Отговори
# 15
Емкааа, жив и здрав да ти е!

Нека да бъде винаги усмихнат и лъчезарен! 
Нека силата да бъде с него!
Здраве, щастие и късмет!

# 16
Привет и от мен в новата тема! Както винаги прекрасна!

📸💫Снощи екипът на сериала "Любов. Логика. Отмъщение / Aşk Mantık İntikam", в който участваше и любимката на някой от вас Мелиса се събра на вечеринка - прекараха си весело и емоционално, явно им беше приятно да са отново заедно.

Танцът на наложницата

https://scontent-scl2-1.cdninstagram.com/o1/v/t16/f1/m78/AF425C6 … c_sid=643ae9&dl=1

Скрит текст:
Не знам дали се отваря клипа:anguished:

# 17

Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания. И вие бъдете здрави и щастливи!
     От сторито на Суде:

Цвети, отваря се линка. Много "палава" Мелиса, но определено добре танцува. Харесвам освободените жени. Доста е провокативна. Прилича ми малко на Серенай в поведението си.
     Ето още едно видео с Мелиса:

И да не забравяме нашата красавица Амине:

# 18
Още от събирането на Мелиса и колеги.

Голяма купонджийка е

https://www.instagram.com/stories/melisadongel/3030246074188274792/

# 19
Намерих една статия, която доста ме развесели. Пускам я, че друго ново няма:

Невиждани снимки на Толгахан Сайъшман, Хайредин Барбароса, се появиха в Best Model.

Петък, 3 февруари 2023 г. 16:49 - aksam.com
Едно от най-популярните имена в момента, красивият актьор Толгахан Сайъшман завърши втори в конкурса за най-добър модел на Турция 2002, на който присъства. Толгахан Сайъшман, който от известно време е продуцент, живее личния си живот далеч от жълтата преса. Невижданите досега снимки на Сайъшман се появиха в Best Model. Тези, които ги видяха, не повярваха на очите си.
Роден през 1981 г., Толгахан Сайъшман е дете на майка от Трабзон и баща имигрант от Солун. Завършил гимназия Kadıköy İntaş и факултет по бизнес администрация на университета Doğuş, Tolgahan Sayışman стана втори в конкурса за най-добър модел на Турция, в който участва през 2002 г. През същата година Kıvanç Tatlıtuğ зае първото място.
През 2005 г. Sayisman беше избран за световен модел в Manhunt International, международен конкурс за красота за мъже, проведен в Южна Корея, представляващ Турция. След състезанието той решава да продължи кариерата си на актьор и бързо става известен.  Щастливо женен за Алмеда Абази.

Непоказвани снимки на Sayisman, който в момента продуцира и снима едновременно, се появиха в Best Model. Ето тези рамки:

Best Model са мноого изостанали. Ние откога ги знаем тези снимки и не ни правят впечатление – младежи, участници в конкурса  „Най-добър модел на Турция”. Това е транплинът.
Днес тези сладури са едни от най-известните и проспериращи актьори в Турция.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 20:28 от Emiliya

# 20
# 21
     Джаки, благодаря за линка с руската озвучка. Изгледах го току-що. От утре ще има какво да коментирам и за пореден път да се прехласвам по Барбароса.

# 22
Значи ми станаха две серии да гледам

# 23
Добро утро, момичета!

Глупавият човек се опитва да превъзпитава близките си.
Умният се стреми да ги научи.
И само мъдрият прави почти невъзможното – да ги обича такива каквито са.

Победен ли е Барбарос Хайредин?

Никой не може да победи Барбарос Хайредин!

# 24

Heart Eyes Добро снежно утро

Nature Sunny

Heart Eyes

# 25
Здравейте, момичета!

"Погледнете назад и бъдете благодарни, гледайте напред и бъдете обнадеждени, огледайте се и бъдете полезни."

Денят ще е прекрасен,  ако го започнем с усмивка и кафе!
Спокойно и обичливо да ви е!

# 26

Здравейте ,  снежно ли е при вас ? При мен не е натрупало много само ни плашиха, но си е студено .

Още не съм се разбудила , сервирам кафенцето да се ободрим . Отивам да спретнем нещо за обяд .

Имам въпрос филма на Мелиса Дюнгел по кината ли ще го пуснат или на платформа ?

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 11:53 от femmi2

# 27
Имам въпрос филма на Мелиса Дюнгел по кината ли ще го пуснат или на платформа ?
    Феми, нямах идея, но Мелиса в сторито си ни е информирала: "Филмът и до днес е в престижни кина".

И не мога да пусна поста си без да съм сложила маминия красавец. Гифките са от интервюто с Hülya Koçyiğit.

# 28
Здравейте!

Този път и при мен има малко сняг. Преполовиних вече едната серия на Хайредин, от двете, които не бях гледала. Диалозите между Хайредин и Луна са истинско предизвикателство. Бойните сцени са все по- добри. И изобщо естетически издържан сериал. Сценариста се е постарал да балансира и има от всичко по малко.

# 29

Безстрашен, непокорен и горд
"Аз съм мюсюлманин и моята дума е клетва."
Барбарос Хайредин

Общи условия

Активация на акаунт