честита ти палитра, Агент! Много вдъхновение и удоволствие да ти носи.

# 20
ТиЛи, тя е просто фантастична. Как пък няма цвят да не ѝ отива.
Аз забелязвам, че нюд сенките не ми харесват и ми се носи нещо цветно. 😅 Ще разглеждам и избирам старателно, че да трупам и да не ползвам не искам.

# 21
ТиЛи, тя е просто фантастична. Как пък няма цвят да не ѝ отива.

Нали? Аз напоследък я преоткрих. Отдавна я следя, но все нещо недостигаше да стане "клик". Rolling Eyes Преди време беше писала, че е минала през депресия, после имаше период, в който почти нищо не публикуваше, напоследък лека- полека започна да се завръща, намирам я променена, омиротворена, намерила се отново. От визиите й струи свежест и жажда за хубави емоции. Или поне аз така го усещам.
И наистина е като хамелеон- всичко й отива! Heart

# 22
Ах, тази шИнелската четворка как ми гали окото.   Особено Лилата, че даже и жълтичкото си го представям по вътрешното ъгълче на окото  с някакъв много готин хайлайтър по бузките. Денси, надявам се да ни покажеш някоя визия с това чудовище на “новозараждащия се” живот.

Агент, това кафяво от от Midnight sun ми е топ-ът. Много ползвам и moon glow със сив блестящ молив, което си го взех от Андреа като за идея. Violet orchid е също много хубав цвят, но палитрата определено намира място в ежедневието.

# 23
Препоръчвам четката на Никс 03 за фдт. Ох, момичета, като ви слушам и желанието ми за бюти стая се увеличава. Снимайте и пращайте после.

# 24
О да, и тя е велика четка!

# 25
Имам я ,но нещо ми  твърда вече.Sad

# 26
Изпери я първо хубаво в зехтин, после със сапун и и сложи една хубава маска за коса, да поседи. Изплакни и виж резултата.

# 27
Напоследък най- безсрамно крада идеи от Сам Чапман, та и с по- пролетните визии ще продължавам в същия дух.
Честита ти палитра, Агент! Много вдъхновение и удоволствие да ти носи.
Mersi, мила! А Сам е лична хубавица!
(Сам) е просто фантастична. Как пък няма цвят да не ѝ отива.
Аз си позволявам да не се съглася с това Simple Smile Например бързо сравнение:

vs.

Агент, това кафяво от от Midnight sun ми е топ-ът. Много ползвам и moon glow със сив блестящ молив, което си го взех от Андреа като за идея. Violet orchid е също много хубав цвят, но палитрата определено намира място в ежедневието.
Да, мисля, че ще мога да я позлвам и като напълно всекидневна дори в моето скучно и консервативно ежедневие. Винаги като си купя (или мисля да си купя) нова палитра гугълвам визии с нея и преглеждам ревюта по блогове/ютюб. Та ми направи впечатление, че конкретно тази палитра най-много не я харесваха инфлуенсърки, които като цветотип не изглеждат добре в тази гама. И категорично палитра не променя начина по който се гримираш и определено визиите с нея могат да варират от фул блоун драг куин до доста семпли и ежедневни, например:
Скрит текст:

PS Напълно съгласна с Петрова, че различни ФДТ "обичат" различни четки, както и си признавам, че бюти блендъра и пръстите ми са най-незаменими като бързам Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 19:58 от Agent Provocateur

# 28
Aгентче, пристрастна съм. Много е красива и има силно излъчване и присъствие. Всичко и е позволено и ѝ ходи 😁
Не бях виждала първата снимка.

# 29
И аз не бях, просто погледнах Инстаграма и, всичко си е там Simple Smile
Скрит текст:

vs

Без да искам да звуча като джойкилър аз продължавам да смятам, че и най-красивата жена може да бъде загрозена с грим, както и че не съществува жена на която всичко да и отива.

И пак:

vs.

Щях да търся визии за Стефи...
Скрит текст:

Illlzy, погледнах Инста акаунта, който даде - наистина е полезен за набиване на окото, стилистката знае какво говори/поства.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 21:37 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт