Гримиране - идеи и техники. Тема №87

• 62 871
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря Scalestone,  много обичам още от вечерта да си намислям в какви цветове ще се гримирам за другия ден, съчетано с цвета на дрехите, разбира се ✌️.За утре , синьо и оранжево.

# 256
  • София

Това ми харесва цветно и свежо. Как ще ми стои е друг въпрос, но без проба няма как да разбера.
Не изглежда и трудно за правене.
Не ми харесва . Като намазана с риванол изглежда… болно изглежда …

# 257
  • Някъде Там
Здравейте, може ли малко помощ.
Купих си от амазон ето тази маска:

Но никъде не мога да намеря колко време се седи с нея и кога се отмива и дали въобще да я отмивам Sad
Ако някой ползва или знае ще съм му много благодарна да сподели Flowers Hibiscus

# 258
Тези са два вида( не на Лореал, а по принцип)- нанасят се като крем и не се отмиват, или може да се отмият, може да се оставят.
Няма ли упътване на кутията или в сайта?

# 259
Здравейте, може ли малко помощ...
Може.

Directions
Apply mask to a clean face avoiding the eye area. Leave on for 5 minutes. Gently massage mask into skin using light, circular motions to help exfoliate. Rinse off with water. For best results use 2 times per week. In case of contact with eyes, rinse immediately and thoroughly with water."

От тук:
https://www.amazon.com/Paris-Skincare-Perfect-Renewal-Imperial/dp/B074MBRM97

Инструкции
Нанесете маската върху чисто лице, като избягвате зоната около очите. Оставете да действа 5 минути. Внимателно масажирайте маската в кожата с леки кръгови движения, за да подпомогнете ексфолирането. Изплакнете с вода. За най-добри резултати използвайте 2 пъти седмично. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно и обилно с вода."

# 260
Пристигнаха ми поредните красотички от bh cosmetics

# 261
  • Варна
Hotter than ever много ми харесва! Със здраве да си ги ползваш!

# 262
Благодаря Scalestone ♥️
А днес в този мрачен,мартенски ден, повече цвят никога не е излишен 🤗

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 20:48 от Lioness77

# 263
В Неделя заспах от умора на дивана в 8 пм вместо да гледам Оскарите, но все пак успях да си харесам и визия и рокля, та ще ги предложа тук на синеоките красавици в темата (а и не само на тях). Или поне грима ще предложа да се опита, за роклята ще трябва да пораснем още малко повечето Grinning

Прекрасната Кара (никога не съм и била фен, но наистина великолепно съчетание на физическите и данни, излъчване, коса, тоалет от Elie Saab, грим, бижута бяха постигнали при нея на тази церемония!) Клюките разказват, че за капак Булгари са и платили $250 000 за да носи техните бижута Wink

Макияжът е от Hung Vanngo, който нееднократно сме поствали в тази тема още преди да стане толкова звезден Simple Smile

Сега ще потърся няколко клоузъпа, желателно не много ретуширани! Ха, дори реалистичен ДФТ имаме в този!

PS А понякога богините на червения килим изглеждат и като нормални хора:

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 17:57 от Agent Provocateur

# 264
Страхотна е Кара! 😍😍И на мен тя ми направи най-големи впечатление, а как обичам и ми отива много червено. Скромност, скромност 🤣🤣🤣 Бих откраднала и носила всичко. 😁

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 15:17 от cloè

# 265
За почитателките на силния грим, днес съм така

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 16:30 от Lioness77

# 266
Момичета търся пудра за лице на Диор !
Дайте препоръки !?

# 267
Бекстейдж пудрата им е феноменална. Само добро мога да кажа за нея и е много фина. Можете да пробвате в Сефора. Другите също са много хубави.

# 268
Днес в розово

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 09:18 от Lioness77

# 269
Супер изглеждаш както винаги! Прекрасна Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт